Kamyonum
GÜNDEMHABERLERTESLİMAT FOTO GALERİ VİDEO GALERİ YAZARLAR
Menü Arama Facebook Twitter Whatsapp İhbar Hattı
bisa
English
We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

1 2 3 4 5 6
Dergi
alp özler, yılnak,
schmitz, dorse, treyler,
21 Eylül 2007 Cuma - 00:00

Man, Gücüne Güç Katıyor

Man, Gücüne Güç Katıyor

MAN Türkiye, bayi ve servis ağında yer alan Bursa Komfort Otomotiv Sanayi Ticaret A.Ş. ve Mardin Yetkili Servisi TEKMAN, yepyeni çehresiyle müşterilerinin karşısına çıkıyor.

Bursa Yetkili Servisi Komfort Otomotiv, bundan böyle müşterilerine yeni plaza binasında hizmet verecek. 11 Eylül tarihinde gerçekleştirilen açılış törenine Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Hikmet Şahin, siyaset ve iş dünyasının önde gelen isimleriyle MAN Türkiye Yönetim Kurulu Üyesi Tunç Koman, MAN Kamyon ve Otobüs Ticaret A.Ş. Yürütme Kurulu Başkanı Kazım Tuncay Bekiroğlu ve diğer MAN yetkilileri katıldı. Açılışta bir konuşma yapan Hikmet Şahin, Bursa’nın çok gelişmiş bir sanayiye sahip olduğunu,  MAN’ın da buraya çok yakıştığını belirtti. Tuncay Bekiroğlu da MAN’ın dünya genelindeki hedeflerine ulaşmasında en büyük etkenin altyapısını güçlendirmesi olduğunu, servis ve bayi açılışları sayesinde müşteri memnuniyetini ve kaliteyi artırmaya devam edeceklerini kaydetti.

Komfort Otomotiv, toplam 5.975 metrekare alan üzerine kurulu plaza, 3.102 metrekare kapalı alana sahip. Ayrıca ileride kullanılmak üzere 1.074 metrekarelik teras alanı tasarlayan servis; mekanik bakım hattı,  fren test hattı, genel bakım hattı, kaporta ve çektirme hattı, boya kabin ve fırın hattı gibi yedi adet bakım ve hizmet hattına sahip. Yüksek teknolojik donanımlar, ekipmanlar ve konusunda uzman teknik kadrosu ile donatılmış olan Komfort Otomotiv İstanbul yolu üzerinde Bursa Şehirlerarası Otobüs Terminali’ne 200 metre mesafede bulunuyor. Plaza, terminale yakınlığıyla müşterilerine lojistik anlamda da büyük kolaylıklar ve zaman tasarrufu sağlayacak.

Özel kamera sistemi sayesinde müşteriler bekleme odalarında bir yandan dinlenirken bir yandan da dilerlerse servis alanındaki araçlarını izleyebilecek. Ayrıca müşterilerine yatma, dinlenme, duş alma olanaklarını sağlayan odalar da sunan plaza, standart servis bakım ve hizmetlerinin dışında yedek parça, lastik, akü, klima, aksesuar bakım ve satışını da gerçekleştirilecek.

TEKMAN Yeni Plazasında

Mardin’deki Yetkili Servisi TEKMAN ise bundan böyle müşterilerine 3 Eylül tarihinde gerçekleştirilen açılışla Suriye – Irak yolu üzerinde kurulan plazasında hizmet verecek. Açılış törenine ise MAN Kamyon ve Otobüs Ticaret A.Ş. yetkililerinin yanı sıra Mardin Belediye Başkanı Metin Pamuklu, Mardin Küçük Sanayi Sitesi Başkanı Hıdır Özer ve basın mensupları katıldı. Servis Yetkilisi Metin Artut açılış töreninde yaptığı konuşmasında müşteri memnuniyeti için gerekirse tulumları giyip cıvata sıkabileceğini, 1982’den beri MAN’ın yetkili servisi olarak görev yaptıklarını ve baba mesleğini devam ettirerek her geçen gün daha kaliteli hizmet verdiklerini söyledi.

Toplam 12 bin metrekare alan üzerine kurulu plazanın yaklaşık 9 bin metrekaresi açık park alanı olarak hizmet verecek. Kapalı alanlar ise iki ayrı binadan oluşuyor. Bu binalarda servis bakım hizmetlerinin yanı sıra boya atölyesi ve römork bakım atölyesi de bulunuyor. Mardin’deki en büyük servis olma özelliğine sahip Tekman’da aynı anda yirmi çekiciye hizmet verilebiliyor. Boya, kaporta ve torna çalışmalarının da yapıldığı servis tam teşekkülü olarak hizmet verebilecek. Tekman Otomotiv’de, müşterilere yatma, dinlenme, duş alma olanaklarını sağlayan odalar da sunuluyor. Plaza, standart servis bakım ve hizmetlerinin yanı sıra yedek parça satışını da gerçekleştirilecek.

 
Bakan Yıldırım, “Türkiye'ye Ne Yapılıyorsa KKTC'ye De Yapılacaktır
 
OSD Verileri
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Nuray PEKCAN
Nuray PEKCAN
Helal Sana Başkan!
seyit usta, römort, treyler, üst yapı,
kamyonum, kamyon, kamyonumdergisi, kamyonumpazar,
YAZARLAR
Kamyonum TV
ÇOK OKUNANLAR
Güzeller
FACEBOOK'TA KAMYONUM
ANKET
Uluslararası taşımalarda karşılaştığınız en büyük sorunlar nelerdir?
 
Kamyonum Künye İletişim Abonelik ve Reklam Sitene Ekle
EkonomiİhaleGündemHaberlerTeslimatDeniz TaşımacılığıLojistikEnglishAkü
Ağır Vasıtalarda Yeni ModellerHafif Ticarilerde Yeni ModellerÖzel Tasarım AraçlarModifiye KamyonlarTreyler GaleriÜstyapı GaleriOtobüslerde Yeni ModellerKamyon MagazinGüzeller
Yeni Araç TanıtımlarıTest Sürüşleri - KamyonTest Sürüşleri - Hafif TicariKamyon YarışlarıMonster Truck YarışlarıKamyon SimülatörleriOtobüs SimülatörleriYeni TeknolojilerKamyon Magazin
kamyonumdikkattürkiyekamyoncubustrucknewsKamyonlkw