Kamyonum
GÜNDEMHABERLERTESLİMAT FOTO GALERİ VİDEO GALERİ YAZARLAR
Menü Arama Facebook Twitter Whatsapp İhbar Hattı
bisa
English
We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

1 2 3 4 5 6
Dergi
alp özler, yılnak,
schmitz, dorse, treyler,
26 Ağustos 2022 Cuma - 13:34

Makedonya Nakliye ve Lojistik Hizmetlerinde Arınak Lojistik

Arınak Lojistik firmasının Uluslararası lojistik faaliyetlerini sürdürdüğü ülkelerden biri de Makedonya ülkesidir. Türkiye - Makedonya nakliye hizmetlerini müşterilerine sunmaktadır. Müşterilerin her türlü nakliye ihtiyaçlarına çözümler üretmektedir. İki ülke arasında gerçekleştirilen ithalat ve ihracat faaliyetlerinde yer almaktadır. Lojistik ve nakliye hizmetlerini karayolu, denizyolu, havayolu, demiryolu aracılığı ile sağlamaktadır.

Makedonya Nakliye ve Lojistik Hizmetlerinde Arınak Lojistik

Lojistik sektöründe sıklıkla ihtiyaç duyulan parsiyel nakliye, frigo nakliye, ağır yük nakliyesi, proje taşımacılık, konteyner taşımacılık hizmetlerini müşterilerine sunmaktadır. Müşterilerin istek ve beklentileri doğrultusunda planlamalar gerçekleştirerek, müşteri memnuniyetini sağlamayı hedeflemektedir. Arınak Lojistik olarak lojistik sektöründe sıklıkla ihtiyaç duyulan parsiyel nakliye hizmetlerini müşterilere sunulmaktadır. Maliyet açısından tasarruf sağlaması nedeni ile tercih edilmektedir. Bu kapsamda Makedonya parsiyel nakliye faaliyetleri kesintisiz olarak sürdürülmektedir.

Türkiye – Makedonya arasında parça yüklerin taşımacılığı gerçekleştirilmektedir. Makedonya parsiyel nakliye fiyatları yüklerin cinsine, boyutlarına, ağırlığına, hacmine, mesafeye ve diğer koşullar doğrultusunda değişkenlik göstermektedir. Müşterilerin yükleri ile ilgili gerekli bilgiler elde edildikten sonra nakliye fiyatı hesaplanmakta ve müşteriye sunulmaktadır. Arınak Lojistik firmaları müşterilere her zaman en uygun fiyatı sunmak için çalışmalarını gerçekleştirmektedir. Lojistik sektöründe sıklıkla ihtiyaç duyulan nakliye hizmetlerinden bir diğeri de frigo nakliyedir. Arınak Lojistik, müşterilerin frigo nakliye ihtiyaçlarında da yanında yer almaktadır. Makedonya frigo nakliye faaliyetlerini güvenli bir şekilde gerçekleştirmektedir. Nakliye süreçleri boyunca olumsuz durumlar ile karşı karşıya kalmamak adına gerekli planlamaları gerçekleştirerek, profesyonel ekibi ile süreci yakından takip etmektedir.

Makedonya nakliye faaliyetlerini sigortalı bir şekilde gerçekleştirerek, müşteri mağduriyetlerinin yaşanmasının da önüne geçmektedir. Arınak Lojistik, lojistik sektöründe sıklıkla aranan ağır yük nakliyesi hizmetlerini de müşterilerine sağlamaktadır. Makedonya ağır yük nakliyesi faaliyetleri kapsamında trafo, jeneratör, santraller, yat ve tekne, tır, iş makineleri, türbin, konteyner, köprü kirişleri, vinç, çelik kafes konstrüksiyonlar, boru hatları, inşaat makineleri, fabrika taşımaları, döküm üniteleri, gemi motorları gibi yüklerin taşımacılık faaliyetleri gerçekleştirmektedir. Ağır yük nakliyesi hizmetleri bilgi ve tecrübe gerektiren bir hizmettir. Arınak Lojistik bu anlamda bilgi ve deneyime sahip ekibi ile nakliye hizmetlerini sağlamaktadır. Türkiye – Makedonya nakliye firmaları faaliyetleri kapsamında proje taşımacılık hizmetleri de Arınak Lojistik firması tarafından sağlanmaktadır.

Proje taşımacılığı kapsamında fabrika, madencilik, inşaat, enerji, rafineri malzemeleri ve cihazların taşımacılık faaliyetleri gerçekleştirmektedir. Proje taşımacılık hizmetleri uzman personeller aracılığı ile gerçekleştirilmesi gereken bir nakliye hizmetidir. Nakliye süreçleri için gerekli risk planlamalarının yapılması önem arz etmektedir. Kaza ve hasar durumları konusunda gerekli tahminlerin yapılarak, yüklerin zarar görmeden varış noktalarına ulaştırılması gerekmektedir. Bu konuda Arınak Lojistik firması, nakliye hizmetlerini gerekli hususları dikkate alarak gerçekleştirmektedir.

 

 
Servis Ağını Genişleten Temsa Adana’da Kayılar Grup ile Anlaştı
 
Çelik, Tüm Tecrübemizi Yenilikçi Vizyonumuzla Birleştirerek Montaj Proseslerini Dijital Çağa Taşıyoruz
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
UND Mersin Çalışma Grubu Toplantısı Gerçekleştirildi
UND, Mersin Çalışma Grubu toplantısı 23 Ağustos 2022 Salı günü Mersin ...
Şah Lojistik, Müşterilerine Özbekistan Nakliye ve Lojistik Hizmetleri Sunuyor
Uluslararası lojistik faaliyetler kapsamında faaliyetlerini aralıksız ...
Mars Logistics’ten, Kurumsal Sürdürülebilirlik Manifestosu
Çevresel, ekonomik ve sosyal sürdürülebilirliğe önem veren ve bu konularda ...
 
Altınbaş Üniversitesine, WİLAT’tan Lojistik Marka Dersi
Altınbaş Üniversitesi İşletme Fakültesi, WİLAT Türkiye (Women in Logistics ...
Kıbrıs Nakliye ve Lojistik Hizmetlerini Sağlayan Nakliye Firmaları Nakliye Rehberi’nde
Geçmişten günümüze kadar her alanda lojistik hizmetleri sıklıkla ihtiyaç ...
Macaristan’da Sürüş Kısıtlamaları
Macaristan’da, 20.08.2022 tarihindeki ulusal bayram sebebiyle, 7,5 tonun ...
 
Azerbaycan Nakliye ve Lojistik Hizmetlerinde Konya Nakliyat
Uluslararası lojistik faaliyetler kapsamında Türkiye’nin en fazla nakliye ...
Borusan Limanı’ndan Kız Öğrencilere Destek
Gemlik bölgesinde faaliyet gösteren ve bölgesindeki saha operasyonlarında ...
Naklog Lojistik’ten Turpak Teknolojisi
Akaryakıt sektörünün taşıt tanıma ve otomasyon alanındaki önemli şirketlerinden ...
 
Nuray PEKCAN
Nuray PEKCAN
Helal Sana Başkan!
seyit usta, römort, treyler, üst yapı,
kamyonum, kamyon, kamyonumdergisi, kamyonumpazar,
YAZARLAR
Kamyonum TV
ÇOK OKUNANLAR
Güzeller
FACEBOOK'TA KAMYONUM
ANKET
Uluslararası taşımalarda karşılaştığınız en büyük sorunlar nelerdir?
 
Kamyonum Künye İletişim Abonelik ve Reklam Sitene Ekle
EkonomiİhaleGündemHaberlerTeslimatDeniz TaşımacılığıLojistikEnglishAkü
Ağır Vasıtalarda Yeni ModellerHafif Ticarilerde Yeni ModellerÖzel Tasarım AraçlarModifiye KamyonlarTreyler GaleriÜstyapı GaleriOtobüslerde Yeni ModellerKamyon MagazinGüzeller
Yeni Araç TanıtımlarıTest Sürüşleri - KamyonTest Sürüşleri - Hafif TicariKamyon YarışlarıMonster Truck YarışlarıKamyon SimülatörleriOtobüs SimülatörleriYeni TeknolojilerKamyon Magazin
kamyoncusondakikatürkiyeKamyonşoförtrucklkw haberler treyler