MİRAP’ın tercihi yine MAN oldu
Yurtiçi ve yurtdışı nakliye alanında hizmet veren sektörün saygın firmalarından MİRAP Uluslararası Nakliyat Firması, gerçekleştirdiği son yatırımla 20 adet MAN TGX 18.400 çekiciyi filosuna kattı. MAN Şensan Bayii Ahmet Demir aracılığı ile satışı gerçekleştirilen çekicileri firma sahibi Tahir Mirap teslim aldı.
- | Kamyonum
Şirket olarak MAN markasına duydukları güvenin uzun yıllara dayandığını ifade eden Mirap, “MAN’ın satış sonrası hizmet ve kalitesinden de oldukça memnunuz. İşletim maliyetleri açısından değerlendirildiğinde MAN son derece avantajlı. Bu nedenle gelecekte yapacağımız yatırımlarımızda da MAN markası yine tercihimiz olacaktır” şeklinde konuştu.
MAN Kamyon Satış Müdürü Serkan Sera ise MİRAP Uluslararası Nakliyat Firması ile olan işbirliklerinin gelecekte de devam edeceğini belirtti. Konuşmaların ardından MAN Kamyon Satış Müdürü Serkan Sera ve MAN Kamyon Bölge Satış Koordinatörü Ataç Seran firma sahibi Tahir Mirap’a araçların sembolik anahtarını vererek teslimatı gerçekleştirdi.






YORUMLAR
Yorum Yap