Kamyonum
GÜNDEMHABERLERTESLİMAT FOTO GALERİ VİDEO GALERİ YAZARLAR
Menü Arama Facebook Twitter Whatsapp İhbar Hattı
bisa
English
We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

1 2 3 4 5 6
Dergi
alp özler, yılnak,
schmitz, dorse, treyler,
21 Aralık 2020 Pazartesi - 14:13

MAN Kamyon Otobüs Ticaret A.Ş. Kamyon Satış Direktörü Serkan Sara, '“MAN TGX’lerle İlgili Müşterilerimizden Çok Olumlu Geri Dönüşler Aldık”

MAN Kamyon ve Otobüs Ticaret A.Ş. Otobüs Satış Direktörü Can Cansu, Kamyon Satış Direktörü Serkan Sara, İkinci El Satış Direktörü Aydın Yumrukçal, Satış Sonrası Hizmetler Direktörü Şinasi Ekincioğlu ve Hafif Ticari Araç Satış Müdürü Cumhur Kutlubay MAN’ın 2020 yılı gelişmelerini ve 2021 yılı öngörülerinidile getirdiği basın toplantısı online olarak gerçekleştirildi. Kamyon Satış Direktörü Serkan Sara Yılın Kamyonu Ödülü’nü kazanan MAN TGX’in 2021 yılında Türkiye’de olacağını açıkladı.

MAN Kamyon Otobüs Ticaret A.Ş. Kamyon Satış Direktörü Serkan Sara,  “MAN TGX’lerle İlgili Müşterilerimizden Çok Olumlu Geri Dönüşler Aldık”

 

MAN Kamyon Otobüs Ticaret A. Ş. Kamyon Satış Direktörü Serkan Sara, 2020 yılını değerlendirirken Mart ayından bu yana tüm dünyayı etkileyen pandemi sürecine rağmen ciddi oranlarda satışlara imza attıklarını dile getirdi. Sera, “2019 yılını yine ithal kamyon pazarında 1 numara olarak kapattık. 2020 yılı sektörümüz için de bizim içinde çok güzel başlamıştı; ancak 2020 yılı başında Çin’de başlayan pandemi Mart ayında ülkemizi de vurdu. Sektörümüz de çok ciddi anlamda etkilendi.” değerlendirmesinde bulundu.

Devlet desteği ve vergi indirimleri ile de uluslarararası nakliyede de taleplerin hayata geçirildiğini belirtirken; “ “Pandemi sürecinde ilk dalgayı atlattıktan sonra, özellikle lojistik sektöründe artan talebe hızlı bir şekilde cevap verdik. Mart ayında yüzde7,6 olan çekici segmentindeki pazar payımızı Ağustos ayında yüzde 8,9’a çıkardık. Ağır ticari araç pazarında, ‘International Truck of the Year 2021 - Yılın Kamyonu’ ödülüne layık görülen MAN TGX aracımız başta olmak üzere yeni ürün yelpazemizle önümüzdeki yılda da büyümeye ve pazar payımızı artırmaya devam edeceğiz” dedi. .

Sara 2021 yılı için, yılın ikinci yarısında pandemi etkisinin azalması ile ertelenen taleplerin hayata geçeceğini beklediklerini ve 2021 yılında yeni otoyol ve hızlı tren projeleri ile inşaat sektörünün hareketlenmesinin sektöre yansıyacağını dile getirdi ve 20 binli rakamlara ulaşılan bir Pazar beklediklerini de ifade etti.

Yeni MAN TGX ‘Yılın kamyonu’ ödülünü kazandı

Öte yandan, bu yılın sonunda Avrupa çapında 24 büyük kamyon dergisini temsil eden araç editörlerinden oluşan jüri tarafından değerlendirilen MAN TGX aracımız, “International Truck of the Year 2021 – Yılın Kamyonu” ödülüne layık görüldü. Kalitesi, modern teknik donanımı ve sıfırdan yeniden tasarlanan kabin konseptiyle öne çıkan MAN TGX, sahip olduğu teknolojik yeniliklerin yanı sıra konfor, güvenlik, sürdürülebilirlik, yakıt tüketimi, ekolojik ayak izi ve yaşam boyu maliyet kriterleri ile rakiplerini geride bıraktı.

MAN Kamyon ve Otobüs Tic. A.Ş. olarak biz de uzman gazetecilerden oluşan jürinin ‘Mevcut nesilden ileri büyük bir adım’ şeklinde nitelendirdiği MAN TGX’i, yılın son çeyreğinde müşterilerimiz ile buluşturduk. Türkiye’nin en önemli lojistik firmalarından Eyüp Lojistik, Erhanlar Lojistik ve Egelim Lojistik’e yeni araçlarımızın teslimatını yaptık. Kısa sürede de MAN TGX’lerle ilgili müşterilerimizden çok olumlu geri dönüşler aldık.

MAN olarak, bugünün ve yarının ihtiyaçlarına cevap verebilecek, geleceğe yönelik tamamen yenilenmiş bir ürün yelpazesiyle 2021 yılında da müşterilerimizin yaşam boyu iş ortağı olmaya devam edeceğiz.

 

 

 
8 Adet S-WAY Çekici Ata Petrol İnşaat İçin Çalışacak
 
CNG Motoru ile Yenilenmiş İlk Çekici Trafiğe Çıktı
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Sırbistan'a Girişlerde PCR Testi Zorunluluğu Getirildi
Uluslararası Nakliyeciler Derneği (UND), Sırbistan'a girişlerde 20.12.2020 ...
Slovenya ve Macaristan İlave Transit Geçiş Belgeleri Tükendi
Uluslararası Nakliyeciler Derneği (UND), Çekya transit geçiş belgelerinin ...
Plakadaki Şaşırtan Düzeneğe 2 Bin 206 Lira Ceza Kesildi
Şanlıurfa'da tırın plakasının okunmasını engellemek amacıyla açılır kapanır düzenek yaptığı ...
 
UTİKAD Yönetim Kurulu Başkanı Emre Eldener Seçimde Ayşem Ulusoy'u Destekleyecek
UTİKAD Yönetim Kurulu Başkanı Emre Eldener 38. Olağan Seçimli Genel Kurulunda ...
İngiltere Brexit Süreci İçin Sürücülere El Kitabı Hazırladı
Uluslararası Nekliyeciler Derneği (UND), İngiltere tarafından brexit süreci ...
Kış Lastiği Kullanmayan Sürücülere 776 TL İdari Para Cezası Uygulandı
Tekirdağ Emniyet Müdürlüğüne bağlı trafik ekipleri, ticari araçlarda kış ...
 
Mansur Yavaş’tan Bir Destek de Servisçi Esnafına
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, pandemi sürecinde gelir ...
Arınak Makedonya Komple Tır ve Parsiyel Nakliye Hizmetlerine Devam Ediyor
Son dönemlerde özellikle ihracat anlamında yapılan önemli çalışmalar ve ...
Habur ve İpsala Gümrük Kapılarının Modernizasyon Çalışmaları 2021'de Tamamlanacak
Bakan Pekcan lojistik sektörüne yönelik önemli değerlendirmelerde bulundu. ...
 
Nuray PEKCAN
Nuray PEKCAN
Helal Sana Başkan!
seyit usta, römort, treyler, üst yapı,
kamyonum, kamyon, kamyonumdergisi, kamyonumpazar,
YAZARLAR
Kamyonum TV
ÇOK OKUNANLAR
Güzeller
FACEBOOK'TA KAMYONUM
ANKET
Uluslararası taşımalarda karşılaştığınız en büyük sorunlar nelerdir?
 
Kamyonum Künye İletişim Abonelik ve Reklam Sitene Ekle
EkonomiİhaleGündemHaberlerTeslimatDeniz TaşımacılığıLojistikEnglishAkü
Ağır Vasıtalarda Yeni ModellerHafif Ticarilerde Yeni ModellerÖzel Tasarım AraçlarModifiye KamyonlarTreyler GaleriÜstyapı GaleriOtobüslerde Yeni ModellerKamyon MagazinGüzeller
Yeni Araç TanıtımlarıTest Sürüşleri - KamyonTest Sürüşleri - Hafif TicariKamyon YarışlarıMonster Truck YarışlarıKamyon SimülatörleriOtobüs SimülatörleriYeni TeknolojilerKamyon Magazin
şoförtreylerlkwnewsbustrucksrckamyoncu haberler