1. Anasayfa
  2. Haberler
  3. Gündem
  4. MAN Genel Kurul'a damgasını vurdu

MAN Genel Kurul'a damgasını vurdu

İzmir Kamyoncular ve Kamyonetçiler Esnafı Odası 19. Olağan Genel Kurul’u, MAN İzmir Bayi Şensan ve İlyas Şen Şirketler Grubu sponsorluğunda gerçekleştirildi.

  • | Kamyonum

13 Ocak 2014 tarihinde saat 11.00’de, İzmir Atatürk Stadyumu’ndaki Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemciler Derneği İzmir Şubesi’nde gerçekleştirilen Genel Kurul’a katılım yoğun oldu. 6 bine yakın aktif üyesi bulunan İzmir Kamyoncular ve Kamyonetçiler Esnafı Odası’nın 19. Olağan Genel Kurul’una, esnafın yanı sıra çeşitli oda başkanları, yönetim kurulu üyeleri ile siyaset ve iş dünyasından çok sayıda önemli isim katıldı.

 

MAN yüksek teknolojisi ile Genel Kurul’a damgasını vurdu

 

Renkli geçen Genel Kurul’da, hediyeler ve ikramların yanı sıra sergilenen MAN kamyon ve çekiciler de büyük ilgi gördü. MAN İzmir Bayi Şensan, İzmir Kamyoncular ve Kamyonetçiler Esnafı Odası’nın 19. Olağan Genel Kurulu’ndaki MAN standında, MAN TGS EfficientLine çekicileri ve TGL 12.180 hafif kamyonu sergiledi. Genel Kurul’da sergilenen MAN araçlar, ileri teknolojileri, düşük yakıt tüketimi ve işletme, servis, yedek parça giderlerinin yanı sıra, yüksek donanım standartları ile İzmir Kamyoncular ve Kamyonetçiler Esnafı Odası üyesi esnafların takdir ve beğenisini toplayarak, büyük ilgi gördü.

 

MAN Şensan standı esnafla birlikte önemli isimleri ağırladı

 

MAN standının, başta İzmir Kamyoncular ve Kamyonetçiler Esnafı Odası Başkanı Yıldırım Kaya, İzmir Milletvekili Mehmet Ali Susam ve İzmir Odalar Birliği Başkanı Zekeriya Mutlu başta olmak üzere tüm ziyaretçileri, MAN İzmir Bayi Şensan’ı da bünyesinde bulunduğu İlyas Şen Şirketler Grubu’nun Yönetim Kurulu Başkanı İlyas Şen tarafından ağırlandı.

 

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz