Kamyonum
GÜNDEMHABERLERTESLİMAT FOTO GALERİ VİDEO GALERİ YAZARLAR
Menü Arama Facebook Twitter Whatsapp İhbar Hattı
bisa
English
We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

1 2 3 4 5 6
Dergi
alp özler, yılnak,
schmitz, dorse, treyler,
19 Eylül 2023 Salı - 19:33

Lojistik Sektörüne Büyük Hizmet! Easycargo ile Tanışın

Lojistik sektörüne hizmet eden kuruluşlar her geçen gün teknolojinin de desteği ile yeni uygulama ve hizmetleri pazara sunuyorlar. Bu kuruluşlardan biri de Bee Interactive s.r.o.

Lojistik Sektörüne Büyük Hizmet! Easycargo ile Tanışın

Eskiden reklam oyunları geliştiren bir şirket olan Bee Interactive s.r.o. EasyCargo, adıyla yeni bir yük planlama yazılımı geliştirdi. 2014 yılında Bee Interactive s.r.o. yük planı görselleştirme teknolojisinin potansiyelini fark ederek ilgisini yük planlaması için birincil çözüm olan lojistik yazılımı geliştirmeye yöneltti. 

EasyCargo, işletmelerin kargo depolama üretimlerini 3D tasarımlarla oluşturmalarına ve görselleştirmelerine olanak tanıyarak kargo alanının daha iyi kullanılmasını ve taşımacılık yönetimi hizmetlerinin dış kaynak kullanımında zaman ve maliyet verimliliği sağlıyor.

EasyCargoher geçen gün pazarda daha popüler hale geldi ve şu anda Kuehne+Nagel, Expeditors ve BolloreLogistics gibi sektör liderlerinin bazı şubeleri de dahil olmak üzere dünya çapında 2.000'den fazla şirket tarafından kullanılıyor.

EasyCargo, bir web tarayıcısı üzerinden erişilebilen, 3D görseller ve yazdırılmış çıktılar sunan çevrimiçi bir program. Kullanıcıların sevkiyatı önceden planlayarak konteynerlerini yüklemelerine yardımcı olmak için adım adım ilerleyen bir video kılavuzu sağlıyor. EasyCargo ayrıca yerleşik 3D editörü aracılığıyla öğelerin manuel olarak düzeltilmesini veya değiştirilmesini de destekliyor.

EasyCargo, Türk kullanıcıların işini kolaylaştırmak için Türkçe dil seçeneğine sahip. Ayrıca, Türkçe hizmet veren müşteri hizmetlerine de sahip. Üstelik, Türk marketine özel fiyatlandırma seçenekleri de var.

EasyCargo, manuel veri girişine veya Excel tablolarını doğrudan içe aktarmaya izin veriyor. Ayrıca, sorunsuz veri aktarımı için ERP, TMS, WMS ve diğer yazılım uygulamaları ile entegrasyonu destekliyor. Yazılım, kargo alanı kullanımının verimli bir şekilde planlanması yoluyla optimum depolama yönetimi sağlamanın yanı sıra, 

kullanıcılar hesaplama için veri girebiliyor, raporları yazdırabiliyor veya depo yönetimi için PDF formatında kaydedebiliyorlar. Ayrıca EasyCargo, yük planına herkese açık bir bağlantı üzerinden erişim sağlayarak işbirliğini kolaylaştırıp; herkesin gönderiyi kendi cihazından görüntülemesini de sağlıyor.

Özellikler

Kullanımı Kolay

EasyCargo, yük planlama sürecini tek bir ekranda tutarak kullanıcı dostu olacak şekilde tasarlanmıştır. Kullanıcılar yazılımda kolayca gezinebilir, basit bir tıklamayla düzene kargo öğeleri ekleyebilir, teknik özellikleri değiştirebilir ve son 3D yük planı önizlemesini görüntüleyebilir.

3D Görselleştirme

EasyCargo yazılımı, yük planının 3D görselleştirmesini (BeeIn.'in 3D reklam oyunlarındaki geçmişi burada devreye giriyor) sağlayarak kullanıcıların alanı optimize etmek için ayarlamalar yapmasına olanak tanıyor. Yerleşik yük planı editörü, istenen uyumu elde etmek için kargo öğelerinin manuel olarak hareket ettirilmesini sağlar. Teknoloji meraklısı olmayan kullanıcılar da sürükle-bırak işlevini rahatlıkla kullanabilir.

Entegrasyonlar

EasyCargo, yük planlamasını basitleştirmek için çeşitli entegrasyonları destekler. Kullanıcılar Microsoft Excel şablonlarını yazılıma aktararak parça sayısı, boyutlar, toplam ağırlık ve diğer faktörler gibi ayrıntıları girebilir. SAP ERP ile entegrasyon, veri yönetimini merkezileştirerek yükleme sürecini kolaylaştırır. Başka bir deyişle, EasyCargo, API entegrasyonu ile yapılabilecek birçok şeyden biri olan ve manuel olarak yapılması durumunda çok zaman alacak olan bu uzun kargo öğeleri listelerini uygulamak için API entegrasyonunu destekler.

EasyCargo, sık kullanılan ürünlere ve kargo taşıyıcıları için araç seçeneklerine kolay erişim için bir veritabanı içerir. Listede en çok kullanılan nakliye konteynerleri ve kamyonların yanı sıra yarı römorklu kamyonlar veya 2 ve 3 akslı traktörler de yer almaktadır. İstenirse özel boyutlu kargo alanları kolayca eklenebilir. Yazılım 14 dilde mevcut olup geniş bir kitleye ulaşmaktadır. EasyCargo ayrıca hem teknoloji meraklısı hem de teknoloji meraklısı olmayan kullanıcılara hitap etmektedir. Herhangi bir sorun olması durumunda, EasyCargo hızlı ve özel bir müşteri destek ekibi sunar.

Konteyner Yükleme Hesaplayıcısı

EasyCargo'nun 3D görselleştirme işlevi ve konteyner yükleme hesaplayıcısı, onu işletmeler için önerilen bir çözüm haline getirmektedir. Çeşitli sektörler için kargo yükleme ve kargo sevkiyatının iyileştirilmesine yardımcı olur. 

Genel olarak EasyCargo, dünya çapındaki işletmeler için kargo depolama ve seyahat yönetimini geliştirmek üzere kullanıcı dostu özellikleri, 3D görselleştirmeyi, entegrasyonları ve konteyner yükleme hesaplayıcısını bir araya getiren kapsamlı bir yük planlama yazılımıdır.

 

 

 

 
Siemens’ten, Kablosuz Elektrikli Araç Şarj Alanında Yeni Adım
 
Türk Devletleri Orta Koridor İçin Bir Arada
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Akın Arslan, Türkiye, 10 Trilyon Dolarlık Lojistik HUB’un Merkezinde Yer Alıyor
İstanbul 13-14 Eylül tarihlerinde Türk Devletleri Teşkilatı’nın önemli ...
200 Adet Portekiz Tektip Geçiş Belgesi Temin Edildi
Portekiz tarafından 200 adet tektip geçiş belgesi temin edildi ve geçiş belgeleri kullanıma açıldı. 
Kamion, Teknolojisi ile Şirketlere Zaman ve Maliyet Tasarrufu Sağlıyor
Dijitalleşme, pek çok sektörde olduğu gibi lojistik sektöründe de büyük ...
 
Blue Water Shipping Türkiye’den Kaçuv’a Anlamlı Bağış
Uluslararası lojistik şirketi Blue Water Shipping’in, dünya genelindeki ...
Batı Innovative Logistics Akıllı Lojistik Çözümleri ile Geleceği Şekillendiriyor
BATI Innovative Logistics, lojistik sektörünü dönüştüren akıllı lojistik ...
Bulgaristan’da EORI Numara Kaydı Uygulaması Başladı
UND, ORI (Economic Operators Registration) uygulamasının başladığını ve ...
 
Abdullah Cansu, 7 Ülkede 15 Rotada, 60 Tırla Taşımacılık Hizmeti Sunuyoruz
Uluslararası taşımacılık işlemlerinin tek bir platform üzerinden yönetilmesini ...
Lojistik ve e-Ticaret Alanında Yapay Zeka Kullanımının İş Süreçlerine Entegre Edilmesi İçin 5 Adım
Yapay zekanın sektörlere entegrasyonunun sıkça konuşulduğu günümüzde, ...
Kaan Aydın, ''Lojistik Sektöründeki Lider Şirketlerin Stratejileri Şirketinizin Geleceğini Çizmenize Yardımcı Oluyor''
BATI Innovative Logistics, lojistik sektöründe önemli bir konuma sahip ...
 
Nuray PEKCAN
Nuray PEKCAN
Helal Sana Başkan!
seyit usta, römort, treyler, üst yapı,
kamyonum, kamyon, kamyonumdergisi, kamyonumpazar,
YAZARLAR
Kamyonum TV
ÇOK OKUNANLAR
Güzeller
FACEBOOK'TA KAMYONUM
ANKET
Uluslararası taşımalarda karşılaştığınız en büyük sorunlar nelerdir?
 
Kamyonum Künye İletişim Abonelik ve Reklam Sitene Ekle
EkonomiİhaleGündemHaberlerTeslimatDeniz TaşımacılığıLojistikEnglishAkü
Ağır Vasıtalarda Yeni ModellerHafif Ticarilerde Yeni ModellerÖzel Tasarım AraçlarModifiye KamyonlarTreyler GaleriÜstyapı GaleriOtobüslerde Yeni ModellerKamyon MagazinGüzeller
Yeni Araç TanıtımlarıTest Sürüşleri - KamyonTest Sürüşleri - Hafif TicariKamyon YarışlarıMonster Truck YarışlarıKamyon SimülatörleriOtobüs SimülatörleriYeni TeknolojilerKamyon Magazin
haberler dikkatsondakikalkwtürkiyekamyonumnewstreylerkamyoncu