Kamyonum
GÜNDEMHABERLERTESLİMAT FOTO GALERİ VİDEO GALERİ YAZARLAR
Menü Arama Facebook Twitter Whatsapp İhbar Hattı
bisa
English
We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

1 2 3 4 5 6
Dergi
alp özler, yılnak,
schmitz, dorse, treyler,
13 Temmuz 2018 Cuma - 12:37

Lassa, ‘Yola Sağlam Çık’ Projesi ile Yeniden Yollarda

Lassa, ‘Yola Sağlam Çık’ adlı sosyal sorumluluk projesi ile uzun yol şoförlerinin ihtiyaç duyduğu beslenme ve yaşam pratiklerini Türkiye’nin dört bir yanındaki kooperatiflere taşıyor. 2011 yılında başlatılan proje kapsamında, diyetisyen ve spor uzmanlarının da yer aldığı Lassa ekipleri, şoförlere çeşitli analizler ve bire bir görüşmeler neticesinde sağlıklı yaşam önerileri sunuyor.

Lassa, ‘Yola Sağlam Çık’ Projesi ile Yeniden Yollarda

Bu kapsamda Lassa, Yola Sağlam Çık Tırı ile 9 Temmuz-7 Ağustos tarihleri arasında, Tekirdağ’dan Mersin’e 24 farklı noktada şoförlerle bir araya geldi. Projenin ikinci durağı olan İstanbul’da, Yavuz Sultan Selim Köprüsü ve Kuzey Çevre Otoyolu’nda hizmet veren Bi’ Mola Çiftalan tesisinde gerçekleştirilen etkinlikte Brisa CEO’su Cevdet Alemdar ve projeye yakıt sponsoru olarak destek veren Aytemiz’in Genel Müdürü Ahmet Eke de uzun yol şoförleriyle bir araya geldi ve sağlıklı bir yaşam için onları destekledi.

2011 Yılından Beri Devam Ediyor

Türkiye lastik sektörü lideri Brisa’nın öncü markası Lassa, uzun yol şoförlerinin sağlıklı bir yaşam sürmelerine destek olmak üzere 2011 yılında hayata geçirdiği ‘Yola Sağlam Çık’ projesine devam ediyor. Bu yıl Aytemiz’in de yakıt sponsoru olarak desteklediği proje ile Lassa ekipleri 15 şehirde, 24 noktada uzun yol şoförleriyle buluşuyor. Bu ekip içerisinde yer alan diyetisyen ve spor uzmanları şoförlerle görüşmeler yaparak uzun süre hareketsiz çalışmanın olumsuz etkilerini azaltacak öneriler sunuyor.9 Temmuz-7 Ağustos tarihleri arasında düzenlenen proje süresince şoförler, temel tıbbi ölçümlerini yaptırarak uzmanlardan sağlıklı yaşam için ipuçları alıyor. Vücut kitle endeksi, şeker, kolesterol, tansiyon, yağ ölçümü gibi temel tıbbi testleri yapılan şoförler, beslenme ve spor uzmanlarından nasıl beslenmeleri ve hangi fiziksel hareketleri yapmaları gerektiği konusunda tavsiyeler alıyorlar.

İkinci Durak İstanbul

Etkinliğin ikinci durağı olan İstanbul Yavuz Sultan Selim Köprüsü ve Kuzey Çevre Otoyolu’ndaki buluşmaya Brisa CEO’su Cevdet Alemdar ve Aytemiz Genel Müdürü Ahmet Eke de katıldı.

Yola Sağlam Çık projesi ile uzun yol şoförlerinin yaşamlarında kalıcı bir etki yaratmayı hedeflediklerini belirten Brisa CEO’su Cevdet Alemdar; “Brisa’nın sektör liderliği ve büyüme hikayesinin köklerinde insana yakınlığı yer alıyor. Bu kurum kültürümüzün işimize olan en güçlü yansıması ise sahadaki güçlü varlığımız. Tüm paydaşlarımızla sahada omuz omuza olarak, onlara en yeniyi ve en iyiyi sunmanın peşindeyiz. Lassa markamızla 43 yıldır uzun yol şoförlerinin en zorlu yol koşullarında dahi yanlarındayız ve en sağlam yol arkadaşıyız. Uzun saatlerini yollarda geçiren şoförlerin özellikle sağlıklı yaşam konusunda desteklenmelerinin de büyük önem taşıdığını biliyoruz. Bu kapsamda projemiz ile hedefimiz şoförlerimizi emniyetli bir sürüş için önce kendi sağlıklarına dikkat etmeleri konusunda bilinçlendirmek ve hayata geçirebilecekleri basit değişikliklerle daha sağlıklı ve sağlam bir şekilde yola çıkmalarına destek olmak” dedi.

 

Aytemiz Genel Müdürü Ahmet Eke ise; “Türkiye’nin en hızlı büyüyen akaryakıt markası Aytemiz olarak, Lassa’nın ‘Yola Sağlam Çık’ projesine destek vermekten büyük bir memnuniyet duyuyoruz. Tüketicilerini her zaman dinleyerek talep ve ihtiyaçlarına göre ürün ve hizmetlerini şekillendiren aynı zamanda şaşırtan hizmetleri ile hayatlarına dokunan bir akaryakıt markası olarak ‘Yola Sağlam Çık’ projesiyle, yolların profesyonellerine istasyonlarımız dışında da erişip, yakın gelecekte onlara özel projeler geliştirmeyi hedefliyoruz. Son dönemde hayata geçirdiğimiz, Motorcu Dostu Trafik kurumsal sosyal sorumluluk projemizle tüm araç sürücüleri arasında yaratmaya çalıştığımız empati hareketi gibi Lassa’nın “Yola Sağlam Çık” projesinin de trafik güvenliğine büyük fayda sağlayacağına inanıyorum.” şeklinde konuştu.

 

Lassa Yola Sağlam Çık ekipleri, Türkiye’nin dört bir yanında uzun yol şoförleriyle buluşuyor

Tur kapsamında Lassa’nın “Yola Sağlam Çık” tırı, Tekirdağ ve İstanbul’un ardından Bursa, Balıkesir, Manisa, İzmir, Antalya, Konya, Afyonkarahisar, Eskişehir, Ankara, Kastamonu, Samsun, Yozgat ve Mersin illerini ziyaret edecek.

 

Bu yıl ziyaret edilen noktalarda Probox mobil lastik ve araç bakım ünitesini kuran Lassa, şoförlere %25’e varan indirim oranlarıyla lastik satış hizmeti de sunuyor. Ayrıca etkinliğe katılan Turkcell’li şoförlere de 1gb data paketi hediye ediliyor. Lassa satış yöneticileri de sürücülere emniyetli sürüş ve performans konusunda bilgi ve danışmanlık sağlıyor. Aytemiz ise etkinliğe katılanlara avantajlı yakıt alımı sağlayan Aytemiz Kart dağıtımı yapıyor olacak.

 

Lassa ayrıca, etkinlik alanlarında düzenlenecek yarışmalarla şoförlere ruhsat kabı ve sürüş gözlüğü hediye ediyor.

 

 
Ege Rallisi’nde Kesintisiz Aksa Enerjisi
 
Metro Turizm Konya, Filosunu Mercedes-Benz Otobüslerle Güçlendiriyor
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Ege Rallisi’nde Kesintisiz Aksa Enerjisi
Aksa Jeneratör sağladığı kesintisiz enerji ile açık hava etkinliklerinin ...
Otonom ve Sürücüsüz Sürüş İçin Güç Birliği
Dünyanın önde gelen üreticilerinden biri olan Daimler’in genel araç ve ...
Pirelli’nin yaz, kış ve dört mevsim lastikleri, otomobil üreticilerinin (OEM) onayını aldı…
PIRELLI, 500’DEN FAZLA HOMOLOGASYON İLE ORİJİNAL EKİPMAN ‘RUN FLAT’ LASTİKLERDE ...
 
TOKKDER’den Daralan Pazara Hafif Ticari Çözümü!
Hafif Ticari Araçların Kiralanması Pazara Yeniden İvme Kazandırır!
GEFCO Ve TALAN’dan Otomotiv Pazarı İçin Ortak Girişim
Tedarik zinciri hizmetlerinin global sağlayıcısı ve otomotiv lojistiğinde ...
Bilişim 500 Yarışmasında Arvento İki Kategoride Birinciliği Elde Etti
Türkiye’de bilişim alanındaki en kapsamlı araştırma olan İlk 500 Bilişim ...
 
DAF Kamyon Yapılandırıcı: Sektörün En İyisi
DAF Trucks çevrimiçi olarak ideal kamyonu oluşturmada yeni bir standart ...
Continental Yeni Emisyon Teknolojilerini Görücüye Çıkarttı
Continental’in Emisyon Teknolojileri 39. Uluslararası Viyana Motor Sempozyumu’nda Görücüye Çıktı
Türkiye Petrolleri Türkiye’nin En Büyük 500 Şirketi Arasına Girdi
Türkiye Petrolleri Dağıtım A.Ş., Türkiye'nin en büyük 500 şirketini belirleyen ...
 
Nuray PEKCAN
Nuray PEKCAN
Helal Sana Başkan!
seyit usta, römort, treyler, üst yapı,
kamyonum, kamyon, kamyonumdergisi, kamyonumpazar,
YAZARLAR
Kamyonum TV
ÇOK OKUNANLAR
Güzeller
FACEBOOK'TA KAMYONUM
ANKET
Uluslararası taşımalarda karşılaştığınız en büyük sorunlar nelerdir?
 
Kamyonum Künye İletişim Abonelik ve Reklam Sitene Ekle
EkonomiİhaleGündemHaberlerTeslimatDeniz TaşımacılığıLojistikEnglishAkü
Ağır Vasıtalarda Yeni ModellerHafif Ticarilerde Yeni ModellerÖzel Tasarım AraçlarModifiye KamyonlarTreyler GaleriÜstyapı GaleriOtobüslerde Yeni ModellerKamyon MagazinGüzeller
Yeni Araç TanıtımlarıTest Sürüşleri - KamyonTest Sürüşleri - Hafif TicariKamyon YarışlarıMonster Truck YarışlarıKamyon SimülatörleriOtobüs SimülatörleriYeni TeknolojilerKamyon Magazin
newskamyonumdikkat haberler treylerlkwtrucksondakikatürkiye