Kamyonum
GÜNDEMHABERLERTESLİMAT FOTO GALERİ VİDEO GALERİ YAZARLAR
Menü Arama Facebook Twitter Whatsapp İhbar Hattı
kamyoon, nakliye, taşımacılık
bisa
ford, fordtrucks, fordfline
English
Schmitz Cargobull presents its latest product and service highlights for the IAA TRANSPORTATION 2024

Schmitz Cargobull presents its latest product and service highlights for the IAA TRANSPORTATION 2024

1 2 3 4 5 6
Dergi
alp özler, yılnak,
denko, nakliye, lojistik
17 Ekim 2012 Çarşamba - 10:01

KÄSSBOHRER ve TALSON IAA 2012 Fuarındaydı

20 – 27 Eylül 2012 tarihleri arasında Almanya Hannover’da dünyanın en büyük ticari araç fuarı IAA 2012 gerçekleşti. Kässbohrer ve Talson 6 farklı aracını 650m²’ lik toplam stand alanında sergiledi.

KÄSSBOHRER ve TALSON IAA 2012 Fuarındaydı

Kässbohrer ve Talson müşterileri ile buluştuğu IAA 2012 Fuarı’nda en yeni araçları ile gövde gösterisi yaptı.

Kässbohrer ve Talson standları Avrupa’nın ve dünyanın farklı ülkelerinden gelen müşterileri, tedarikçileri ve sektörün önde gelenlerinin mutlaka ziyaret ettiği stantlar oldu. Oldukça yoğun ve coşkulu geçen fuar, araçlarla ilgili alınan olumlu geri bildirimler ve oluşturulan yeni iş fırsatları ile Kässbohrer ve Talson için başarıyla tamamlandı.

Kässbohrer standında; K.SCS X+ Maksima, K.SCS M Mega Semi-Treyler, K.SLA 4 Low-Bed, K.SSK 60 Damperli Silobas, K.STC 30 Tanker Semi-Treyler araçları sergilendi. Kässbohrer standında yer alan araçlar; geniş ürün yelpazesi, çok fonksiyonluluk, uygun işletme maliyetleri sunma ve müşterilerin beklentilerini tam anlamıyla karşılama gibi Kässbohrer’in sunduğu avantajları gözler önüne sermesi nedeniyle büyük ilgi topladı.

Talson standında sergilenen Talson Hava Kargo Semi-Treyler, hava kargo taşımacılık şirketleri için sunduğu farklı çözümler ile ön plandaydı. Hava Kargo taşımacılığında hafif, yalıtılmış ve perdeli/tenteli olarak üç farklı tipte ürün sunulabilmektedir. Sağlamlık, kalite ve operasyonel hız Talson Hava Kargo Semi-Treylerin öne çıkan özellikleridir.
Kässbohrer Standında Sergilenen Araçlar ve Öne Çıkan Özellikleri
K.SCS X+ 
Kässbohrer mühendisliği tüm taşımacılık çözümlerini verimlilik ve güvenilirlik temel felsefesi ile sunmaktadır. K.SCS X+ Maksima’nın sağlam şasi yapısı her yol durumu ve her tip yük için uygundur.
Tüm çekiciler ile mükemmel uyumu sayesinde ‘Maxima+’ filoların operasyonlarında hız ve kolaylık sağlar. Son teknoloji güvenlik ve yükleme özellikleri ile filolar için performası arttırıcı özelliklere sahiptir.
Özellikleri:
• K-fix Yük Güvenlik Sistemi: Çok noktalı gerdirme ile yük sabitleme sistemi; kataforez; EN 12642 Code XL Yük Güvenlik Sertifikasına uygun 17x2 bağlama halkaları.
• Çatı&Çatı Kaldırma Sistemi: EDSCHA marka bir veya iki yönlü sürgülü tavan, mekanik ve hidrolik çatı kaldırma seçenekleri ile birlikte sunulmaktadır, 3x2 latteral kayar alüminyum yan plakalar
• Geniş opsiyon seçenekleri: Palletbox, taillift, serseri dingil, dingil kaldırma, gerdirilebilir ön perde gibi opsiyon seçenekleri

K.SCS M
Mega semi-treyler en kaliteli aracı en hızlı şekilde teslim edilebilmeyi sağlayan tasarım özellikleri ile dizayn edilmiştir. Güvenlik ve yükleme özellikleri yükleme ve boşaltma işlemlerini optimum seviyede yapmayı sağlar. Sağlam şasisi her yol koşuluna uygundur. İntermodal taşımacılığı kolaylaştıran özellikleri filo yönetimi konusunda esneklik ve verimlilik sağlamak için mükemmeldir.
Özellikleri:
• K-fix Yük Güvenlik Sistemi: Çok noktalı gerdirme ile yük sabitleme sistemi; kataforez; EN 12642 Code XL Yük Güvenlik Sertifikasına uygun 17x2 bağlama halkaları
• Çatı&Çatı Kaldırma Sistemi: EDSCHA marka bir veya iki yönlü sürgülü tavan mekanik ve hidrolik çatı kaldırma seçenekleri ile birlikte sunulmaktadır, 3x2 latteral kayar alüminyum yan plakalar

K.SLA 4
Kässbohrer low-bed semi-treyler ağır yük taşımacılığında yüksek performansı garanti etmektedir. Geliştirilmiş özellikleri ile K.SLA zorlu çalışma koşullarında maksimum hareket kabiliyeti sağlar. Çeşitli opsiyon seçenekleri ile farklı yol koşulları ve farklı ağır yük taşımacılıklarında çözümler sunar.
Özellikleri:
• Farklı müşteri ihtiyaçları için low-bed ürün ailesi; 3, 4 veya 5 dingil seçenekleri, standart ve uzayabilir seçenekler
• Geniş Rampa Seçenekleri: Semi-treylerler farklı donanım seçeneklerine sahiptir:
- 4.260 mm uzunluğunda rampaları, hidrolik kayar rampa, galvanizli çelik ızgara zemin, alüminyum seyyar rampa
• Yük Güvenlik: Semi-treylerin yük güvenlik donanımları: Deveboynu bölümünde 6 ton kapasiteli 3x2 bağlama halkaları, platform bölümünde 6 ton kapasiteli 4x2 bağlama halkaları, yanlarda 6 ton kapasiteli 8x2 bağlama halkaları
• Yük güvenliği için ekstra seçenek: 3x2 konteyner kilitleri (1x20 ', 1x30' 1x40 '), 8x2 adet 42 mm x 62 mm uzayabilir yan kollar

K.SSK 60
Lider damperli silobas üreticilerinde biri olan Kässbohrer toz ve granül ürünlerin taşımacılığında uzmandır. Maksimum eğilim açısı, yüklemede ve boşaltmada hız ve verimliliği maksimum seviyede sağlamak üzere tasarlanmıştır. Farklı taşımacılık ihtiyaçlarına göre özelleştirilmiş damperli silobaslar farklı çözüm seçenekleri sunabilmekte ve tehlikeli madde taşımacılığı için ADR’ye uygun özelliklerde üretilebilmektedirler.
Özellikleri:
• Geniş hacim seçenekleri: Taşınacak malzemenin yoğunluğuna bağlı olarak damperli silobaslar 40m3, 45m3, 50m3, 60m3, 90m3 hacimlerde üretilebilir.
• ADR paketi: Damperli silobaslar tehlikeli mallların taşınması için uygun donanımla üretilebilmektedir.
• Kolay boşaltım: Damperli silobas 4 kw elektronik pompası ile bir çekiciye ihtiyaç duymadan boşaltım yapabilir.

K.STC 30
Kässbohrer tarafından geliştirilen kimyasal tankerler tehlikeli kimyasal madde taşımacılığının vazgeçilmezidir. Güvenlik özellikleri arttırılmış tasarımı ile K.STC filoların vazgeçilmezidir. Farklı iklim koşullarında sorunsuz taşımacılık için Kässbohrer çeşitli izolasyon seçenekleri ve ısıtma sistemleri sunmaktadır. Ulaşım ihtiyaçlarına göre özelleştirilmiş K.STC farklı opsiyonlarla üretilebilmektedir.
Özellikleri:
• Taşınacak kimyasal ürünün yoğunluğuna ve niteliğine bağlı olarak sunulan esnek çözümler; tanker 150 mm veya 200 mm izolasyonlu olarak, çeşitli yalıtım malzemesi seçenekleri ile, farklı tank malzemeleriyle, ısıtma için webasto ve izole edilmiş kubbeli kapaklar ile üretilebilmektedir.
• Yüksek kalite Elektro polisajlı

 
ULU MOTOR-PROTON GLOBAL PAZARLARDA HIZLA BÜYÜYOR
 
MARS LOGISTICS`TEN ÇEVREYE DOST DEV YATIRIM
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Araç içi bilgi bombardımanı tasarımı tetikliyor
Otomotiv sektörüne yönelik olarak Frost & Sullivan'ın gerçekleştirdiği ...
Goodyear’ın, AMT Teknolojisine Popular Mechanics Ödülü
Goodyear’ın geliştirdiği AMT (Otomatik Hava Basıncını Koruma Teknolojisi” ...
SUBARU BRZ’DEN SONRA SUBARU XV’YE DE “EN GÜVENLİ OTOMOBİL” ÖDÜLÜ
Subaru’nun yeni 2013 XV modeli Amerika Otoyol Güvenliği Sigorta Enstitüsü ...
 
DAF-TIRSAN Otomotiv Teslimatlara Hız Verdi
DAF-TIRSAN Otomotiv Satış Direktörü Lale Yiğit Bayoğlu’ndan aracını teslim ...
ENERJİ BAKANI YILDIZ SHELL ECO-MARATHON ARACINI İNCELEDİ
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız ile Enerji Piyasaları Denetleme ...
SCANIA SERVİSLERİNE ULAŞMAK ŞİMDİ ÇOK KOLAY
Scania, müşterilerinin Yetkili Satıcı ve Servislerine çok daha kolay ulaşabilmeleri ...
 
İzmirli Edip Yavuz Lojistik, Filosuna 10 Adet Ford Cargo 1838T Çekici Ekledi
İzmir’in en büyük lojistik firmalarından Edip Yavuz, araç filosunu 10 ...
INFINITI, İlham Veren Modelleri ile İstanbul Autoshow’da
Istanbul Autoshow 2012 Fuarı’nda Infiniti standının yıldızı yüzü yenilenen ...
Renault ve Dacia Araçlara “2012’de Servise Gel, 2013’te Öde” Kampanyası!
4 Yaş üzeri tüm Renault ve Dacia araç sahipleri, araçlarının bakım ve ...
 
Nuray PEKCAN
Nuray PEKCAN
En Önemli İnsan!
seyit usta, römort, treyler, üst yapı,
kamyonum, kamyon, kamyonumdergisi, kamyonumpazar,
YAZARLAR
Kamyonum TV
ÇOK OKUNANLAR
Güzeller
FACEBOOK'TA KAMYONUM
ANKET
Uluslararası taşımalarda karşılaştığınız en büyük sorunlar nelerdir?
 
Kamyonum Künye İletişim Abonelik ve Reklam Sitene Ekle
GüncelEkonomiİhaleGündemHaberlerTeslimatDeniz TaşımacılığıLojistikEnglish
Ağır Vasıtalarda Yeni ModellerHafif Ticarilerde Yeni ModellerÖzel Tasarım AraçlarModifiye KamyonlarTreyler GaleriÜstyapı GaleriOtobüslerde Yeni ModellerKamyon MagazinGüzeller
Yeni Araç TanıtımlarıTest Sürüşleri - KamyonTest Sürüşleri - Hafif TicariKamyon YarışlarıMonster Truck YarışlarıKamyon SimülatörleriOtobüs SimülatörleriYeni TeknolojilerKamyon Magazin
newssondakikaşoförkamyoncufahrerlkwsrctreyler haberler