1. Anasayfa
  2. Haberler
  3. Gündem
  4. Köprüde trafik akışını rahatlatan uygulama

Köprüde trafik akışını rahatlatan uygulama

Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nde serbest geçiş sistemi için yapılan çalışmalar tamamlandı. Saat 16.00 itibariyle kapalı olan şeritler açıldı.

  • | Kamyonum
Fatih Sultan Mehmet Köprüsü’ndeki ücret toplama sisteminde 25 Ocak 2015’te başlatılan çalışmalar tamamlandı. Serbest geçiş ücret toplama sistemi için köprü gişe alanındaki kanopiler ve gişe adalar kaldırıldı. Köprüdeki 4 şerit kapatılarak yapılan çalışmalar planlanan tarihten 6 gün önce bitirildi. Çalışmaların tamamlanmasının ardından saat 16.00 itibariyle köprüdeki kapalı olan şeritler açılarak, trafik akışı normale döndü.
FSM üzerindeki gişe adalarının kaldırılması ile sürücüler 5 şeritli yolda şerit değiştirmeden ilerleyerek köprüye girecek ve böylece zaman kaybının önüne geçilecek. Yeni düzenleme ile araçların OGS veya HGS geçişine yönelmesine gerek kalmayacak ve her şeridin üstünde iki sistemin de tanıyıcı sistemleri olacak.

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz