Kamyonum
GÜNDEMHABERLERTESLİMAT FOTO GALERİ VİDEO GALERİ YAZARLAR
Menü Arama Facebook Twitter Whatsapp İhbar Hattı
kamyoon, nakliye, taşımacılık
bisa
ford, fordtrucks, fordfline
English
Schmitz Cargobull presents its latest product and service highlights for the IAA TRANSPORTATION 2024

Schmitz Cargobull presents its latest product and service highlights for the IAA TRANSPORTATION 2024

1 2 3 4 5 6
Dergi
alp özler, yılnak,
denko, nakliye, lojistik
3 Kasım 2009 Salı - 00:00

Kış Uzmanı Goodyear, Yeni Kış Lastiği UltraGrip Performance 2?yi Sundu

Yeni Goodyear UltraGrip Performance 2, önde gelen rakiplerine göre karlı zeminde %8 ve buzlu zeminde % 13 daha kısa fren mesafesi sunuyor.

Kış Uzmanı Goodyear, Yeni Kış Lastiği UltraGrip Performance 2?yi Sundu

Yeni Goodyear UltraGrip Performance 2, önde gelen rakiplerine göre karlı zeminde %8 ve buzlu zeminde % 13 daha kısa fren mesafesi sunuyor.

GOODYEAR, zorlu kış şartlarında mükemmel kontrol sunan, karlı ve buzlu yüzeylerde daha kısa fren mesafesi gibi önemli güvenlik özelliklerine sahip UltraGrip Performance 2’yi Türk tüketicileri ile buluşturdu.

Beklenmeyen kar yağışları, dondurucu soğuklar, gece-gündüz arasındaki ani sıcaklık değişimler sebebiyle sürücüler; kışın sürekli farklı yol koşulları ile karşılaşırlar. Adaptive SipeGrip (Yolla Uyumlu Kavrama) Teknolojisi ile geliştirilen yeni yüksek performans kış lastiği Goodyear UltraGrip Performance 2, sahip olduğu yeni silikalı hamur bileşimi ve yönlü sırt deseni ile mükemmel yol tutuşu sağlıyor.

Dünyanın en büyük lastik üreticilerinden biri olan GOODYEAR’ın, sektöründe güvenli lastiklere bir yenisi olarak eklediği UltraGrip Performance 2’nin tanıtımında konuşan Goodyear Lastikleri T.A.Ş. Genel Müdürü Harish Khosla, “Bildiğiniz gibi, Türkiye de dahil olmak üzere tüm dünya 2008’in son çeyreğinden bu yana zorlu ekonomik koşullar içinden geçiyor. Son dönemde bu koşullarda iyileşme sinyalleri görülmektedir. Ancak, böyle zorlayıcı koşulların beraberinde yeni fırsatları getirdiğine kuvvetle inanıyorum” dedi.

Gerçek kazananların, bu fırsatları araştırıp bulan ve kendi avantajına dönüştürenler olacağına değinen Khosla, “Goodyear Şirketi, pozisyonunu daha da güçlendirmek için tüm faaliyetlerinde bu hedefle yürüyor. Güvenli lastik teknolojisinde üstün performans sergileyen “Goodyear UltraGrip Performance 2” lastiğimizi sunmamız; sektörümüzde 110 yılı aşkın tecrübemizin ve kazanan olacağımıza dair olan kararlığımızın en güçlü kanıtıdır” şeklinde konuştu.

Türkiye’de İzmit ve Adapazarı fabrikalarında üretilen lastikleri, hem Avrupa’da hem de yerel pazarda bulunan saygın otomobil üreticilerine tedarik ettiklerini ifade eden Khosla, “Goodyear Şirketi’nin geleceğinin çok daha başarılı ve parlak olacağına inancım sonsuz. Bu inancımın ardındaki en güçlü sebep; üstün güvenlik ve performans hedefi doğrultusunda, en son teknolojiye sahip lastikleri geliştirmek için yapacağımız yatırımlara devam edecek olmamızdır” dedi.

Yüksel: “Goodyear; kış lastiklerinde de yolun ve lastiğin uzmanı olduğunu UltraGrip Performance 2 ile bugün bir kez daha kanıtlıyor.”

Kar, buz ve sulu kar gibi açık tehlikelerin yanısıra; kışın hava sıcaklığının +7 derecenin altına düşmesiyle birlikte, kış lastikleri kullanılmasının güvenliğimiz için önemli olduğunu vurgulayan Goodyear Türkiye, İsrail, Kafkasya Pazarlama Direktörü Alper Yüksel konuşmasına şöyle devam etti:“Zorlu ve değişken kış şartları, sürüş koşullarının daha tehlikeli hale gelmesine yol açar. Bu da kaza riskini artırır ve sıcaklığın aniden düştüğü buzlu ve karlı günlerde daha fazla kaza yaşanmasına sebep olur. Yoldaki güvenliğimiz; kullandığımız araca olduğu kadar, mevsim koşullarına göre doğru seçilmiş lastiklerin kullanılmasına da bağlıdır” dedi.

Yüksel, “Yaz lastiklerinde kullanılan kauçuk, +7 derecenin altında tutunma özelliğini kaybeder. Böylece, karlı ve buzlu yollarda performans düşüklüğü ortaya çıkar. Oysa, kış lastiklerinde kullanılan özel kauçuk sayesinde, +7 derecenin altında da lastiğin tutunma özelliği korunur. Bununla birlikte, kış lastiğinin diş derinliği yaz lastiğine göre daha fazladır. Böylece; kış lastiğinin karlı ve buzlu zemin yol tutuşu artar” şeklinde konuştu.

Goodyear UltraGrip ürünlerinin geçtiğimiz 40 yıl içinde sayısız test birincilikleri kazandığının altını çizen Yüksel, “Goodyear; kış lastiği segmentinde de yolun ve lastiğin uzmanı olduğunu UltraGrip Performance 2 ile bugün bir kez daha kanıtlıyor. UltraGrip Performance 2; daha kısa fren mesafesi ve daha iyi yol tutuşu için geliştirilmiş yüksek performans kış lastiğidir. Adaptive Sipe Grip (Yolla Uyumlu Kavrama) Teknolojisi’ne sahip yeni UltraGrip Performance 2; çok kapsamlı testlere tabi tutulmuştur. Bu testler; hem Goodyear’ın Lüksemburg’daki araştırma merkezinde hem halka açık yollarda hem de bağımsız bir kuruluş olan TÜV SÜD Automotive tarafından yapılmıştır. Bu testler, UltraGrip Performance 2’nin en önemli iki rakibine göre açık bir üstünlüğü olduğunu kanıtlamıştır” dedi.

Yolla Uyumlu Kavrama Teknolojisi’ne sahip Goodyear UltraGrip Performance 2, daha kısa fren mesafesi ve daha iyi yol tutuşu için geliştirilmiş yüksek performans kış lastiğidir...

Viraj alımı, frenleme ve tırmanmanın kışın karşılaşılan başlıca zorluklar olduğuna değinen Goodyear Marka Müdürü Asena Taniş, “Goodyear UltraGrip Performance 2; tüm bu zorluklar göz önüne alınarak yenilikçi özelliklerle donatılmıştır. Yolla Uyumlu Kavrama Teknolojisi’ne sahip UltraGrip Performance 2, iki farklı tip ve özellikte kılcal kanallar ile mükemmel yol tutuşu için yeni bir silika hamur bileşimi ve yönlü sırt deseni içerir. UltraGrip Performance 2, tüm bu özellikleri sayesinde, zorlu kış koşullarında üstün sürüş performansına ulaşmaktadır” dedi.

TÜV SÜD Automotive onayladı: Goodyear UltraGrip Performance 2, önde gelen iki rakibine göre karlı zeminde %8 daha kısa frenlemeye sahiptir...

GOODYEAR ULTRAGRIP PERFORMANCE 2’nin Özellikleri ve Faydaları:

ÖZELLİK

ETKİ

FAYDA

Adaptive SipeGrip (Yolla Uyumlu Kavrama) Teknolojisi : 2 farklı tip ve özellikteki kılcal kanal yapısı lastik izi ile mükemmel uyum gösterir.

  • Merkezde çapraz 2 boyutlu kılcal kanallar ile mükemmel esneklik
  • Omuzda gofretimsi yapıda 3 boyutlu waffle kılcal kanallar ve merkez hattı ile sıkılık ve dayanıklılık
  • En uygun kılcal kanal ayrışması
  • Kar, buz ve ıslak zemin gibi kaygan koşullarda ilave çekiş gücü
  • Kuru ve ıslak zeminde artırılmış sürüş hakimiyeti ve geliştirilmiş kuru zemin frenleme kabiliyeti
  • Karda ve buzda daha iyi yol tutuşu ve daha kısa fren mesafesi

Çekiş artırıcı pençeli çevresel kanallar

  • Kavrama ve tutunmayı artıran ilave kenar
  • Buzda ve karda mükemmel yokuş tırmanışı ve hızlanma performansı

Omurilik

  • Merkez hattı ile kesintisiz yol teması
  • Lastik çevresi boyunca çok sayıda kavrayıcı kenar ve çentik
  • Kuru zeminde yüksek direksiyon ve sürüş hakimiyeti
  • Karla kaplı yollarda yüzeye tutunan tırtıl yapı

Hidrodinamik V-tipi kanallar ve merkezde çevresel kanallar

  • Yüksek seviyede su boşaltımı
  • Suda ve sulu karda kızaklama direnci

Optimize edilmiş polimer hamur bileşimi ve geliştirilmiş silika teknolojisi

  • Düşük sıcaklıklarda esneklik, ıslak ve buzlu zeminlerde daha yüksek yol teması
  • Kar, buz ve ıslak zemin gibi düşük sıcaklıklardaki tüm yüzey koşullarında artırılmış yol tutuşu

4 farklı blok ebadı ve yön değiştiren kesintisiz bloklar

  • En uygun blok dizilişi ve düzeni
  • Dengeli aşınma sayesinde sessiz ve konforlu sürüş

 
Serin Treyler Artık Damper Piyasasına Hakim
 
Araçlarda Kışlık Bakımın Zamanı Geldi
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Serin Treyler Artık Damper Piyasasına Hakim
Serin Treyler’in bu yıl içerisinde piyasaya sunduğu damper ...
Iğdırlı Nakliyeciler Serin Treyler?de Buluştu
Iğdır’ın önde gelen 12 nakliye firması Serin Treyler’i ...
Kariyer Yolculuğuna Lojistik Destek
Lojistik Derneği tarafından Mars Logistics ana sponsorluğunda 7’ncisi ...
 
Otokar Bayilerine Eğitim Verdi
 Otokar, yeni Euro 4 motorlu araçları hakkında bayilerine eğitim verdi.
Renault Trucks Türkiye?nin Dört Bir Yanında Kamyon Sürücüleri İle Buluştu
Türkiye’deki gücünü her geçen gün ...
Bridgestone Dünya Sıralamasında Birinci
Bridgestone, lastik üreticisi firmaların cirosal sıralamasının yapıldığı ...
 
Bosch?tan Yerli Yan Sanayi Gelişimine Katkı
 Bosch, “Yan Sanayi Takdir ve Paylaşım Günü"nde ...
Temsa ?Bizdensin? Dedi Teslimatları Arttı
Temsa 3 farklı firmanın filosuna toplam 7 Prestij Super Deluxe kattı. ...
Geleceğin Kaptan Adayları Temsa İle Yola Çıktı
Temsa ve Afyon Kocatepe Üniversitesi işbirliği, imzalanan protokol ...
 
Nuray PEKCAN
Nuray PEKCAN
En Önemli İnsan!
seyit usta, römort, treyler, üst yapı,
kamyonum, kamyon, kamyonumdergisi, kamyonumpazar,
YAZARLAR
Kamyonum TV
ÇOK OKUNANLAR
Güzeller
FACEBOOK'TA KAMYONUM
ANKET
Uluslararası taşımalarda karşılaştığınız en büyük sorunlar nelerdir?
 
Kamyonum Künye İletişim Abonelik ve Reklam Sitene Ekle
GüncelEkonomiİhaleGündemHaberlerTeslimatDeniz TaşımacılığıLojistikEnglish
Ağır Vasıtalarda Yeni ModellerHafif Ticarilerde Yeni ModellerÖzel Tasarım AraçlarModifiye KamyonlarTreyler GaleriÜstyapı GaleriOtobüslerde Yeni ModellerKamyon MagazinGüzeller
Yeni Araç TanıtımlarıTest Sürüşleri - KamyonTest Sürüşleri - Hafif TicariKamyon YarışlarıMonster Truck YarışlarıKamyon SimülatörleriOtobüs SimülatörleriYeni TeknolojilerKamyon Magazin
newsKamyontürkiyekamyoncubuslkwsondakikafahrersrc