Kamyonum
GÜNDEMHABERLERTESLİMAT FOTO GALERİ VİDEO GALERİ YAZARLAR
Menü Arama Facebook Twitter Whatsapp İhbar Hattı
bisa
English
We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

1 2 3 4 5 6
Dergi
alp özler, yılnak,
schmitz, dorse, treyler,
26 Aralık 2014 Cuma - 14:51

Keskinoğlu, Filo yönetiminde Profleet’i Seçti

Türkiye lastik sektörünün lideri Brisa ile Keskinoğlu Şirketler Grubu, Profleet filo yönetim çözümleri kapsamında işbirliği yapıyor. Keskinoğlu’nun 650 araçtan oluşan filosu, Brisa’nınTürkiye genelinde hizmet veren filo yol yardım hizmeti Filofix’ten de yararlanıyor.

Keskinoğlu, Filo yönetiminde Profleet’i Seçti

Brisa’nın iş ortağı EMF Büyükkarcı aracılığıyla 2012 yılından bu yana hizmet sunduğu Keskinoğlu Şirketler Grubu’nun binek, hafif ticari, kamyon, çekici, treyler, iş makinası, ve traktörden oluşan 650 araçlık filosu bulunmaktadır.

Brisa’nın filo müşterilerine özel ürün ve hizmetleri tek çatı altında sunduğu ‘Profleet filo yönetim çözümleri’ paketi kapsamında gerçekleşen anlaşma, Brisa’nın Filofix yol yardımı, Aspects+analiz ve raporlama programı, Bandag kaplama hizmetleri gibi birçok yenilikçi hizmeti de içeriyor.

Profleet projesi kapsamında, Keskinoğlu filosunun bulunduğu 20 bölgede yılda iki kez saha çalışmalarıyla analiz edilmektedir. Ağır ticari grupta yük ölçüm çalışmaları ile filo için en uygun lastik basınç uygulamaları belirlenerek hem firmaya, hem de çevreye katkı sağlandı. Filo Operasyon Merkezi’ne kompresör, dijital hava saati gibi gerekli ekipmanlar ve basınç uygulama tablosunun yer aldığı bir basınç uygulama merkezi kuruldu. Ayrıca lastik operasyonlarının yürütüldüğü hizmet noktasında iş güvenliği açısından bir adet şişirme kafesi kuruldu.

İşbirliği kapsamında Keskinoğlu personeline temel lastik eğitimi, lastik takip programı kurulumu ve yönetimi, uygulamalı kaplama prosesi eğitimleri de verildi.
Yapılan saha çalışmaları sonucunda lastik yönetimi ve özellikle kaplama kullanımı ile birlikte yıllık 300.000 TL tasarruf sağlanarak kazalarda %40 oranında düşüş ve 1.000.000 TL kasko avantajı sağlanmıştır.

Profleet: “Filo operasyonlarında maksimum tasarruf”
Brisa tarafından filo müşterilerine özel geliştirilen Profleet kapsamında, filoların operasyon maliyetlerinde maksimum tasarruf sağlanmasına yönelik bir ürün ve hizmetler bütünü sunuluyor. Söz konusu çözümlerle filoların sosyal, ekonomik ve çevresel katma değerlerinin yükseltilmesi hedefleniyor.

Brisa; yük taşımadan dayanıklılık ve performansa, yakıt tasarrufundan kaplama ve yol yardımına kadar birçok farklı alanda sunduğu çözümlerle, analiz ve yönlendirmeleriyle filoların operasyonlarını sorunsuz ve daha verimli bir şekilde yönetmelerine yardımcı oluyor.

Filofix: “Türkiye’de filolara özel 7/24 yol yardımı”
Brisa, Profleet hizmet paketinde sunduğu bir diğer hizmet olan Filofix aracılığıyla, Türkiye’nin her noktasında filolara özel 7/24 yol yardım hizmeti verirken; lastik takibi ve ölçüm sonuçlarını ise “Aspects+” programı ile filolara raporluyor. Bu sayede filoların lastikten kaynaklanan olası kayıpları tespit edilip, doğru lastik yönetimi ile kazanca dönüştürülüyor. Brisa, alanlarında uzman saha mühendisleri ve Profleet danışmanları aracılığıyla, filolara ve araç sürücülerine çeşitli eğitimler de veriyor.

Keskinoğlu hakkında
Keskinoğlu, 1963’ten beri tavukçuluk sektöründe hizmet veren, Türkiye’nin ilk ve tek tam entegre tavukçuluk kuruluşudur. Avrupa Birliği’ne ihracat yapan ilk piliç eti firması olan Keskinoğlu, İstanbul Sanayi Odası tarafından hazırlanan Türkiye’nin en büyük 500 şirketi 2013 sıralamasında 79. sırada yerini almıştır. Keskinoğlu Şirketler Grubu’nun tesislerinde, yıllık 170 bin ton piliç eti, 40 bin ton ileri işlenmiş piliç eti ve şarküteri ürünleri, 1 milyar adet yumurta, 450 milyon adet viol (yumurta kabı), 11 milyon adet yumurta yönlü dişi civciv, 4 milyon adet yarka, 80 milyon adet broiler (etlik civciv) ve 50 bin ton organik gübre üretimi ve 15 bin ton zeytinyağı üretim yapma kapasitesine sahiptir. 2013 yılı cirosu 1 milyar TL olan Keskinoğlu Şirketler Grubu’nda, ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemi ve ISO 22000 Gıda Güvenliği Yönetim Sistemi’yle üretim yapan tesisler EFSİS belgesi ile birlikte dünyada sayılı markalara verilen British Retail Consortium(BRC)’un uluslararası gıda güvenliği yönetim sistemi belgesine sahiptir.  2008 yılında toplam 15 milyon TL yatırımla FEM Lojistik’i kuran Keskinoğlu, kullandığı teknolojiyle, ürünlerinin soğuk zincir güvenliğini her aşamada garanti ederek, Türkiye’nin önde gelen gıda üreticilerinin tercihi olmaya başlamıştır.

Keskinoğlu son olarak 2010’da fastfood sektörüne girmiştir. Manisa Akhisar’da 15 dönümlük arazi üzerine inşa edilen, 200 kişilik kapalı ve 300 kişilik açık salonu olan ilk “TAVVUK Restoran” için 2,5 milyon dolar yatırım yapan Keskinoğlu,  Tavvuk Restoran sayısını 2014 yılında 11’e çıkartmıştır.

 
Vdf ve Scania güçlerini birleştirdi
 
Iveco’dan Ars-Pet’e ilk Stralis Euro 6 çekici
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Vdf ve Scania güçlerini birleştirdi
Volkswagen Doğuş Finans A.Ş., ağır ticari araç sektöründe finansal hizmetler ...
Allison Transmission ve Cummins ARB onayı
Allison Transmission ve Cummins, ISB6.7 ve ISL9 motorlarının entegre edildiği ...
​ZF Transist 2014’te Yerini Aldı
İETT tarafından bu yıl yedincisinin düzenlendiği toplu ulaşım haftası ...
 
Total'den 1 Yıllık Bedava Yakıt Kazananlar Belli Oldu
Dünya akaryakıt devi Total, Club Total Card ile kazandırmaya devam ediyor. ...
Motorine İndirim!
Motorin fiyatlarına bu gece yarısından (25 Aralık) itibaren geçerli olmak üzere indirim yapıldı.
Yeni Mercedes-Benz Vito Türkiye’de
Yakıt ekonomisi ve yüksek kalite standartları ile segmentinin en iddialı ...
 
2014’TE MAN’I Tercih Edenler Daha Çok Kazandı
Cevat Logistics 40 MAN’la filosunu güçlendirdi 2015’e de yeni siparişlerle iddialı giriyor.
Anadolu Isuzu'nun Yeni Nesil Araçları Transist 2014 Fuarında
Türkiye’nin lider otobüs üreticisi Anadolu Isuzu, 19-20 Aralık 2014 tarihleri ...
Karsan, Geniş Ürün Gamıyla 7.Transist Fuarı’nda Yerini Aldı
Alçak tabanlı engelsiz erişim sunan tasarım ödüllü minibüs JEST ve ilk ...
 
Nuray PEKCAN
Nuray PEKCAN
Helal Sana Başkan!
seyit usta, römort, treyler, üst yapı,
kamyonum, kamyon, kamyonumdergisi, kamyonumpazar,
YAZARLAR
Kamyonum TV
ÇOK OKUNANLAR
Güzeller
FACEBOOK'TA KAMYONUM
ANKET
Uluslararası taşımalarda karşılaştığınız en büyük sorunlar nelerdir?
 
Kamyonum Künye İletişim Abonelik ve Reklam Sitene Ekle
EkonomiİhaleGündemHaberlerTeslimatDeniz TaşımacılığıLojistikEnglishAkü
Ağır Vasıtalarda Yeni ModellerHafif Ticarilerde Yeni ModellerÖzel Tasarım AraçlarModifiye KamyonlarTreyler GaleriÜstyapı GaleriOtobüslerde Yeni ModellerKamyon MagazinGüzeller
Yeni Araç TanıtımlarıTest Sürüşleri - KamyonTest Sürüşleri - Hafif TicariKamyon YarışlarıMonster Truck YarışlarıKamyon SimülatörleriOtobüs SimülatörleriYeni TeknolojilerKamyon Magazin
fahrernewstürkiyekamyoncuşoförtrucksrc haberler kamyonum