Advertisement
Kamyonum
GÜNDEMHABERLERTESLİMAT FOTO GALERİ VİDEO GALERİ YAZARLAR
Menü Arama Facebook Twitter Whatsapp İhbar Hattı
kamyonum dergisi, youtube kanal, kooperatif,
bisa
English
We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

1 2 3 4 5 6
Dergi
alp özler, yılnak,
mars, mars lojistik,
21 Ocak 2016 Perşembe - 10:39

Karsan, Yılın İlk Teslimatını Karabük'e Yaptı

Bugüne kadar Türkiye genelinde 3 binin üzerinde JEST satışı gerçekleştiren Karsan, 2016 yılının ilk teslimatını Karabük’e yaptı.

Karsan, Yılın İlk Teslimatını Karabük e Yaptı

15 Ocak Cuma günü Karabük’te düzenlenen törenle birlikte 45 adet JEST minibüsü, Karabük Şoförler ve Otomobilciler Odası tarafından 1. Bölge olarak bilinen 5000 Evler Mahallesi ile 100. Yıl Mahallesi güzergahında hizmete alındı. Karabük Kent Meydanı’nda düzenlenen törene Vali Orhan Alimoğlu, Karabük Milletvekilleri Mehmet Ali Şahin ve Prof. Dr. Burhanettin Uysal, Garnizon Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Cihan Ulukaya, Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Refik Polat, İl Emniyet Müdürü Dr. Serhat Tezsever, Safranbolu Belediye Başkanı Dr. Necdet Aksoy, Sivil Toplum Kuruluşlarının başkan ve üyeleri, Karabük Şoförler Odası Başkanı Ahmet Karabacak ve Oda üyeleri ile minibüsçü esnafı katıldı. Törende Karsan’ı Satış Müdürü Kaan Erkırtay temsil etti.

Düzenlenen törende konuşan Karabük Şoförler Odası Başkanı Ahmet Karabacak; 45 adetlik araç filosuna 24 adet araç daha ekleyeceklerini söylerken, Vali Orhan Alimoğlu ise, insanları bir yerden bir yere ulaştırmada büyük bir görev üstlenen şoför esnafının çok önemli bir görevi ifa ettiğini belirterek “Karabük bildiğiniz üzere dışarıdan çok öğrencisi, misafiri olan bir ilimiz. Bu aynı zamanda bir tanıtım fırsatı. İnşallah bu araçlarımız ile taşırken şoförlerimizin nezaketi, sabrı, dikkati ilimizin güzel tanıtımına katkısı olur temennisindeyim” dedi.
 
Karsan’ın 2013 yılında “Ulaşımda Kentsel Dönüşüm” yaklaşımının bir sonucu olarak pazara sunduğu, toplu taşımacılık ailesinin en küçük üyesi JEST, bugün Türkiye’nin yaklaşık 50 şehrinde kendi segmentinde %40 civarında bir pazar payına ulaştı. Türkiye toplu taşımacılık sektörünün en çok tercih edilen minibüs markalarından biri haline gelen JEST, fabrika çıkışlı engelsiz erişim özelliğine sahip, alçak tabanlı ve yüksek tavanlı 6 metrelik bir minibüs olarak dikkat çekiyor.
 
Toplu taşımacılık sistemlerindeki ihtiyaçlar ve değişimler takip edilerek geliştirilen JEST, herkese modern toplu ulaşım sağlarken; engelli, hareket kısıtlı ve yaşlı bireylerin de hayatın içinde diğer tüm bireylerle eşit şartlarda yer almasını amaçlıyor. Engelli vatandaşlarımızın toplu ulaşım hakkını gözeten "Engelsiz Erişim" yasa ve yönetmeliklerine uygun olarak tasarlanan JEST, etkin ve verimli bir toplu taşıma aracından beklenen tüm özellikleri bünyesinde barındırıyor.
 
Karsan JEST, alçak tabanı, biniş ve iniş hızını artıran geniş ve basamaksız yolcu kapısı, rampa sistemi, ferah iç mekanı, panoramik camları ve ilave birçok özelliği ile tüm bireylere konforlu ulaşım olanağı sağlarken, opsiyonel olarak sunulan araç içi kablosuz internet bağlantısıyla da iletişimdeki engelleri de kaldırıyor. Birçok çağdaş özelliği ile ideal bir toplu taşıma aracı olan JEST, yakıt ekonomisiyle de tercih ediliyor.
 
Kısaca Karsan Pazarlama

Karsan’da başlayan değişim sürecine paralel olarak Şubat 2009’da Karsan markalı ürünler ve Hyundai Truck HD Serisi modellerinin pazarlama, satış ve satış sonrası hizmetlerini gerçekleştirmek üzere faaliyete başlayan Karsan Pazarlama A.Ş., müşterisine en iyi hizmeti sunmayı amaçlıyor. Karsan Pazarlama, otomotiv sektöründe 50 yıldır faaliyet gösteren Karsan’ın engin otomotiv tecrübesini, yurt geneline yayılmış 100'ü aşkın yetkili satıcı ve servis noktasıyla hizmet alanına aktarıyor. Üstün hizmet anlayışını benimseyen Karsan Pazarlama, müşteri beklenti ve isteklerine hızlı ve etkin cevap veriyor. Karsan, Hyundai Truck&Bus ve BredaMenarinibus markalı ürünlerin satış, pazarlama ve satış sonrası hizmetlerini vermeye başlayan Karsan Pazarlama, aynı zamanda kentlerin toplu ulaşım hizmetlerine ürün sağlamanın yanısıra, garaj yönetimi alanlarında hizmet veriyor.
 
Kısaca Karsan

1966 yılında kurulan Karsan Otomotiv Sanayii ve Ticaret A.Ş., 1979-1998 yılları arasında Koç Grubu çatısı altında faaliyet göstermiş, 1998’de İnan Kıraç’ın çoğunluk hisselerini almasıyla birlikte Kıraça Holding bünyesine dahil olmuştur. 1981 yılından itibaren %100 yerel sermayeyle ticari araç üreten bir firmadır. 2009 yılında belirlediği “Sınırsız Ulaştırma Çözümleri” vizyonu doğrultusunda, binek araçtan otobüse, minivandan ağır kamyona geniş bir yelpazede ürün geliştirip üretmeyi hedefleyen Karsan; bugün Bursa’da yer alan modern ve esnek tesislerinde lisans altında Hyundai Motor Company’ye ait H350 model panelvanları, minibüs ve şasi kamyonetleri, BredaMenarinibus marka otobüsleri ve kendi markası altında Karsan JEST, Karsan ATAK ve Karsan STAR araçları üretmektedir. Bu ürünlerin Türkiye’deki pazarlama, satış ve satış sonrası hizmet faaliyetlerini ise Karsan Pazarlama aracılığı ile yürütmektedir. 2015 yılı Eylül ayı itibariyle 1.254 kişinin çalıştığı Karsan, İSO’nun (İstanbul Sanayi Odası) yaptığı araştırmaya göre 2013 yılı "Türkiye'nin En Büyük 500 Sanayi Kuruluşu" sıralamasında 151. sıradan 93. sıraya yükseldi. Karsan, uluslararası marka değerlendirme kuruluşu Brand Finance’in gerçekleştirdiği “Türkiye’nin En Değerli Markaları” araştırmasında 100 marka arasında 44. sırada yer aldı. Halka açık bir Şirket olan ve Borsa İstanbul'da işlem gören Karsan’ın Merkezi Kayıt Kuruluşu A.Ş. (MKK) kayıtlarındaki fiili dolaşımdaki pay oranı 2015 Eylül ayı itibariyle %35'tir.

 
Mercedes E-Serisi’nin Fiyatı Açıklandı
 
Renault, Avrupa'nın Elektrikli Otomobil Pazarı Lideri
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Mercedes E-Serisi’nin Fiyatı Açıklandı
Yeni nesil E-Serisi’ne sahip olmak isteyenler ne kadar ödeyecek?
AB'de Volkswagen "Açık Ara" İlk Sırada
Avrupa Birliği'nde (AB) 2015 yılında trafiğe en fazla Volkswagen marka ...
Demiryollarının Bugünü ve Geleceği Huawei Liderliğinde SmartRail & Metro Eurasia’da Ele Alınacak
SmartRail & Metro Eurasia, T.C. Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı, ...
 
Ağır Yük Taşımacılığında Yüksek Performans
2002 yılından beri Tırsan bünyesinde faaliyet gösteren Alman treyler üreticisi ...
Kar Fena Bastırdı!
Ankaralı öğrencilerin merakla yanıtını beklediği Ankara'da bugün okullar ...
Otokar,Türkiye’nin En Çok Tercih Edilen Otobüs Markası Oldu
Otokar, geçtiğimiz yılı da lider kapatarak, üst üste 6 yıl Türkiye'nin ...
 
Brisa CEO’su Yiğit Gürçay: “Filo Müşterilerimizin Operasyonel Verimliliğini Arttırıyoruz”
Brisa Genel Müdürü Yiğit Gürçay, geleneksel Ticari Ürünler Değerlendirme ...
Çukurova Üniversitesi, TEKNOKENT İle TEMSA İşbirliği Ek Protokolü İmzalandı.
Çukurova Üniversitesi, Çukurova Teknoloji Geliştirme Bölgesi (TEKNOKENT) ...
İstanbul’da Bu Yollara Dikkat!
İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Beşiktaş-Ortaköy Viyadüğü’nde (Boğaz Köprüsü’ne ...
 
Nuray PEKCAN
Nuray PEKCAN
Treder Zirvesi Sektörün Gelişimini Sergiledi
seyit usta, römort, treyler, üst yapı,
0
kamyonum, kamyon, kamyonumdergisi, kamyonumpazar,
0
  YAZARLAR
Dr. Can Baydarol
Dr. Can Baydarol
Son Düzlük
Alpay Lök
Alpay Lök
Otobüs Yolculuğunda Hedef Sıfır Ölüm!
Mustafa İmrak
Mustafa İmrak
Lojistik Sektöründe Çevreci Çözümler
Av. Bilun ELMACIOĞLU
Av. Bilun ELMACIOĞLU
Sınırda Karbon Düzenlemesi Mekanizması “SKDM” 1 Ekim 2023 Tarihinde Yürürlükte
Özgür Şener
Özgür Şener
 Nafile Çaba
Prof. Dr. Birol ERKAN
Prof. Dr. Birol ERKAN
Yıldız Sektör; Lojistik
Nizamettin KARADAĞ
Nizamettin KARADAĞ
Türkiye Taşımacılığını Kim Yönetiyor?
Kamyonum TV
0
  ÇOK OKUNANLAR
0
Güzeller
0
  FACEBOOK'TA KAMYONUM
0
  ANKET
     
 
Uluslararası taşımalarda karşılaştığınız en büyük sorunlar nelerdir?
0
Sınır kapılarında yaşanan sorunlar
Vize
Belge yetersizliği
Maliyetler
Tır parkı sorunları
Cezalar
Sınırlardaki ve güzergahlarda karşılaşılan geçiş sorunları
0
0 Sonuçlar
 
     
0
  Kamyonum
0
  •Künye
  •İletişim
  •Abonelik ve Reklam
  •Sitene Ekle
  0
 
Ekonomi
İhale
Gündem
Haberler
Teslimat
Deniz Taşımacılığı
Lojistik
English
Akü
  0
 
Ağır Vasıtalarda Yeni Modeller
Hafif Ticarilerde Yeni Modeller
Özel Tasarım Araçlar
Modifiye Kamyonlar
Treyler Galeri
Üstyapı Galeri
Otobüslerde Yeni Modeller
Kamyon Magazin
Güzeller
  0
 
Yeni Araç Tanıtımları
Test Sürüşleri - Kamyon
Test Sürüşleri - Hafif Ticari
Kamyon Yarışları
Monster Truck Yarışları
Kamyon Simülatörleri
Otobüs Simülatörleri
Yeni Teknolojiler
Kamyon Magazin
  0
 
truck
türkiye
bus
kamyoncu
haberler
dikkat
fahrer
src
kamyonum