Kamyonum
GÜNDEMHABERLERTESLİMAT FOTO GALERİ VİDEO GALERİ YAZARLAR
Menü Arama Facebook Twitter Whatsapp İhbar Hattı
bisa
English
We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

1 2 3 4 5 6
Dergi
alp özler, yılnak,
schmitz, dorse, treyler,
19 Ekim 2015 Pazartesi - 15:26

Karsan Üretimi HYUNDAI H350 Filosu Erzurum'a Teslim Edildi

Karsan Pazarlama’nın Hyundai Truck&Bus Erzurum yetkili satıcısı olan Ömer Ekbiç Group aracılığıyla satışı gerçekleşen Hyundai H350 filosu Erzurum’da müşterisi ile buluştu.

Karsan Üretimi HYUNDAI H350 Filosu Erzurum a Teslim Edildi

Karsan’ın Nisan ayı başında üretimine başladığı Hyundai H350’ler ticari hayatta esnafının yanında olmaya başladı. Ömer Ekbiç Group aracılığıyla Erzurum’da Hınıslıoğlu Gıda’ya sekiz araçtan oluşan Hyundai H350 filosu teslim edildi.
Erzurum Çevre yolu üzerinde bulunan Ömer Ekbiç Group Plaza önünde sıralanan Hyundai H350 araçların teslimat töreni; Ömer Ekbiç Group Yönetim Kurulu Başkanı Yavuz Selim Ekbiç, Genel Müdür Murat Turhan, Satış Müdürü Kürşad Özer, Hınıslıoğlu Gıda adına da Ahmet Hınıslıoğlu ve Muhammet Hınıslıoğlu’nun katılımıyla gerçekleşti. Törende sembolik anahtar teslimi yapılırken günün anısına bir plaket de verildi.
Ömer Ekbiç Group Satış Müdürü Kürşad Özer törende yaptığı konuşmada Türkiye'nin birçok yerinde Hyundai ticari araçlara yoğun bir ilgi olduğunu ifade etti. H350 araçların istendiği taktirde; 16+1 öğrenci servisi, panelvan, açık ve kapalı kasalı şasi kamyonet gibi birçok seçenekle müşteriye sunulabildiğini anlatan Özer, sekiz adetten oluşan ilk filoyu Erzurum’a vermiş olmaktan dolayı mutluluk duyduğunu ifade etti.
 
Ticari araçta otomobil konforu
Hyundai’nin otomobil konforu ile müşterilerin bütün ihtiyaçlarını karşılayacak elementleri birleştirerek geliştirdiği ticari araçlar, sessiz ve yüksek performanslı bir sürüş deneyimi sunarken, dayanıklılığı ve güvenliği de en üst düzeye taşıyor.
 
Üstün yükleme kapasitesi
H350 ürün ailesinde iki tip uzunlukta panelvan bulunuyor. 6.195 mm uzunluğundaki panelvan 12.9 m3’lük ideal yük bölümü hacminde tam beş Euro Palet kapasitesine erişiyor. 5.515 mm uzunluğundaki versiyonda ise 10.5 m3’lük hacimde dört Euro Palet kapasitesi sağlanıyor. Üstün yükleme kapasitesinin yanında geniş ve yüksek sürgülü kapı ölçüleri ve 270 derece açılabilen arka kapısı ile de yüklemede kolaylık ve hız sağlanıyor.
 
Bir ticari araçtan beklenen herşey onda
H350 ürün ailesinin temel taşlarından olan minibüs versiyonu personel, okul ve turizm taşımacılığında pazarın en yeni araçları olarak çağdaş ve konforlu yolculukların adresi olmaya aday görünüyor. Geniş/ferah iç hacmi, panoramik camları, rahat koltukları ve fonksiyonel donanımlarıyla H350 minibüs versiyonları 3.5t veya 4.1t araçlardan oluşuyor. 16+1 okul paketi ve geniş bagaj hacmi ile 13+1 turizm paketi olan araçların 170 bg motor gücüne sahip 4.1t versiyonları bulunuyor.
Sağlam, dayanıklı ve güvenilir şasi platform yapısı ile, geniş üst yapı seçeneklerine ve esnekliğine sahip kamyonetler 3.5t olup iki tip uzunlukta sunuluyor. 5.724 mm uzunluğunda olan versiyonu 3.435 mm’lik bir aks aralığı ile 3.480 mm’lik kasa boyu sağlıyor. 6.167 mm uzunluğunda olanı ise 3.670 mm’lik bir aks aralığı ile 3.893 mm’lik kasa boyu sağlıyor. Kasa genişliği en fazla 2.320 mm olabilen araçların, kısa şase açık kasalı ve uzun şase kapalı kasalı versiyonları bulunuyor.
 
Kısaca Karsan
1966 yılında kurulan Karsan Otomotiv Sanayii ve Ticaret A.Ş., 1979-1998 yılları arasında Koç Grubu çatısı altında faaliyet göstermiş, 1998’de İnan Kıraç’ın çoğunluk hisselerini almasıyla birlikte Kıraça Holding bünyesine dahil olmuştur. 1981 yılından itibaren %100 yerel sermayeyle ticari araç üreten bir firmadır. 2009 yılında belirlediği “Sınırsız Ulaştırma Çözümleri” vizyonu doğrultusunda, binek araçtan otobüse, minivandan ağır kamyona geniş bir yelpazede ürün geliştirip üretmeyi hedefleyen Karsan; bugün Bursa’da yer alan modern ve esnek tesislerinde lisans altında Hyundai Motor Company’ye ait H350 model panelvanları, minibüs ve şasi kamyonetleri, BredaMenarinibus marka otobüsleri ve kendi markası altında Karsan JEST, Karsan ATAK ve Karsan STAR araçları üretmektedir. Bu ürünlerin pazarlama, satış ve satış sonrası hizmet faaliyetlerini ise Karsan Pazarlama aracılığı ile yürütmektedir. 2015 yılı Haziran ayı itibariyle 1.242 kişinin çalıştığı Karsan, İSO’nun (İstanbul Sanayi Odası) yaptığı araştırmaya göre 2013 yılı "Türkiye'nin En Büyük 500 Sanayi Kuruluşu" sıralamasında 151. sıradan 93. sıraya yükseldi. Halka açık bir Şirket olan ve Borsa İstanbul'da işlem gören Karsan’ın Merkezi Kayıt Kuruluşu A.Ş. (MKK) kayıtlarındaki fiili dolaşımdaki pay oranı 2015 Haziran ayı itibariyle %34'tür.
 
Kısaca Karsan Pazarlama
Karsan’da başlayan değişim sürecine paralel olarak Şubat 2009’da Karsan markalı ürünler ve Hyundai Truck HD Serisi modellerinin pazarlama, satış ve satış sonrası hizmetlerini gerçekleştirmek üzere faaliyete başlayan Karsan Pazarlama A.Ş., müşterisine en iyi hizmeti sunmayı amaçlıyor. Karsan Pazarlama, otomotiv sektöründe 49 yıldır faaliyet gösteren Karsan’ın engin otomotiv tecrübesini, yurt geneline yayılmış 100'ü aşkın yetkili satıcı ve servis noktasıyla hizmet alanına aktarıyor. 2015 yılı Haziran ayı itibariyle 64 kişilik kadrosuyla üstün hizmet anlayışını benimseyen Karsan Pazarlama, müşteri beklenti ve isteklerine hızlı ve etkin cevap veriyor. 2015 yılı itibarıyla Karsan, Hyundai Truck & Bus (H350 Serisi panelvan, minibüs ve şasi kamyonet) ve BredaMenarinibus markalı ürünlerin satış, pazarlama ve satış sonrası hizmetlerini veren Karsan Pazarlama, aynı zamanda kentlerin toplu ulaşım hizmetlerine ürün sağlamanın yanısıra, garaj yönetimi alanlarında hizmet veriyor.

 
Can Tolon Şampiyon Gibi
 
Hatalı sevkiyat şirketlere yılda 400 bin dolar kaybettiriyor
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Can Tolon Şampiyon Gibi
Lassa V1’in Körfez Pisti’inde yapılan 5. Ayak yarışını kazanarak rakipleri ...
ZF Sayesinde Otobüsler Daha Verimli
ZF sayesinde şehir içi otobüsleri daha verimli, daha sessiz ve daha hafif. ...
Krone, Treyler Araçları İçin Goodyear’ın ULTRA GRIP MAX T Kış Lastiklerini Seçti
Krone, Goodyear'ın treylerler için çıkardığı kış lastiklerini orijinal ...
 
Kış Lastiği İçin kar Yağmasını Beklemeyin
Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı (UBAK)’nın 2012 yılında ...
Türkiye otomotiv sektörünün "En İyi Ar-Ge Merkezi " seçilen Tofaş, 4 ödül birden aldı
Türkiye’nin önde gelen otomotiv üreticisi Tofaş, Bilim, Sanayi ve Teknoloji ...
Michelin, Dow Jones Sürdürülebilirlik Endeksi’nde otomotiv sektöründe lider
Dünya lastik sektörü devlerinden Michelin, global olarak sürdürülebilirlik ...
 
Otopratik Uzmanlığıyla Periyodik Bakım Fırsatı
Türkiye’nin lider lastik üreticisi Brisa, her araca özel hazırladığı periyodik ...
KARSAN Kortrijk Fuarı’nda
Karsan, şehiriçi otobüs kategorisinde 2015 ECW (European Coach Bus Week) ...
Nokian Kış Lastikleri Dosyası
Kış lastiğinin mucidi Nokian Tyres, yeni kış lastiği modelleriyle ürün ...
 
Nuray PEKCAN
Nuray PEKCAN
Helal Sana Başkan!
seyit usta, römort, treyler, üst yapı,
kamyonum, kamyon, kamyonumdergisi, kamyonumpazar,
YAZARLAR
Kamyonum TV
ÇOK OKUNANLAR
Güzeller
FACEBOOK'TA KAMYONUM
ANKET
Uluslararası taşımalarda karşılaştığınız en büyük sorunlar nelerdir?
 
Kamyonum Künye İletişim Abonelik ve Reklam Sitene Ekle
EkonomiİhaleGündemHaberlerTeslimatDeniz TaşımacılığıLojistikEnglishAkü
Ağır Vasıtalarda Yeni ModellerHafif Ticarilerde Yeni ModellerÖzel Tasarım AraçlarModifiye KamyonlarTreyler GaleriÜstyapı GaleriOtobüslerde Yeni ModellerKamyon MagazinGüzeller
Yeni Araç TanıtımlarıTest Sürüşleri - KamyonTest Sürüşleri - Hafif TicariKamyon YarışlarıMonster Truck YarışlarıKamyon SimülatörleriOtobüs SimülatörleriYeni TeknolojilerKamyon Magazin
kamyoncukamyonumtrucksondakikafahrertürkiyebussrcKamyon