Kamyonum
GÜNDEMHABERLERTESLİMAT FOTO GALERİ VİDEO GALERİ YAZARLAR
Menü Arama Facebook Twitter Whatsapp İhbar Hattı
bisa
English
We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

1 2 3 4 5 6
Dergi
alp özler, yılnak,
schmitz, dorse, treyler,
3 Şubat 2022 Perşembe - 12:08

Kadın İçin Taşıyoruz Projesi İzmirli Girişimcilerle Buluştu

DFDS Akdeniz İş Birimi’nin KAGİDER iş birliği ile hayata geçirdiği” Kadın İçin Taşıyoruz” projesini, Anadolu’daki kadın ihracatçılarla buluşturan dijital toplantıların 2022 yılı ilk ayağı İzmir’de gerçekleştirildi. Bu kapsamda düzenlenen dijital paneller serisinin İzmir durağına Ege Bölgesi Sanayi Odası (EBSO) Yönetim Kurulu Başkanı Ender Yorgancılar da katıldı. 

Kadın İçin Taşıyoruz Projesi İzmirli Girişimcilerle Buluştu

DFDS Akdeniz İş Birimi ve KAGİDER iş birliği ile hayata geçirilen “Kadın İçin Taşıyoruz” projesi, Dünya Gazetesi’nin desteği ile Anadolu’daki iş dünyası ve kadın ihracatçılara tanıtılmaya 2022 yılında da devam ediyor. Bu doğrultuda düzenlenen dijital paneller serisinin 2022 yılındaki ilk durağı İzmir oldu. 

Kadın İçin Taşıyoruz- Anadolu Buluşmaları” İzmir toplantısı, Dünya Gazetesi Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Güldağ'ın ve DFDS Akdeniz İş Birimi Kurumsal İletişim Müdürü Özlem Dalga moderatörlüğünde gerçekleştirilirken, panelde katılımcılar; Ege Bölgesi Sanayi Odası (EBSO) Yönetim Kurulu Başkanı Ender Yorgancılar, İnci Holding Yönetim Kurulu Üyesi Perihan İnci, Güloğlu Plastik Genel Müdürü Gülçin Güloğlu ve DFDS Akdeniz İş Birimi Satış ve İş Geliştirme Direktörü Önder Başboğa projenin kadın girişimcilerin dış pazara açılmaları için yarattığı büyük fırsatın altını çizdiler.   

Sürdürülebilir destek 

DFDS Akdeniz İş Birimi Satış ve İş Geliştirme Direktörü Önder Başboğa panelde proje ile ilgili değerlendirmesinde ve DFDS çözümleri hakkında şöyle konuştu: “Şu ana kadar 13 kadın girişimcimizin ihracat ürünlerinde toplam 21 taşımasını proje kapsamında Avrupa ve Kuzey Afrika’ya taşıdık. DFDS Akdeniz İş Birimi olarak kadın girişimcilerimizi desteklemekle kalmıyor aynı zamanda DFDS olarak global düzeyde lojistik sektöründe güçlü ve sürdürülebilir bir gelecek için çevreci ve yenilikçi çözümler üreterek girişimcilere destek sağlıyoruz. Bu doğrultuda, DFDS olarak 2030 yılında karbon emisyonlarını %45 oranında azaltmayı hedefliyoruz.”

Navlun fiyatları sabit

Başboğa, panelde navlun fiyatları ile ilgili sorulara ise şöyle yanıt verdi: “Navlunla ilgili artışlar devam ediyor ancak DFDS planlamalarını önceden gerçekleştirdiği için navlun fiyatlarını sabit tutuyor. Bu kapsamda aslında projemiz dışında da Türkiye’deki tüm girişimciler için önemli bir destek sağlamayı sürdürüyoruz. “

Projeye destek büyüyor

Panelde DFDS Akdeniz İş Birimi Kurumsal İletişim Müdürü Özlem Dalga ise projeye destek veren lojistik partnerlerinin sayısının Greenlog firmasının katılımıyla 44’e ulaştığını açıkladı. Buna göre; ABC Lojistik, Alişan Lojistik, ALC Lojistik, Arcese, Ares Lojistik, Atom Uluslararası Nakliyat ve Lojistik, BKM Lojistik, Borusan Lojistik, Bulung, CMA International, Çobantur Boltas, Deneks, Denko Lojistik, DSV Lojistik, EBAM Uluslararası Taşımacılık, Ekol Lojistik, Eyüp Lojistik, Fırat Uluslararası Taşımacılık, Frigo Nevnak, Fullsped Uluslararası Taşımacılık, Galata Taşımacılık, Globelink, Greenlog, Günaydın Nakliyat, Hellmann, Hüner Lojistik, İkra Lojistik, İsa Çani Uluslararası Taşımacılık, Latifoğlu Gemi Acenteliği Nakliyat Ltd.Şti, Mars Lojistik, Pace Lojistik, Rentrans Lojistik, Reysaş Lojistik, Sağlık Lojistik, Sarp Intermodal, SCSLOG, Sun Lojistik, Sultantur, TCT Lojistik, Tetnak, Transaktaş, Transtaş, Turtrans, VİP Transport lojistik çözüm ortakları olarak “Kadın İçin Taşıyoruz” projesine destek veriyor.

 
DHL, 2 Milyar Dozdan Fazla Covid-19 Aşısı Teslim Etti
 
ASC Vize Ankara’da Hizmet Sunmaya Başladı
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
DHL, 2 Milyar Dozdan Fazla Covid-19 Aşısı Teslim Etti
DHL’in küresel pandemiyle mücadeleye destek kapsamında 175’i aşkın ülkeye ...
Üniversitelerarası Lojistik Vaka Yarışması’na Başvurular Başladı
Mars Logistics ve Lojistik Derneği’nin (LODER) iş birliğiyle düzenlenen ...
Gençler Kurye, Yetişkinler Şoför Olmak İstiyor
Adaylarla işvereni bir araya getiren uygulama 24 Saatte İş, yaş gruplarına ...
 
Norther Global Logistics Almanya Yatırımlarını Güçlendiriyor
Doğu Avrupa, Baltık ve İskandinav ülkeleri ağırlıklı olmak üzere Avrupa ...
DHL Express Türkiye, Özel Ekspres Kurye Hizmetini Başlatıyor
DHL Express Türkiye, çok acil gönderiler için Özel Ekspres Kurye Hizmeti ...
Avrupa-Asya Arasındaki Lojistik Yük Taşımaları Artırılıyor
TCDD Taşımacılık Genel Müdürü Hasan Pezük başkanlığındaki heyet, Tacikistan ...
 
Türkiye Romanya Nakliyesinde Frigo ve Parsiyel Taşıma
Türkiye ile Avrupa ülkeleri arasındaki ihracat ve ithalat gün geçtikçe ...
DHL Supply Chain Türkiye İş Geliştirme Direktörü Serdar Tümer Oldu
DHL Supply Chain Türkiye bünyesinde başarıyla yürüttüğü Nakliye Operasyon ...
Azerbaycan Türkiye Nakliyesinde Frigo Taşımacılığı
Kafkasya bölgesinin en gelişmiş ülkelerinden birisi olan Azerbaycan, her ...
 
Nuray PEKCAN
Nuray PEKCAN
Helal Sana Başkan!
seyit usta, römort, treyler, üst yapı,
kamyonum, kamyon, kamyonumdergisi, kamyonumpazar,
YAZARLAR
Kamyonum TV
ÇOK OKUNANLAR
Güzeller
FACEBOOK'TA KAMYONUM
ANKET
Uluslararası taşımalarda karşılaştığınız en büyük sorunlar nelerdir?
 
Kamyonum Künye İletişim Abonelik ve Reklam Sitene Ekle
EkonomiİhaleGündemHaberlerTeslimatDeniz TaşımacılığıLojistikEnglishAkü
Ağır Vasıtalarda Yeni ModellerHafif Ticarilerde Yeni ModellerÖzel Tasarım AraçlarModifiye KamyonlarTreyler GaleriÜstyapı GaleriOtobüslerde Yeni ModellerKamyon MagazinGüzeller
Yeni Araç TanıtımlarıTest Sürüşleri - KamyonTest Sürüşleri - Hafif TicariKamyon YarışlarıMonster Truck YarışlarıKamyon SimülatörleriOtobüs SimülatörleriYeni TeknolojilerKamyon Magazin
Kamyonnewsfahrer haberler kamyonumtruckbustreylerkamyoncu