Kamyonum
GÜNDEMHABERLERTESLİMAT FOTO GALERİ VİDEO GALERİ YAZARLAR
Menü Arama Facebook Twitter Whatsapp İhbar Hattı
bisa
English
We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

1 2 3 4 5 6
Dergi
alp özler, yılnak,
schmitz, dorse, treyler,
15 Ağustos 2023 Salı - 17:25

KCS Dış Ticaret, MIMS Moscow’a Katılıyor

Koçaslanlar Holding kuruluşu olan ve tescillenmiş kendi markası olan PAKCS ile 10 bin kaleme yakın orijinal, yan sanayi yedek parça ve sarf malzemelerini bünyesinde bulunduran KCS Dış Ticaret, otomobil satış sonrası pazarında dünyanın en büyük fuar serilerinden biri olan MIMS Moscow’a katılacak. KCS Dış Ticaret Genel Müdürü Murat Turhan; fuar hazırlıkları, beklentileri ve gelecek planları hakkında konuştu.

KCS Dış Ticaret, MIMS Moscow’a Katılıyor

MIMS Moscow’un yedek parça sektöründe oldukça önemli olduğunu ve firmalar için büyük fırsatlar barındırdığının altını çizen KCS Dış Ticaret Genel Müdürü Murat Turhan, “Automechanika fuarları iyi düzenlenmiş, ilgilisi tarafından yakından takip edilen fuarlar. Öncelikli kanaatimiz Türkiye’de ve/veya Türkiye’mize yakın konumda olan fuarların bize ciddi katkı sağladığı yönünde. Her yıl yeni müşteri kitlelerinin dikkatini çeken Automechanika fuarları, pandemi sonrası katılan firma ve katılımcı sayılarıyla dikkatleri olumlu yönde üzerine çekiyor. MIMS Moscow’dan da beklentimiz KCS ve kendi markamız PAKCS olmak üzere temsil ettiğimizbütün ürünleri rahat bir ortamda ticari müşterilerimize tanıtmak, yeni ticari işler kurmak ve şirketimizin uluslararası bilinirliğini ve müşteri portföyünü artırmak.” dedi.MIMS Moscow’a katılımlarının kendilerine olan faydalarından bahseden Turhan, “MIMS Moscow 2022 katılımımızın KCS’ye en büyük katkısı PAKCS ürün ailesi için EAC sertifikasyonu alınması oldu. Halihazırda geniş bir ürün ailesine ve referans sayısına sahip olan PAKCS ürünleriyle Rus ve Orta Asya pazarlarına girmeye hazırdır. KCS’nin Rusya pazarında yapılanması hızla sürüyor ve her geçen gün yeni ticari ilişkilerle kuvvetleniyor.” diye konuştu.

“İŞ ORTAKLARIMIZ İÇİN ÇÖZÜM ANAHTARIYIZ”

MIMS Moscow ve yurt dışı fuarlarının müşteri memnuniyetini daha üst noktalara taşımaları için bir fırsat olduğunu ifade eden Turhan, “KCS Dış Ticaret olarak geçtiğimiz yıl daha çok amacımız PAKCS ürün ailesinin tanıtılmasıydı. Bu yıl esas amacımız PAKCS ürünlerinin alınan EAC sertifikasyonu kapsamında Rus ve Orta Asya pazarlarına ticari sunumu. Dolayısıyla birbirinden farklı birçok şirketle eş zamanlı olarak bu süreci yürütüyoruz. Ve PAKCS referanslarının biran önce ticari olarak sözkonusu pazarlarda yerini almasını hedefliyoruz.KCS olarak her geçen yıl ürün ve müşteri portföyümüzü büyütüp daha geniş pazarlara ulaşmamız için esas teşkil eden güç, ihracata yönelik iştahımız. Birçok konuda müşterilerimiz için KCS olarak PAKCS ürün ailesiyle anahtar çözüm ortaklarıyız. Her müşterinin ihtiyacına yönelik talebini, farklı farklı ticari enstrümanlarla karşılama gücüne sahibiz. Geniş bir ürün yelpazesini müşterilerimize sunuyor ve ihtiyaçlarına göre en uygun çözümleri kendilerine ulaştırıyoruz. Dolayısıyla KCS ile çalışmanın rahatlığını keşfeden iş ortaklarımız için çözüm anahtarına dönüşüyoruz.” şeklinde konuştu.

“RUSYA PAZARI, KCS İÇİN BÜYÜK BİR FIRSAT”

KCS Dış Ticaret’in büyüme stratejisi için MIMS Moscow’un önemini vurgulayan Turhan, gelecek planlarından bahsederek, “KCS olarak Türkiye ve yakın coğrafyamızda düzenlenen bütün uluslararası fuarlar bizim için önemli. Stratejik olarak yakın coğrafyamızda bulunan bütün yurtdışı pazarlarında olmak istiyoruz. Özellikle son dönem ki Rusya pazarı çok hızlı bir şekilde alternatif ürünlere yönelmiş bir pazar haline geldi. PAKCS ürün ailesinin pazarda gelişimi için bu anlayışta KCS’ye büyük fırsatlar sunuyor. Elimizdeki bütün imkanları kullanarak PAKCS referanslarının uluslararası pazarlardaki mevcudiyetini kuvvetlendireceğiz. Bu açıdan da MIMS Moscow’a katılımımız son derece önemli.” diyerek konuşmasını sonlandırdı.

 
Pegasus Yılın İkinci Çeyreğinde 1,9 Milyar TL Kr Açıkladı
 
Kamion, Yükveren Paneli ile Görünürlük, Performans ve Verim Kazandırıyor
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Pegasus Yılın İkinci Çeyreğinde 1,9 Milyar TL Kr Açıkladı
Pegasus, bu yılın ikinci çeyreğinde 1,9 milyar TL konsolide net kâr açıkladı.
Mustafa Yıldız, "Elektrikli Araç Şarj İstasyonları Kurulumu İvme Kazandı"
İklim krizi, son yıllarda hızla yükselen akaryakıt fiyatları, yerli otomobil ...
Canbilenler Döküm Yeni Toz Toplama Yatırımında Bomaksan’ı Tercih Etti
Etkili mühendislik çözümleri ile 37 yıldır endüstriyel tesislerin toz, ...
 
Oyder’in Kurumsal Kimliği Yenilendi
Otomotiv sektöründe yetkili satıcılar arasında sinerji yaratmak ve mesleğin ...
Tan Taşçı ve Menajerinin Bulunduğu Araç Tırla Çarpıştı
Burdur'un Bucak ilçesinde meydana gelen trafik kazasında şarkıcı Tan Taşçı, ...
Naturelgaz, 2023 Yılının İlk Altı Ayını 235,3 Milyon TL FAVÖK ile Kapattı
Taşımalı doğal gaz pazarında faaliyet gösteren Naturelgaz’ın satış gelirleri ...
 
Belediye Başkanı Prensesin Bulunduğu Makam Aracı Togg ile Kaza Yaptı
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, makam aracı ...
THY’den Yılın İkinci Çeyreğinde 13,7 Milyar Lira Kr
THY, yılın ikinci çeyreğinde 13,7 milyar lira net kâr elde etti. Şirketin ...
Almanya A7-K30 Otoyolu Tamamen Kapatılacak
UND, Die Autobahn GmbH des Bundes (federal otoyolların ve diğer federal ...
 
Nuray PEKCAN
Nuray PEKCAN
Helal Sana Başkan!
seyit usta, römort, treyler, üst yapı,
kamyonum, kamyon, kamyonumdergisi, kamyonumpazar,
YAZARLAR
Kamyonum TV
ÇOK OKUNANLAR
Güzeller
FACEBOOK'TA KAMYONUM
ANKET
Uluslararası taşımalarda karşılaştığınız en büyük sorunlar nelerdir?
 
Kamyonum Künye İletişim Abonelik ve Reklam Sitene Ekle
EkonomiİhaleGündemHaberlerTeslimatDeniz TaşımacılığıLojistikEnglishAkü
Ağır Vasıtalarda Yeni ModellerHafif Ticarilerde Yeni ModellerÖzel Tasarım AraçlarModifiye KamyonlarTreyler GaleriÜstyapı GaleriOtobüslerde Yeni ModellerKamyon MagazinGüzeller
Yeni Araç TanıtımlarıTest Sürüşleri - KamyonTest Sürüşleri - Hafif TicariKamyon YarışlarıMonster Truck YarışlarıKamyon SimülatörleriOtobüs SimülatörleriYeni TeknolojilerKamyon Magazin
dikkattreylernewssondakikaşoförtruckbus haberler Kamyon