1. Anasayfa
  2. Haberler
  3. Gündem
  4. KARSAN Üst Yönetimi Yeniden Yapılanıyor

KARSAN Üst Yönetimi Yeniden Yapılanıyor

  • | Kamyonum

Uzun yıllar Fiat Auto ve Iveco’da üst düzey yönetici olarak görev yapmış Giancarlo Boschetti ile Tofaş, Fiat ve Ferrari’de üst düzey görevlerde bulunmuş Antonio Bene, 29 Nisan’da yapılacak Genel Kurul’a, yeni yönetim kurulu üyeleri olarak teklif edileceği söyleniyor.

7 yılı aşkın süredir Karsan’ın CEO’luğu görevini başarıyla yürüten Mehmet Can Karabağ ise 5 Mayıs 2008 itibariyle görevinden ayrılma kararı almıştı. Karabağ’ın yerine, Otoyol Sanayi AŞ’nin eski CEO’su ve daha önce Tofaş’da Genel Müdür Yardımcılığı yapan Murat Selek atanıyor. Karsan Genel Müdür Yardımcısı Münir Yavuz ise üst yönetimdeki yeni yapılanmada COO’luğa (Uygulamadan Sorumlu Kıdemli Genel Müdür Yardımcılığı’na) terfi ediyor.

Halen Karsan Yönetim Kurulu Üyeliği görevinde bulunan Jan Nahum’un oluşacak yeni Yönetim Kurulu’nda Murahhas Üye olarak görev yapması teklif edileceği gelen bilgiler arasında.

Karsan üst yönetimindeki yeniden yapılanmanın detayları, 26 Mayıs haftasında gerçekleştirilecek bir basın toplantısında kamuoyuyla paylaşılacak.

Karsan’ın Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Can Karabağ, görevi bırakma kararı ile ilgili olarak şunlar söyledi:“Karsan’da 7 yılı aşkın bir süre, Kıraça Grubu’nda ise yaklaşık 10 yıldır büyük bir gurur ve mutlulukla görev yapıyorum. Bu dönemde Karsan’da tüm ekibimle birlikte önemli anlaşma ve başarılara imza attık. Artık Karsan’daki misyonumu tamamladığıma inanıyorum. Ayrıca profesyonellerin aynı koltukta çok uzun süre oturmaması gerektiğini ve benim için de değişim zamanının geldiğini düşünüyorum. Karsan bütün hedeflerini bir bir gerçekleştirmeye  tereddütsüz devam edecektir.” dedi.

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz