1. Anasayfa
  2. Haberler
  3. Gündem
  4. İtalya’dan Gelen Samanlar Türkiye Yollarında

İtalya’dan Gelen Samanlar Türkiye Yollarında

Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri Merkez Birliği’nin ithal ettiği samanların yurtiçinde dağıtımını sektörünün yenilikçi firması Etis Lojistik yapıyor. Tarım Kredi’nin iştiraki Etis, İtalya ve Bulgaristan’dan gelen samanların yurtiçinde dağıtımını gerçekleştiriyor.

  • | Kamyonum
Yurtdışından ithal edilen samanlar Türkiye’ye gelmeye başladı. Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri Merkez Birliği’nin yurtdışından ithal ettiği samanların yurtiçinde dağıtımı sektörünün yenilikçi firması Etis Lojistik tarafından yapılıyor.
Tarım Kredi’nin iştiraki Etis Lojistik, yoğun olarak İtalya ve Bulgaristan’dan gelen samanların yurtiçinde dağıtımını gerçekleştiriyor.
 
Etis Lojistik’in Genel Müdürü Erdal Kılıç, Şubat ayı itibariyle ithal samanların Türkiye’ye geldiğini ve yurtiçinde taşımacılığını yaptıklarını kaydetti. İtalya’dan ve Bulgaristan’dan samanların geldiğini dile getiren Kılıç, İzmir’de Aliağa limanından, Samsun’da Samsunport limanındın tahliyelerin yapıldığını söyledi. Böylelikle, ilk taşımayı İzmir ve Samsun illerinden yaptıklarını belirten Kılıç, Trabzon, Bandırma ve Antalya limanlarına da gemilerin geleceğini söyledi. Kılıç, “Tarım Kredi ve Etis her zaman olduğu gibi çiftçinin zor gününde de daima yanında olmuştur” dedi. 

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz