Kamyonum
GÜNDEMHABERLERTESLİMAT FOTO GALERİ VİDEO GALERİ YAZARLAR
Menü Arama Facebook Twitter Whatsapp İhbar Hattı
bisa
English
We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

1 2 3 4 5 6
Dergi
alp özler, yılnak,
schmitz, dorse, treyler,
17 Mayıs 2016 Salı - 13:00

Isuzu, Yükseliş ile Manisa’da Yükseliyor

Anadolu Isuzu, Manisa Yetkili Araç Satış Bayisi Yükseliş ile gıda sektörüne hizmet edecek N serisi Isuzu araçların teslimatlarını gerçekleştirdi. Farklı müşterilere yapılan teslimatlar ile Anadolu Isuzu Manisa’ya adeta çıkartma yaptı.

Isuzu, Yükseliş ile Manisa’da Yükseliyor

 Düzenlenen teslimat töreninde Anadolu Isuzu yöneticileri Anadolu Isuzu Satış Direktörü Tunç Karabulut, Kamyon Satış Şefi Atakan Gürler ile Yükseliş Genel Müdürü Ali Yüksel hazır bulundu.

Manisa Algida Bayisi Başak Pazarlama’ya 4 tane NPR8, 3 tane N-Wide aracın teslimatı yapıldı. Teslimat töreninde yaptığı konuşmada Başak Pazarlama Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Eryüksel şunları söyledi:
 
“Sektörümüzde çalışma süresi 5 ay gibi kısa bir süre fakat bu kısa sürede çok zorlu ve yorucu şartlarda araç kullanıyoruz. Bu zorlu şartlarından üstesinden ISUZU ile gelebiliyoruz. Manisa’da ISUZU alacağım demeniz yeterli YÜKSELİŞ sizi hemen bulur ve yeni araç sahibi yapar. Bu yüzden filomuzu yine Isuzu araçlarla güçlendirdik.”
Abalıoğlu Lezita Bayisine 6 adet NPR8 aracın teslimatı gerçekleştirildi.

Düzenlenen teslimat töreninde Emka Motorlu.Araçlar Ltd.Şti. Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Bulsay Lezita Manisa bayisi olarak tavukçuluk sektöründe hizmet verdiklerini ifade etti ve ekledi ‘Dağıtımını yapmış olduğumuz ürün gıda ve soğuk zincir olduğu için zamanla yarışıyoruz. .Bu yüzden sağlam güvenilir, kolay kolay arıza yapmayan ve satıcısına güvenebileceğimiz bir marka aradık. Isuzu NPR8 araçlar ve Isuzu Manisa Yetkili Bayisi Yükseliş htiyaçlarımızı tam olarak karşıladığı için tercihimiz bu yönde oldu.

Manisa merkez Torku, Golf Dondurma ve Çaykur bayiliğini yapan Şehzade Gıda filosuna 7 adet NPR8 ekledi. Teslimat töreni sırasında konuşma yapan Şehzade Gıda Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Erbil şunları söyledi: ‘’Uzun yıllardır gıda sektöründe çok farklı markaların bayiliğini yapmaktayız. Filomuzda 90 adet civarında ticari araç bulunmaktadır. Zorlu şartlara uygun markaları araştırdık. Bu araştırmalarımız neticesinde faydalı şasisi, yüksek performansı ve düşük yakıt tüketimi ile Isuzu NPR8’i tercih ettik’’

10 tane Isuzu NPR 10 Long aracının teslimatı yapılan törende Altınkuş Ferah Et ve Yemek San. Ltd. Şti Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Altınkuş, Manisa merkezdeki yeni tesislerinden tüm Türkiye’ye işlenmiş et sevk ettiklerini belirtti ve ekledi ‘Ürünlerimiz gibi kaliteli araçlar kullanmak istediğimiz için Isuzu NPR 10 Long ve Manisa Isuzu Yükseliş’in göstermiş satış ve servis kalitesi bizler için Isuzu’yu vazgeçilmez bir marka kılmıştır.’dedi.

1 adet NPR 10XLong’u filosuna katan Kaya San Coca-Cola Bayi Yönetim Kurulu Başkanı Muharrem Kaya yapılan teslimat töreninde yaptığı konuşmada ‘Yıllardır çok farklı sektörde ticaret yapmaktayız. İş yaptığımız sektörlerde gerek yakıt sarfiyatı düşüklüğü gerekse yedek parça bulunabilirliğinden dolayı Isuzu markasını ve Isuzu Yetkili Satış bayisi Yükseliş markalarını tercih ediyoruz.’’ dedi.

1 adet NPR8 teslimatı yapılan Mahmut Kaya Süt Ürünleri Yönetim Kurulu Başkanı Sedat Kaya düzenlenen teslimat töreninde şunları ifade etti. ‘’Aile firması olarak yıllardır süt toplama ve mandıracılık sektöründe çalışmaktayız. Araçlarımız dağ taş tepe demeden tozlu topraklı çamurlu arazilerde çalışıyor. Bu ağır şartların en iyi markası Isuzu.’

 
Ford Transit, Yeni Ranger ve Yeni Ford Trucks Serisi Comvex’te
 
Egelim Lojistik’ten Ege’de Büyük Yatırım
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Ford Transit, Yeni Ranger ve Yeni Ford Trucks Serisi Comvex’te
50. Yılını kutlayan Transit ile birlikte Ford standında yerini alan Transit ...
Adana Demirspor Yeni Zaferlere TEMSA MARATON’la Koşacak
PTT 1’inci Lig’in güçlü takımlarından olan ve Süper Lig yolunda büyük ...
İDO’dan 19 Mayıs’a Özel 66 Ek Sefer!
Yolcularına keyifli seyahat deneyimleri yaşatan İDO, 19 Mayıs Gençlik ...
 
Ako Şirketler Grubu İletişim Ajansını Seçti
Abdulkadir Özcan Şirketler Grubu’nun (AKO) yeni iletişim ajansı NeSS İletişim oldu.
Ford Transit’in İzleri Coşkun Aral Tarafından Ölümsüzleştiriliyor
Yarım asırlık tecrübeyle üretilen, ticari hayatın her daim yanında olan ...
Nokta İstanbul’a Büyük İlgi
İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin yerli ve milli alan adı, nokta İstanbul’a ...
 
Yurt Genelinde Yağış Devam Ediyor
Yurdun kuzeybatı kesimlerinde sıcaklık 2-4 derece sıcaklık azalırken, ...
Yeni Ford Ranger Fark Yaratmaya Geliyor
Yeni Ford Ranger cesur tasarım, ileri teknoloji ve üstün sürüş özellikleriyle ...
Sürat Kargo 2016 İlk Çeyreğinde % 25 Büyüdü
Türkiye’nin yerli kargo firması Sürat Kargo 2016’nın ilk çeyreğinde yüzde ...
 
Nuray PEKCAN
Nuray PEKCAN
Helal Sana Başkan!
seyit usta, römort, treyler, üst yapı,
error code: 524
Kamyonum Künye İletişim Abonelik ve Reklam Sitene Ekle
EkonomiİhaleGündemHaberlerTeslimatDeniz TaşımacılığıLojistikEnglishAkü
Ağır Vasıtalarda Yeni ModellerHafif Ticarilerde Yeni ModellerÖzel Tasarım AraçlarModifiye KamyonlarTreyler GaleriÜstyapı GaleriOtobüslerde Yeni ModellerKamyon MagazinGüzeller
Yeni Araç TanıtımlarıTest Sürüşleri - KamyonTest Sürüşleri - Hafif TicariKamyon YarışlarıMonster Truck YarışlarıKamyon SimülatörleriOtobüs SimülatörleriYeni TeknolojilerKamyon Magazin
kamyoncufahrerdikkatlkw haberler busKamyonsrctruck