Kamyonum
GÜNDEMHABERLERTESLİMAT FOTO GALERİ VİDEO GALERİ YAZARLAR
Menü Arama Facebook Twitter Whatsapp İhbar Hattı
bisa
English
We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

1 2 3 4 5 6
Dergi
alp özler, yılnak,
schmitz, dorse, treyler,
30 Mart 2007 Cuma - 00:00

İstanbul Ticari Araçlar ve Yan Sanayi Fuarı

İstanbul Ticari Araçlar ve Yan Sanayi Fuarı

TÜYAP’ın Otomotiv Sanayi Derneği (OSD), Ticari Araç ݝthalatçıları Derneği (TAݝD) ve Taşıt Araçları Yan Sanayicileri Derneği (TAYSAD) işbirliği ile düzenlediği “C.V. ݝSTANBUL, ݝstanbul Ticari Araçlar ve Yan Sanayi Fuarı” 21 – 25 Kasım 2007 tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

Fuar çerçevesinde TÜYAP tarafından hem yurtiçinde hem de yurtdışında çok kapsamlı bir tanıtım çalışması yürütülüyor. Ayrıca fuar, Avrasya’nın en geniş kapsamlı ve en fazla katılımcısı olan fuarı olma özelliği taşıyor. Sektörün önde gelen firmalarının da katılacağı organizasyon 60 bin metre kare kapalı alanda gerçekleşecek.

Ticari araçlar, ekipmanlar ve yan sanayideki yeniliklerin ilgilileriyle buluşacağı fuarda, yolcu taşımacılığında kullanılan araçlardan, otobüsler, midibüsler, minibüsler; ağır ticari araçlardan, kamyonlar ve çekiciler; hafif ticari araçlardan, kamyonetler ve pick-up’ların yanı sıra, kamyon römorkları, treyler ve panel van’lar yer alacak. Ayrıca, treyler ve kamyonlar için üst yapımcıları, aks üretimi, şanzıman üretimi, ısıtma ve soğutma sistemleri, fren sistemleri, haberleşme sistemleri, motor yağları, koruyucu yağlar, lastikler, servis ekipmanları, yedek parça ve aksesuar gibi yan sanayi ürünleri de görülebilecek.

C.V. ݝstanbul Fuarı’nın tanıtımı için düzenlenen toplantıda, TÜYAP ݝcra Kurulu Başkanı Serdar Yalçın, ticari araçların en yeni modellerinin tanıtılacağı fuar için şunları söyledi: “ C.V. ݝstanbul, ݝstanbul Ticari Araçlar ve Yan Sanayi Fuarı, Türk otomotiv sektörünün TÜYAP’a duyduğu güvenin de bir işaretidir. TÜYAP, OSD, TAݝD, TAYSAD’ın dev işbirliğiyle hazırlanan bu fuar, kuşkusuz Türkiye ekonomisi üzerinde de büyük bir katma değer yaratacaktır.”. 1980’li yıllarda dünya genelinde 85 olan bağımsız üreticinin 15-18 dev güce dönüşmesinin, üretimdeki arz fazlasının ve tüketicinin beklentilerinin artmasının pazarlamayı kritik hale getirdiği ve yeni dağıtım ve bayi organizasyonlarını, ar-ge ihtiyaçlarının öne çıkmasının fuarın pazarlama, satış ve konseptinin oluşmasında temel faktörleri oluşturduğunu belirten Yalçın, sektörün fuara katılım hedefleri için, “ Ticari Araç ve Yan Sanayinin büyük güç birliğine dönüşen fuarda iç ve dış pazarda rekabet gücüne ulaşmış üretim, tasarım, pazarlama yetenekleri gelişmiş lider firmalar yanında, kararlı bir gelişim çizgisinde olan küçük orta boy işletmelerimizin de katılımcı olarak yer almaları ve yaratılacak pazarlama, tanıtım sinerjisinden yararlanmalarını hedeflenmiştir.” dedi.   

 
İsrail, Ürdün 'e Demiryolu Projesini Onayladı
 
Volvo Kamyon İnşaat Sektörüne Odaklandı
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Nuray PEKCAN
Nuray PEKCAN
Helal Sana Başkan!
seyit usta, römort, treyler, üst yapı,
kamyonum, kamyon, kamyonumdergisi, kamyonumpazar,
YAZARLAR
Kamyonum TV
ÇOK OKUNANLAR
Güzeller
FACEBOOK'TA KAMYONUM
ANKET
Uluslararası taşımalarda karşılaştığınız en büyük sorunlar nelerdir?
 
Kamyonum Künye İletişim Abonelik ve Reklam Sitene Ekle
EkonomiİhaleGündemHaberlerTeslimatDeniz TaşımacılığıLojistikEnglishAkü
Ağır Vasıtalarda Yeni ModellerHafif Ticarilerde Yeni ModellerÖzel Tasarım AraçlarModifiye KamyonlarTreyler GaleriÜstyapı GaleriOtobüslerde Yeni ModellerKamyon MagazinGüzeller
Yeni Araç TanıtımlarıTest Sürüşleri - KamyonTest Sürüşleri - Hafif TicariKamyon YarışlarıMonster Truck YarışlarıKamyon SimülatörleriOtobüs SimülatörleriYeni TeknolojilerKamyon Magazin
trucktreylernewssrcdikkatlkwsondakikakamyoncutürkiye