Kamyonum
GÜNDEMHABERLERTESLİMAT FOTO GALERİ VİDEO GALERİ YAZARLAR
Menü Arama Facebook Twitter Whatsapp İhbar Hattı
kamyonum dergisi, youtube kanal, kooperatif,
bisa
English
Regenerative Braking Axle In Production Since Late 2022

Regenerative Braking Axle In Production Since Late 2022

1 2 3 4 5 6
Dergi
alp özler, yılnak,
schmitz, dorse, treyler,
2 Ocak 2008 Çarşamba - 00:00

Irak'ta Türk Şoförlerine Hain Saldırı

Irak ta Türk Şoförlerine Hain Saldırı

Duhok – Musul Karayolu’nda 29.12.2007’de gerçekleştirilen hain saldırı, 60 araçtan oluşan ve yaş meyve, sebze götüren araçlara yapıldı. Saldırıda bir TIR şoförü hayatını kaybederken altı şoför de yaralandı.

İlk açıklamalarında konuyu yakından takip ettiklerinin altını çizen Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Levent Bilman, "İlk derlenebilen bilgilerden olayın Irak'taki güvenlikle ilgili genel durumdan kaynaklandığı anlaşılmaktadır. Konu ile ilgili olarak basın yayın organlarında yer alan diğer bilgiler henüz Irak resmi makamlarınca doğrulanmamıştır" diye konuştu.
Bilman, "Musul Başkonsolosumuz olay hakkında Irak ve ABD makamlarıyla yakın temas içindedir. Olayın mahiyeti ve meydana gelen zarar hakkında etraflı şekilde bilgi derleme çalışmalarımız sürmektedir" dedi.

Bu saldırı sonrasında UND’den gelen açıklamada “Ülke insanlarının refahını hedef alan bu tür terör olayları karşısında bizler daha önceki yıllarda olduğu gibi eğer güvenlik önlemleri alınmaz ise Irak’a yönelik bu tür  taşımaları yeniden değerlendirmek durumunda kalabiliriz. Bizim için sürücülerimizin can güvenliği  her şeyin önünde gelmektedir” denildi. UND yetkilileri yaptıkları açıklamalarına “Bu ülkeye ticaretimiz ne yazık ki güvenlik nedeniyle çok sağlıklı olarak yapılamamaktadır. Öyle ki; Irak’a yapılan taşımalarımız diğer bölgelere oranla, Kuzey Irak’a kadar sağlıklı ve güvenli şekilde yapılmaktadır. Bu bölge dışına ve özellikle Ülkenin güney kısmına ne yazık ki güvenlik nedeniyle Türk TIR’ları taşıma yapamamaktadır, Yapılan taşımalarda ise güvenlik sorunları yaşanmaktadır” diye devam etti.

Vefat eden şoförümüze Allah’tan rahmet yakınlarına başsağlığı diliyoruz. Yaralı şoförlerimize acil şifalar ve Allah’tan sabır diliyoruz.

 
Rusya Federasyonu Ödül Geçiş Belgeleri
 
Yeditepe Üniversitesi ve ABD'nin Indiana Purdue Üniversitesi Birlikte Lojistikçi Yetiştirecek
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Nuray PEKCAN
Nuray PEKCAN
Helal Sana Başkan!
seyit usta, römort, treyler, üst yapı,
kamyonum, kamyon, kamyonumdergisi, kamyonumpazar,
YAZARLAR
Kamyonum TV
ÇOK OKUNANLAR
Güzeller
FACEBOOK'TA KAMYONUM
ANKET
Uluslararası taşımalarda karşılaştığınız en büyük sorunlar nelerdir?
 
Kamyonum Künye İletişim Abonelik ve Reklam Sitene Ekle
EkonomiİhaleGündemHaberlerTeslimatDeniz TaşımacılığıLojistikEnglishAkü
Ağır Vasıtalarda Yeni ModellerHafif Ticarilerde Yeni ModellerÖzel Tasarım AraçlarModifiye KamyonlarTreyler GaleriÜstyapı GaleriOtobüslerde Yeni ModellerKamyon MagazinGüzeller
Yeni Araç TanıtımlarıTest Sürüşleri - KamyonTest Sürüşleri - Hafif TicariKamyon YarışlarıMonster Truck YarışlarıKamyon SimülatörleriOtobüs SimülatörleriYeni TeknolojilerKamyon Magazin
fahrertruckşoförsondakikakamyoncuKamyontürkiyebus haberler