Advertisement
Kamyonum
GÜNDEMHABERLERTESLİMAT FOTO GALERİ VİDEO GALERİ YAZARLAR
Menü Arama Facebook Twitter Whatsapp İhbar Hattı
kamyonum dergisi, youtube kanal, kooperatif,
bisa
English
We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

1 2 3 4 5 6
Dergi
alp özler, yılnak,
mars, mars lojistik,
25 Haziran 2009 Perşembe - 00:00

İnşaat Sektöründe Uygun Taşıma Çözümleri TIRSAN'DA

İnşaat Sektöründe Uygun Taşıma Çözümleri TIRSAN DA

30 yılı aşkın süreyi geride bırakan TIRSAN’ın başarı hikâyesini paylaşır mısınız?

Türkiye’nin lider treyler üreticisi TIRSAN, her zaman müşteri ihtiyaçları doğrultusunda ürün ve hizmet sunuyor. 30 yılı aşkın süredir tecrübesi ile en son teknolojik gelişmeleri bir araya getiren TIRSAN, geniş ürün yelpazesi ile tüm sektör ve çalışma alanlarına uygun treyler çözümleri ile müşterilerinin rekabetçiliği arttırıyor.

Geniş ürün gamınızda inşaat sektörüne uygun hangi ürünler bulunmaktadır?

TIRSAN Treylerin geniş ürün gamında her sektöre uygun ürün seçenekleri bulunmaktadır. İnşaat sektörü için de çimento, kireç, kum gibi yapı malzemeleri taşımaya yönelik Kässbohrer Yatay Silobasları ve inşaat makinaları, hazır beton blokları gibi büyük ve hacimli ürünlerin taşınmasına yönelik TIRSAN Lowbed araçlar ile uygun taşıma çözümleri sunmaktadır.

Geçtiğimiz yılın son aylarında Lowbed fabrikanızı açılışını gerçekleştirdiniz. Lowbed araçların TIRSAN ürün gamında öneminden bahseder misiniz?

2011 yılında tank/silo ve Lowbed üretiminde Avrupa’da lider olmayı hedefleyen TIRSAN, Lowbed yatırımlarına ağırlık vererek 2008 Kasım ayında Adapazarı tesislerinde Lowbed fabrikasını toplamda 5 bin 940 metrekare kapalı alan üzerine açtı. Yıllık 1.000 adet üretim kapasiteli Lowbed fabrikası, 2 dingilden 8 dingile kadar yaklaşık 50 farklı tip Lowbed aracı üretebilme kapasitesine sahip.

Özellikle inşaat projeleri, köprü bağlantıları parçaları, beton bloklar, inşaat makineleri, rüzgar enerji santrali ve hatta fabrika taşımacılığı gibi çok özel projelerde TIRSAN Lowbed ürün gamı her türlü taşımacılığa uygun çözümler sunuyor.

TIRSAN Lowbed ürünlerinizin detaylarını bizimle paylaşır mısınız?

TIRSAN’ın sunduğu geniş Lowbed ürün gamı, müşterilerinin her türlü taşımacılık ihtiyaçlarını karşılayacak yaklaşık 50 farklı tip Lowbed semi treylerden oluşmaktadır. 2 dingilden 8 dingile kadar geniş ürün yelpazesi ile TIRSAN Lowbedler standart olarak uzaktan kumanda ile yönlendirilebilen hidrolik dümenlenebilir, sabit ve serseri 3 farklı dingil tipi ile müşterilerin ihtiyaçlarına uygun tasarlanıyor. Müşterilerin farklı taleplerini karşılayabilmek için geniş opsiyon seçenekleri sunan TIRSAN bu özelliğini 3 farklı hidrolik rampa seçeneği sunarak gösteriyor.

Yükün cinsine ve aracın tipine göre 13 metreden 35 metreye kadar uzayabilir, ayrıca geniş yükler için sağa ve sola genişleyebilir şekilde üretilen Lowbed araçlar TIRSAN üretimi ile her türlü kalite ve güvencesini ispatlamıştır.

Düşük havuz bölgeli ve toplamda 50 cm. yerden yüksekliği ile havuzlu Lowbed araçlar iş makineleri, trafolar gibi büyük tip ve gabari sorunu olan yüklerin sorunsuz taşınmasını sağlıyor. Tüm ağır yükleri sorunsuz olarak taşıyan TIRSAN Lowbed araçlar, her zaman müşterilerin ihtiyacı doğrultusunda çözümler sunuyor. TIRSAN, Lowbed ürün gamında yüke ve hıza bağlı olarak 25 tondan 140 tona kadar taşıma kapasitesini müşterilerinin beğenisine sunuyor.

TIRSAN Lowbed ürünlerinizin yanı sıra özel proje taşımacılığı için Platform araçlarınız da mevcut. Bu araçların özellikleri nelerdir?

TIRSAN geniş Lowbed ürün gamının yanı sıra Platform araçlarda da çok yönlü ürünleri müşterilerinin beğenisine sunuyor. 2 dingilden 6 dingile kadar üretilebilen TIRSAN Platform semi-treylerler hidrolik dümenlenebilir dingilleri sayesinde özellikle proje taşımacılığında çok amaçlı olarak kullanılabiliyor. Platform araçlar 13 metreden 40 metreye uzayabiliyor. Rüzgâr enerji santralleri gibi uzun ve bölünemeyen yüklerin taşınmasında TIRSAN platform semi treylerler en iyi çözümü sunuyor.

Kässbohrer Çimento Silobası ürünlerinizin detaylarını bizimle paylaşır mısınız?

Kässbohrer’ın geniş ürün gamı içerisinde bulunan Kässbohrer Yatay Silobas semi-treyler çimento, yapı malzemeleri gibi her türlü granüllü ve kuru dökme yük taşımacılığında kullanılmakta. Yüksek mukavemet değerleri veren özel alaşım ve sertifikalı Alüminyum malzemeden üretilen Kässbohrer Yatay Silobas düşük boş ağırlığı sayesinde yüksek taşıma imkânı ve dolayısıyla da yüksek karlılık sağlıyor. Kendini taşıyan tipte yarım şasisiyle taşınacak malzemenin yoğunluğuna ve özelliğine göre 30 m3’ten 45 m3’e kadar değişik hacimlerde ve donanımlarda imal ediliyor.

Kässbohrer Yatay Silobas çimento taşımacılığı için 30 m3’lük olarak üretiliyor. Kässbohrer Çimento Silobas semi-treyler yüksek açılı olarak tasarlanan boşaltım konileri sayesinde hızlı, güvenli ve tam boşaltım sağlıyor. Standart olarak dolum operasyonuna yönelik yüksek basınca dayanıklı DN 450 döner mafsallı menhol kapakları, alüminyum yan hava, üst hava, jet hava akışkanlaştırıcı hava hattı ve armatürleri ile donatılıyor. Ayrıca boşaltım operasyonu için hacme bağlı olarak 2 veya 3 adet çıkış konisi, DN 100 ebadında pnömatik kumandalı sıkıştırma valfi, çıkış hattı, operatörün kullanımına yönelik olarak ise hortum taşıyıcılara sahiptir. Standart olarak Kässbohrer Çimento Silobas semi-treyler takım dolabı, lastik çekiç ve ay anahtarı gibi ekipmanlarla donatılıyor. Bu ekipmanlar ile birlikte Kässbohrer Silobas hızlı ve tam boşaltım imkanı sunuyor.

Üretilen her Kässbohrer semi-treyler TÜV tarafından gerçekleştirilen basınç ve sızdırmazlık testleriyle Avrupa Basınçlı Kaplar Yönetmeliğine uygun 97/23 EC’ye göre dizayn onayı alarak, TIRSAN ve Kässbohrer sahip olduğu üstün kaliteyi belgelendiriliyor.

Üstün alt yapı ekipmanlarıyla donatılan Kässbohrer Çimento Silobası bu sayede güvenli bir sürüş sağlıyor ve standart olarak sunulan özelliklerinin dışında zengin opsiyon yelpazesi ile de her ihtiyaca cevap veriyor. Opsiyonel olarak sunulan pnömatik olarak açılıp kapanabilen menhol kapakları araç sürücüsüne tüm dolum boşaltım operasyonunu aracın üstüne çıkmadan yürütme imkanı sağlıyor.

 
Önemli Olan Müşteri
 
Tan Oto Krizde Yatırım Yapıyor
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Nuray PEKCAN
Nuray PEKCAN
Treder Zirvesi Sektörün Gelişimini Sergiledi
seyit usta, römort, treyler, üst yapı,
0
kamyonum, kamyon, kamyonumdergisi, kamyonumpazar,
0
  YAZARLAR
Dr. Can Baydarol
Dr. Can Baydarol
Son Düzlük
Alpay Lök
Alpay Lök
Otobüs Yolculuğunda Hedef Sıfır Ölüm!
Mustafa İmrak
Mustafa İmrak
Lojistik Sektöründe Çevreci Çözümler
Av. Bilun ELMACIOĞLU
Av. Bilun ELMACIOĞLU
Sınırda Karbon Düzenlemesi Mekanizması “SKDM” 1 Ekim 2023 Tarihinde Yürürlükte
Özgür Şener
Özgür Şener
 Nafile Çaba
Prof. Dr. Birol ERKAN
Prof. Dr. Birol ERKAN
Yıldız Sektör; Lojistik
Nizamettin KARADAĞ
Nizamettin KARADAĞ
Türkiye Taşımacılığını Kim Yönetiyor?
Kamyonum TV
0
  ÇOK OKUNANLAR
0
Güzeller
0
  FACEBOOK'TA KAMYONUM
0
  ANKET
     
 
Uluslararası taşımalarda karşılaştığınız en büyük sorunlar nelerdir?
0
Sınır kapılarında yaşanan sorunlar
Vize
Belge yetersizliği
Maliyetler
Tır parkı sorunları
Cezalar
Sınırlardaki ve güzergahlarda karşılaşılan geçiş sorunları
0
0 Sonuçlar
 
     
0
  Kamyonum
0
  •Künye
  •İletişim
  •Abonelik ve Reklam
  •Sitene Ekle
  0
 
Ekonomi
İhale
Gündem
Haberler
Teslimat
Deniz Taşımacılığı
Lojistik
English
Akü
  0
 
Ağır Vasıtalarda Yeni Modeller
Hafif Ticarilerde Yeni Modeller
Özel Tasarım Araçlar
Modifiye Kamyonlar
Treyler Galeri
Üstyapı Galeri
Otobüslerde Yeni Modeller
Kamyon Magazin
Güzeller
  0
 
Yeni Araç Tanıtımları
Test Sürüşleri - Kamyon
Test Sürüşleri - Hafif Ticari
Kamyon Yarışları
Monster Truck Yarışları
Kamyon Simülatörleri
Otobüs Simülatörleri
Yeni Teknolojiler
Kamyon Magazin
  0
 
src
kamyoncu
haberler
treyler
truck
fahrer
türkiye
Kamyon
sondakika