Advertisement
Kamyonum
GÜNDEMHABERLERTESLİMAT FOTO GALERİ VİDEO GALERİ YAZARLAR
Menü Arama Facebook Twitter Whatsapp İhbar Hattı
bisa
English
We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

1 2 3 4 5 6
Dergi
alp özler, yılnak,
filo kiralama, estepe,
schmitz, dorse, treyler,
7 Ekim 2019 Pazartesi - 15:59

İleri'ye Dönüşüm İçin Geri Sayım Başladı: Son 3 Gün

Uluslararası Taşımacılık ve Lojistik Hizmet Üretenleri Derneği (UTİKAD) tarafından 10 Ekim 2019 tarihinde düzenlenecek olan UTİKAD Zirve 2019 - İleri'ye Dönüşüm için geri sayım başladı.

İleri ye Dönüşüm İçin Geri Sayım Başladı: Son 3 Gün

Turkish Cargo'nun ‘Altın Sponsor', İstanbul Ticaret Odası ve Turkcell'in ‘Bronz Sponsor' olarak destek verdiği UTİKAD Zirve 2019-İleri'ye Dönüşüm'e İMEAK DTO ve SOFT Bilişim de ‘Destek Sponsor'u olarak katılıyor.


UTİKAD Zirve 2019, materyallerin ve kavramların özlerini koruyarak farklı işlevler kazanmaları olarak tanımlanan ‘ileri dönüşüm' kavramından ilham aldı. Önümüzdeki 50 yıl içinde birçok meslek, birçok kavram, birçok iş yapış şekli ömürlerini tamamlayacak ancak yine birçokları ‘geleceğe uyum sağlayacak' şekilde bir dönüşüm geçirecek yani ‘ileriye' dönüşecek. İnsanlığın var oluşundan itibaren evrimleşerek devam eden lojistik sektörü de işte bu kaybolmayacak ve ileriye dönüşecek sektörlerden biri.

Başta üretim, ticaret ve lojistik sektörü dinamiklerinin inceleneceği UTİKAD Zirve 2019'da birçok sorunun cevabını ararken büyük resmin tamamını görmeyi hedefleyeceğiz. Ancak iki öncelikli sorunun yanıtlarının da peşine düşeceğiz. Bunlardan ilki; “Cesaretin var mı ileriye dönüşmeye?” olacak kuşkusuz. Çünkü bu dönüşüme ‘hızla giden bir trene atlamaya cesareti olanlar' uyum sağlayabilecek. İkinci soru ise “İleriye nasıl dönüşürüm?” olacak. Geleceğe güvenli, sağlam ve sürdürülebilir adımlar atmanın yollarını ortaya koymaya çalışacağız.

UTİKAD Zirve 2019'da “Hızla Dönüşen dünyada rekabet üstünlüğünü nasıl sağlarım? Gelecekte var olabilmek için nasıl bir dönüşüm geçireceğiz? Dönüşüm ve değişim dalgasından lojistik sektörü nasıl etkilenecek?” gibi soruların yanıtları aranırken küresel ekonomi, ülke ekonomisi, teknoloji, dijitalleşme, yapay zeka, Sürdürülebilir Kalkınma Hedefleri, insan kaynakları ve profesyonel motivasyon gibi birçok konu başlığı da yine işin profesyonelleri tarafından aktarılacak.

Judith Liberman'dan masallarla başlayacak olan UTİKAD Zirve 2019-İleri'ye Dönüşüm, “Yıkıcı Dönüşüm: Blockchain” paneli ile devam edecek. Blockchain 101 kitabının yazarı Ahmet Usta'nın moderatörlüğünü üstlendiği “Yıkıcı Dönüşüm: Blockchain” panelinde, Maersk Türkiye Müşteri Hizmetleri Genel Müdürü Esra Yaman Gündüz ve IBM Türkiye Teknoloji Lideri Sevilay Kurt konuşmacı olarak katılıyor. Panelde blockchain ekosisteminin önemli yapıları olan yazılım, finans, lojistik gibi farklı disiplinleri nasıl etkilediği, lojistik sektörünün bu değişim ve dönüşüme nasıl hazırlandığı üzerine konuşulacak.
 

Zirveye “Ekonomi Çarkları Dönü(şü)yor” paneli ile devam edilecek. Bu panelde ise; Küresel ekonomide son durum nedir? Dünyadaki politik ve teknolojik gelişmeler Türkiye'yi ve yatırımları nasıl etkiliyor? Türkiye'yi, orta ve uzun vadede nasıl bir ekonomik dönüşüm bekliyor? vb. konularda merak edilenleri Habertürk TV Ekonomi Müdürü Serdar Kuter soracak, Ekonomist Dr. Murat Kubilay yanıtlayacak.

“Tedarik Zincirinde Dijital Dönüşüm” panelinde ise Dijital Dönüşüm, Blockchain ve Endüstri 4.0 uygulamaları tedarik zincirine nasıl yansıyor? Otomasyon ve Büyük Veri'ye dayalı akıllı tedarik zincirleri hangi çözümleri sunuyor? Geleceğin tedarik zinciri nasıl olacak? gibi soruların yanıtları aranacak. Lojistik sektörüne akademik ve pratik değerler katan Dokuz Eylül Üniversitesi Lojistik Yönetimi Bölüm Başkanı Prof. Dr. Okan Tuna bu soruları sektör adına soracak. Ford Otosan Genel Müdür Yardımcısı Gökşen Töre Sancak ve Turkcell Lojistik Müdürü Ömer Faruk Erkal yanıtlayacak.

Herkesin merakla beklediği “Yapay Zeka Dönüşümün Neresinde?” panelinde ise Dijital Dönüşüm Lideri ve Akademisyen Kozan Demircan katılımcılar ile buluşacak. Türkiye'de yapay zeka uygulamaları hangi düzeyde? Yapay zeka, robotlaşma ve derin öğrenme iş yapış şekillerini nasıl etkileyecek? Soruları bu panelde yanıt bulacak.

Hemen ardından gerçekleşecek olan “İş Dünyasına Yön Verenler” panelinde ise UTİKAD Yönetim Kurulu Başkanı Emre Eldener, İMEAK Deniz Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Kıran, Türk Hava Yolları Kargodan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Turhan Özen ve Genç Yönetici ve İş İnsanları Derneği Başkanı Fuat Pamukçu; “Gelecekte var olabilmek için nasıl bir dönüşüm geçirmeliyiz? Ekonomik dalgalanma ve pazardaki rekabete rağmen büyümek için hangi adımları atmalıyız? Yaratıcı yeniden yapılanmaya dayalı kurum kültürü nasıl oluşturulabilir?” sorularının cevaplarını katılımcılar ile paylaşılacak.

Teknoloji Yazarı ve Trend Avcısı Serdar Kuzuloğlu ise "Teknolojinin Öte Yanı" panelinde sahneye çıkacak. Kuzuloğlu, Teknolojinin Öte Yanında bizi neler bekliyor? Kurumların ve kişilerin teknolojiyle dönüşümü nasıl gerçekleşecek? Yeni dünyanın düzeni ve ayakta kalma yolları neler? konularına cevap arayacak.

“Z Kuşağı İş Hayatında” panelinde; MEB İstanbul İli Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Serkan Gür, PERYÖN Yönetim Kurulu Başkanı ve Defacto İnsan Kaynakları Genel Müdür Yardımcısı Berna Öztınaz konuşmacı olarak yer alacak. Öğrenme Tasarımları Kurucusu ve Eğitim Uzmanı Tuğba Çanşalı moderatörlüğünde gerçekleşecek Z Kuşağı İş Hayatında panelinde; Z kuşağının karakter özellikleri neler ve bu kuşak iş hayatını nasıl etkileyecek? İşverenlerin yeni kuşaktan ve yeni mezunlardan beklentileri neler? vb. konular yer alacak.

Ve son olarak “Yaşanabilir Gelecek İçin” panelinde, Boğaziçi Üniversitesi Öğretim Üyesi ve İklim Bilimci Prof. Dr. Levent Kurnaz ile SDSN Türkiye Eğitim Koordinatörü Bahar Özay, Yaşanabilir Bir Gelecek için Birleşmiş Milletler Kalkınma Programı-UNDP'nin hazırladığı Sürdürülebilir Kalkınma Hedeflerini bizlerle paylaşacak…

Turkish Cargo'nun ‘Altın Sponsor', İstanbul Ticaret Odası ve Turkcell'in ‘Bronz Sponsor' olarak destek verdiği UTİKAD Zirve 2019-İleri'ye Dönüşüm'e İMEAK DTO ve SOFT Bilişim de ‘Destek Sponsor'u olarak katılıyor. Lojistik sektörü ve paydaşları için geleceğin kapılarını aralayan UTİKAD Zirve 2019-İleri'ye Dönüşüm'e kayıtlar 8 Ekim'de son buluyor.

 
"Yol Arkadaşlığımızda Çeyrek Asrı Geride Bırakıyoruz"
 
Emine Erdoğan, Kızılcahamam’da Yüzde 100 Elektrikli TRAGGER’i İnceledi!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
"Yol Arkadaşlığımızda Çeyrek Asrı Geride Bırakıyoruz"
Mercedes-Benz Türk, Türkiye Futbol Federasyonu ile 1996 yılından bu yana ...
Ford Trucks Kamyon Pazarının Şampiyonlar Ligi’nde
Ford Trucks, Portekiz ve İspanya’da arka arkaya gerçekleştirdiği bayi ...
Yenilenen Dış Tasarımıyla Yoluna Aralıksız Devam Edecek
Yerli üretici Karsan’ın 8 metre sınıfının yaratıcısı olarak pazara sunduğu ...
 
Tofaş Akademi’ye Stevie’den 7 Ödül!
Tofaş Akademi, uluslararası arenada almış olduğu ödüllere yenilerini eklemeye ...
''Bu Desteğe Biz Yerli Üreticiler Olarak da Katkı Vermeye Devam Edeceğiz''
Kamu bankalarının taşıt kredileri faizlerinde indirime gitmesinin olumlu ...
Erhanlar Uluslararası Nakliyat, Continental Sayesinde Yakıt Tüketimini Önemli Ölçüde Azaltmayı Başardı
Avrupa’nın bütün ülkelerine taşımacılık yapan Türkiye’nin önde gelen filo ...
 
LPG’li Araç Kullanıcılarının Performans Beklentilerine Yanıt BRC'den
LPG’li araç kullanıcılarının performans beklentilerine yanıt, dünyanın ...
''Diğer Firmalar da Yatırım Yapmaya Başlayacak''
Alman üretici Volkswagen, Manisa merkezli Türkiye birimini resmen kurdu. ...
Aktaş Holding, İMSİAD Üyelerini Ağırladı
Aktaş Holding, İnşaat Müteahhitleri Sanayici ve İş Adamları Derneği (İMSİAD) ...
 
Nuray PEKCAN
Nuray PEKCAN
Helal Sana Başkan!
seyit usta, römort, treyler, üst yapı,
kamyonum, kamyon, kamyonumdergisi, kamyonumpazar,
YAZARLAR
Kamyonum TV
ÇOK OKUNANLAR
Güzeller
FACEBOOK'TA KAMYONUM
ANKET
     
 
Uluslararası taşımalarda karşılaştığınız en büyük sorunlar nelerdir?
0
Sınır kapılarında yaşanan sorunlar
Vize
Belge yetersizliği
Maliyetler
Tır parkı sorunları
Cezalar
Sınırlardaki ve güzergahlarda karşılaşılan geçiş sorunları
0
0 Sonuçlar
 
     
  Kamyonum
0
  •Künye
  •İletişim
  •Abonelik ve Reklam
  •Sitene Ekle
  0
 
Ekonomi
İhale
Gündem
Haberler
Teslimat
Deniz Taşımacılığı
Lojistik
English
Akü
  0
 
Ağır Vasıtalarda Yeni Modeller
Hafif Ticarilerde Yeni Modeller
Özel Tasarım Araçlar
Modifiye Kamyonlar
Treyler Galeri
Üstyapı Galeri
Otobüslerde Yeni Modeller
Kamyon Magazin
Güzeller
  0
 
Yeni Araç Tanıtımları
Test Sürüşleri - Kamyon
Test Sürüşleri - Hafif Ticari
Kamyon Yarışları
Monster Truck Yarışları
Kamyon Simülatörleri
Otobüs Simülatörleri
Yeni Teknolojiler
Kamyon Magazin
  0
 
haberler
news
Kamyon
src
sondakika
türkiye
kamyonum
dikkat
kamyoncu