Kamyonum
GÜNDEMHABERLERTESLİMAT FOTO GALERİ VİDEO GALERİ YAZARLAR
Menü Arama Facebook Twitter Whatsapp İhbar Hattı
bisa
English
We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

1 2 3 4 5 6
Dergi
alp özler, yılnak,
schmitz, dorse, treyler,
6 Haziran 2017 Salı - 14:49

IVECO, İsviçre Silahlı Kuvvetleri’ne 400 Adet Kamyon Teslim Edecek

IVECO, İsviçre Silahlı Kuvvetleri’ne 400 adet Euro 6 kamyon teslim edecek. IVECO, bu teslimatla beraber İsviçre Silahlı Kuvvetleri’nin ağır kamyon konusunda önemli bir ortağı haline geliyor.

IVECO, İsviçre Silahlı Kuvvetleri’ne 400 Adet Kamyon Teslim Edecek

Defense Vehicles(Iveco Savunma Araçları), İsviçre Silahlı Kuvvetleri’yle 2017-2021 arasında teslimi gerçekleşmek üzere 400 kamyonluk bir anlaşma imzaladı. Anlaşma, 2 Mayıs 2017’de CNH Endüstriyel’in kardeş şirketi FPT Endüstriyel’in Arbon, İsviçre’deki Ar-Ge merkezinde imzalandı.

Bu siparişler 2016-2022 arasında özel kamyonlardan oluşan yeni bir filo kurulması çalışmasının bir parçası. Iveco Savunma Araçları’yla çerçeve sözleşme, iki yıllık pazar değerlendirmesi ve çeşitli şasilerle yapılan denemelerin ardından 2015’te imzalanmıştı.

İki taraf arasındaki bu üçüncü çerçeve sözleşme, 1996 ve 2006’daki anlaşmaları takip ediyor ve iki taraf arasındaki güvenilir bir ortaklık yapısını pekiştirirken, markanın ana tedarikçi rolünü de geliştiriyor.

Isviçre Ulusal Silahlanma Direktörü Martin Sonderegger, “Bu sözleşme, 30 yıllık işbirliğimiz içinde bir başka önemli mihenk taşı” yorumunu yaptı.

Iveco Savunma Araçları başkanı ve CEO’su Vincenzo Giannelli ise “Müşterilerimizin ihtiyaçlarına göre özel araçlar tasarlamak ve üretmek bizim için daima enteresan bir konu olmuştur. Bu son çerçeve sözleşme bize yeni nesil kamyonlarda yenilikler geliştirmek ve araştırma yapmak konusunda mükemmel bir fırsat sunuyor” dedi.

Teslimi gerçekleşecek araçlar önceki sözleşmelerdekiler de dâhil olmak üzere farklı ekipmanlara sahip 4x2, 4x4, 6x2, 6x6, 8x6 ve 8x8’lik, bazıları korumalı kabinli, Stralis ve Trakker’lardan oluşacak. Araçlardaki ileri teknoloji, sivil COTS’ların gelişmiş kullanımıyla beraber filoda ihtiyaç duyulan güvenlik ve operasyon kabiliyetini sağlayacak.

Iveco Savunma Araçları, İsviçre Silahlı Kuvvetleri’ne devamlı olarak proje yönetimi ve mühendislik hizmetleri konusunda Iveco İsviçre ile ortaklaşa destek sağlayacak.

Yeni araçlar, Iveco Savunma Araçları’nın geçtiğimiz beş yılda teslimini gerçekleştirdiği EEV nesli kamyonların arasına katılacak. İsviçre Silahlı Kuvvetlerindeki bu nesil, 1000’den fazlası son üç yılda başarılı bir şekilde operasyonlarda görev almış 1200 ağır kamyon barındırıyor.

Iveco

Iveco, CNH Endüstriyel N.V.’nin bir markası olarak New York Borsası’nda (NYSE: CNHI) ve Borsa Italiana Mercato Telematico Azionario’da (MI: CNHI) Yatırım Ürünleri konusunda dünya liderlerinden biridir. Iveco, geniş bir yelpazede hafif, orta ve ağır ticarî araçlar, off-road kamyonlar ve off-road gibi görevler için araçlar tasarlar, üretir ve satışını gerçekleştirir.

Markanın geniş ürün yelpazesi, 3-7 tonluk araç segmentinde Daily, 6-19 ton segmentinde Eurocargo, 16 ton üzerinde ise Trakker (off-road görevler için) ve Stralis’ten oluşur. Ek olarak Iveco’nun Astra markası maden ve inşaat sahaları için sabit ve belden kırmalı damperli kamyonlar ve özel araçlar üretir.

Iveco’da küresel olarak yaklaşık 21 bin kişi çalışmaktadır. Şirket, Avrupa, Asya, Afrika, Okyanusya ve Latin Amerika’da yer alan 7 ülkede son teknoloji ile üretim gerçekleştirmektedir. 160’tan fazla ülkede 4,200 satış ve servis noktasıyla Iveco, araçlarına sunduğu teknik desteği garanti eder.

 
DC Süper Kahramanlarının Enerjisi Hiç Tükenmiyor
 
Allison Yeni Fuel Sense Paketlerini Tanıttı
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Filolar Krone Kalitesinden Vazgeçmiyor
Türkiye’deki yatırımlarını sürekli büyüten Avrupa’nın dev treyler üreticisi ...
Amerika’ya Özel Karsan CNG’li Şehir Otobüsü Görücüye Çıktı
Karsan, Kuzey Amerika pazarına özel olarak geliştirdiği “Buy America” ...
Sertrans Logıstıcs, Filo Yatırımlarına Renault Trucks İle Devam Ediyor
Ulusal ve uluslararası müşterilerine tedarik zinciri yönetiminde katma ...
 
Altaş Temizlik de Otokar Atlas dedi
Hafif kamyon segmentine güçlü donanım özellikleri, yük taşıma kapasitesi, ...
TEMSA’dan Gürsel Turizm’e 30 Prestij SX
TEMSA, öğrenci ve personel taşımacılığı alanında faaliyet gösteren Gürsel ...
Kuranlar İnşaat, 3. Havalimanı Yollarının Yapımı için Ford Trucks’ı Tercih Etti
1997 yılında kurulan ve bugüne kadar İstanbul’da önemli projelerin hayata ...
 
Yeniköy Hafriyat, Filosunu 15 Yeni Ford Trucks ile Güçlendirdi
Yeniköy Hafriyat, araç filosunu 15 adet Ford Trucks modeliyle genişletti. ...
Yamalı İnşaat, Renault Trucks K Xtrem Dedi
Yamalı İnşaat, inşaat ve maden sahalarındaki zorlu koşullar için Renault ...
Çobantur da Krone Kervanına Katıldı
Türkiye’nin en büyük lojistik şirketleri arasında yer alan Çobantur Boltas, ...
 
Nuray PEKCAN
Nuray PEKCAN
Helal Sana Başkan!
seyit usta, römort, treyler, üst yapı,
kamyonum, kamyon, kamyonumdergisi, kamyonumpazar,
YAZARLAR
Kamyonum TV
ÇOK OKUNANLAR
Güzeller
FACEBOOK'TA KAMYONUM
ANKET
Uluslararası taşımalarda karşılaştığınız en büyük sorunlar nelerdir?
 
Kamyonum Künye İletişim Abonelik ve Reklam Sitene Ekle
EkonomiİhaleGündemHaberlerTeslimatDeniz TaşımacılığıLojistikEnglishAkü
Ağır Vasıtalarda Yeni ModellerHafif Ticarilerde Yeni ModellerÖzel Tasarım AraçlarModifiye KamyonlarTreyler GaleriÜstyapı GaleriOtobüslerde Yeni ModellerKamyon MagazinGüzeller
Yeni Araç TanıtımlarıTest Sürüşleri - KamyonTest Sürüşleri - Hafif TicariKamyon YarışlarıMonster Truck YarışlarıKamyon SimülatörleriOtobüs SimülatörleriYeni TeknolojilerKamyon Magazin
Kamyonnewskamyonculkwsrcfahrertreyler haberler türkiye