Kamyonum
GÜNDEMHABERLERTESLİMAT FOTO GALERİ VİDEO GALERİ YAZARLAR
Menü Arama Facebook Twitter Whatsapp İhbar Hattı
bisa
English
We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

1 2 3 4 5 6
Dergi
alp özler, yılnak,
schmitz, dorse, treyler,
6 Temmuz 2022 Çarşamba - 16:45

IVECO BUS'tan 290 Otobüslük Büyük Anlaşma

IVECO BUS kısa süre önce Lizbon’un güneyinde yer alan Setúbal Yarımadası'nda faaliyetlerini geliştiren ve yaklaşık bir milyon nüfusa hizmet veren bir yolcu taşımacılığı işletmecisi olan TST’ye 290 otobüsün teslimatı için önemli bir sözleşme imzaladı.

IVECO BUS tan 290 Otobüslük Büyük Anlaşma

IVECO BUS ve TST kısa süre önce 7 yıllık bir süreci kapsayan önemli bir sözleşme imzaladı. 1 Temmuz 2022'den itibaren TST'nin işleteceği hatların özelliklerini ve ihtiyaçlarını karşılayan çeşitli versiyonları da dahil olmak üzere 290 adet CROSWAY otobüs ve DAILY minibus için anlaşıldı.

Bu önemli sözleşmede yer alan 290 araç, 194 adet CROSSWAY LE 12m City Euro VI-E versiyonu, 25 adet CROSSWAY Low Entry Line 12m Euro VI-E versiyonu, 17 adet CROSSWAY Low Entry 12M City CNG versiyonu ve 54 DAILY 7.2 ( IVECO 70C21 A8 ÇKP - Euro VI-E) minibüsten oluşuyor.

Etkinlikte Arriva Portekiz Genel Müdürü ve TST Yönetim Kurulu Başkanı Paulo Pires ve TST Operasyon Direktörü Fernando Epifânio, IVECO BUS  İşletme Direktörü Fabrizio Toscano ve IVECO BUS Portekiz Ticari Direktörü Artur Oliveira katıldı.

 

           Arriva Portekiz Genel Müdürü ve TST Yönetim Kurulu Başkanı Paulo Pires şunları söyledi: “IVECO BUS'dan alınan araçlar, bu yılın başından itibaren teslim edilmeye başlandı. Bugün ise resmi olarak araçların BlueBiz tesislerinde kabulü gerçekleşti ve hepsi yakında faaliyet göstereceğimiz belediyelerdeki yolcuların hizmetinde olacak

 

          "Bu, TST'nin tarihinde yaptığı en büyük filo satın alma sözleşmesidir ve iddialı, yapılandırıcı ve uzun vadeli bir projeyle halka hizmeti önemli ölçüde iyileştirmeyi amaçlamaktadır. TST, Lizbon Büyükşehir Bölgesi'nin en iyi operatörü olmak için her şeyi yapacaktır. Yani filosunun kalitesi, sürücülerinin ve ekiplerinin performansı ve yolculara mükemmel bir hizmet sunma taahhüdü ile TST uzmanları, uzun zamandır beklenen bu Carris Metropolitana hizmetiyle örnek teşkil etmek üzere eğitiliyor. " diye ekliyor TST Operasyon Yöneticisi Fernando Epifânio.

 

            IVECO markasının Portekiz Direktörü Sandra Resende ise şunları söyledi:"Bu büyük projede TST'nin mükemmellik ortağı olmaktan ve IVECO ve IVECO BUS olmak üzere iki markamızla toplam 290 araçlık teslimatla bu operatörün neredeyse tüm filosunu yenilemiş olmaktan gurur duyuyoruz. Dizel motorlu ve sıkıştırılmış doğal gazlı CROSSWAY modelleri ve yüksek manevra kabiliyeti gerektiren ve daha fazla erişim kısıtlaması olan alanlara yönelik bir ürün olan dizel motorlu DAILY minibüsler., söz konusu modellerin kalite, güvenilirlik, dayanıklılık ve mükemmellik özelliklerini içeren ve TST'nin Almada, Seixal ve Sesimbra panolarında verilen hizmetin kalitesini artırmasını sağlayacak" dedi.

 

          Resende ayrıca şunları söyledi "Portekiz, IVECO BUS için önemli bir ülke ve bu filoyu AML'de faaliyet gösterecek şekilde teslim etmekten gerçekten gurur duyuyoruz. TST'nin Avrupa'nın en büyük otobüs fabrikasında üretilen ve Avrupa'nın tartışmasız lideri olan CROSSWAY modelini seçmesinden onur duyuyoruz.

 

           IVECO BUS İber Direktörü Fabrizio Toscano, TST'nin doğru seçimi yaptığından ve kapsam dahilindeki belediyelerin tüm vatandaşlarının verilen hizmetten çok memnun kalacağından eminiz" dedi.

 

 
Konya Nakliye Firmaları, Gürcistan'a Tüm Nakliye Süreçlerini Sunuyor
 
DFDS Akdeniz İş Birimi, WiLAT Türkiye İş Birliği ile Gerçekleştirilen Mentorluk Projesi Gençlere İş Fırsatları Yaratıyor
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Beşli Lojistik, 'İyi Hizmet İçin Tırsan' Dedi
Tırsan, yeni iş ortağı Beşli Lojistik’e 6 adet Tenteli Perdeli Multi Ride ...
Konya Büyükşehir Belediyesi 71 MAN Otobüs Siparişinin İlk Bölümünü Teslim Aldı
MAN Kamyon ve Otobüs Ticaret A.Ş., Konya Büyükşehir Belediyesi’nin ilk ...
Körfez Ulaştırma Demir Yolu Filosunu Yeni Vagonlar ile Büyütüyor
Körfez Ulaştırma A.Ş., yeni aldığı 75 adet tank vagonla tank vagon filosunu ...
 
Otokar’dan Ankara’ya 73 Adet Atlas Kamyon
Türkiye'nin öncü otomotiv sanayi şirketi Otokar, hafif kamyon segmentinin ...
Çavdaroğlu Uluslararası Nakliyat 10 Adet Scania Yatırımı Yaptı
2021 yılını en çok tercih edilen ithal çekici markası olarak tamamlayan ...
Güler Nakliyat’ın 2. Kuşağı da ‘’Tırsan’’ Dedi
Güler Nakliyat 2. Kuşağıyla da Tırsan ile yoluna devam ederek geleneği ...
 
Anadolu Isuzu’dan Letonya’ya Toplam 21 Grand Toro Ve Turkuaz Midibüs Teslimatı
Dünya pazarlarında büyümesini sürdüren Anadolu Isuzu, Letonya’ya 21 Isuzu ...
Star Diyarbakır, Mercedes-Benz Türk’ten Satın Aldığı 12 Aracın İlk 6 Adedini Teslim Aldı
• 2001 yılından beri şehirler arası yolcu taşımacılığı alanında faaliyet ...
Anadolu Isuzu’dan Azerbaycan’a 25 Isuzu Novoultra Midibüs Teslimatı
İhracat başarılarını sürdüren Anadolu Isuzu, son olarak Azerbaycan’a 25 ...
 
Nuray PEKCAN
Nuray PEKCAN
Helal Sana Başkan!
seyit usta, römort, treyler, üst yapı,
kamyonum, kamyon, kamyonumdergisi, kamyonumpazar,
YAZARLAR
Kamyonum TV
ÇOK OKUNANLAR
Güzeller
FACEBOOK'TA KAMYONUM
ANKET
Uluslararası taşımalarda karşılaştığınız en büyük sorunlar nelerdir?
 
Kamyonum Künye İletişim Abonelik ve Reklam Sitene Ekle
EkonomiİhaleGündemHaberlerTeslimatDeniz TaşımacılığıLojistikEnglishAkü
Ağır Vasıtalarda Yeni ModellerHafif Ticarilerde Yeni ModellerÖzel Tasarım AraçlarModifiye KamyonlarTreyler GaleriÜstyapı GaleriOtobüslerde Yeni ModellerKamyon MagazinGüzeller
Yeni Araç TanıtımlarıTest Sürüşleri - KamyonTest Sürüşleri - Hafif TicariKamyon YarışlarıMonster Truck YarışlarıKamyon SimülatörleriOtobüs SimülatörleriYeni TeknolojilerKamyon Magazin
newsKamyontürkiyekamyoncuşoförbus haberler sondakikasrc