Kamyonum
GÜNDEMHABERLERTESLİMAT FOTO GALERİ VİDEO GALERİ YAZARLAR
Menü Arama Facebook Twitter Whatsapp İhbar Hattı
kamyonum dergisi, youtube kanal, kooperatif,
bisa
English
Regenerative Braking Axle In Production Since Late 2022

Regenerative Braking Axle In Production Since Late 2022

1 2 3 4 5 6
Dergi
alp özler, yılnak,
schmitz, dorse, treyler,
21 Nisan 2008 Pazartesi - 00:00

IFS Türkiye'den Otomotiv Sektöründe Yurtdışına Know-How İhracı

IFS Türkiye den Otomotiv Sektöründe Yurtdışına Know-How İhracı

Türkiye’de Kurumsal Kaynak Planlaması (ERP) pazarında 4 yıldır faaliyet gösteren IFS, otomotiv alanındaki bilgi ve deneyimini ihraç etmeyi hedefliyor.  Aunde Grubu’nun Polonya’daki yeni üretim tesislerinde operasyonlar IFS uygulamaları ile yönetileceği bilgisi edinildi.

Dünyada otomotiv sektöründe lider ERP şirketi olan IFS’in uluslararası yazılım ürününün, Polonya’daki üretim tesisinde kurulumunda IFS’in Polonya temsilciliği yerine özel olarak IFS Türkiye’nin tercih edilmesinin nedenin, şirketin bu alandaki güçlü birikimi olduğu iddia ediliyor.

Aunde Mühendislik Şefi M. Engin Derin, konu ile ilgili olarak şunları söyledi: “Türk mühendislerin yoğun emek verdiği yeni fabrikanın kurulum aşamasında, ERP sistemi temel bir yapıtaşı olarak belirlendi ve tüm operasyonel süreçlerin IFS uygulamaları ile yönetilmesine karar verildi.”

“Müşteriye zamanında ve beklenen kalitede hizmet için ERP şart”

Otomotiv sektörünün dinamik ortamında, değişen ve gelişen müşteri taleplerine hızlı bir şekilde uyum sağlayıp, doğru analiz edebilmek için ERP’nin gerekli olduğunu belirten Aunde Teknik Bilgi İşlem Müdürü Ramazan Çevik, “Müşteriye beklediği kalitede hizmeti, zamanında sağlayabilmek ancak ERP ile mümkün. Tüm süreçlerimizi gözden geçirerek, ihtiyaçlarımızı belirlediğimizde olmazsa olmaz olarak düşündüğümüz bir ERP çözümü arayışına girdik. IFS uygulamalarının başarılı ve hızlı bir kurulum yapacağından kuşkumuz yok.  Böyle olacağına inandığımız için IFS’i seçtik. Kısa zaman içerisinde Türkiye fabrikalarımızda da IFS ile başlamayı planlıyoruz. Böylelikle kişiye bağımlı olmayan, daha profesyonel bir yapıya ulaşmış olacağız” şeklinde konuştu.

IFS: Sektörel tecrübemizi sınırların ötesine taşımak bize gurur veriyor

Aunde Polonya projesinin kendileri için özel bir yere sahip olduğunu belirten IFS Satış Yöneticisi Burak İslam ise şunları söyledi: “IFS Uygulamaları otomotiv sektöründe BMW, VOLVO, SAAB gibi OEM firmalarının yanı sıra dünya üzerinde 300’ü aşkın Tier1, Tier2 olarak nitelendirdiğimiz otomotiv yan sanayi firmalarında başarıyla kullanılmaktadır. Türkiye pazarında da bu sektörde faaliyet gösteren 10’nun üzerindeki otomotiv yan sanayi firmasında da tercih edilen IFS, sektörün dinamiklerine hakim bir yazılım. Aunde ekibinin ERP seçim sürecinde bu özelliklerimizi dikkate almasının yanı sıra, sektör deneyimine sahip teknik ekibimizle bilgi ihracatı yapan Aunde Teknik ekibinin aynı dili konuşuyor olmasının da büyük bir avantaj sağladığına inanıyoruz. Polonya’da bu kurulumu gerçekleştirerek sektör deneyimimizi sınırların ötesine taşıyor olmamızın gururunu yaşıyoruz.”

Proje ile ilgili anlaşma, Şubat 2008’de gerçekleşti. Mayıs 2008 itibariyle de canlı kullanıma geçilecek. Eylül ayında tam kapasiteli üretimin başlaması ve Ocak 2009’da ise muhasebeye de devreye alınacak. Projenin tamamlanması ile, yıllık ortalama 1,5 milyon araç setinin üretimi IFS uygulamalarıyla optimize edilen kurumsal kaynaklarla gerçekleştirileceği bekleniyor.

 
Üretilen 74 Adet Yük Vagonu Özel Sektöre Teslim Edildi
 
Continental yolda yanınızda
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Nuray PEKCAN
Nuray PEKCAN
Helal Sana Başkan!
seyit usta, römort, treyler, üst yapı,
kamyonum, kamyon, kamyonumdergisi, kamyonumpazar,
YAZARLAR
Kamyonum TV
ÇOK OKUNANLAR
Güzeller
FACEBOOK'TA KAMYONUM
ANKET
Uluslararası taşımalarda karşılaştığınız en büyük sorunlar nelerdir?
 
Kamyonum Künye İletişim Abonelik ve Reklam Sitene Ekle
EkonomiİhaleGündemHaberlerTeslimatDeniz TaşımacılığıLojistikEnglishAkü
Ağır Vasıtalarda Yeni ModellerHafif Ticarilerde Yeni ModellerÖzel Tasarım AraçlarModifiye KamyonlarTreyler GaleriÜstyapı GaleriOtobüslerde Yeni ModellerKamyon MagazinGüzeller
Yeni Araç TanıtımlarıTest Sürüşleri - KamyonTest Sürüşleri - Hafif TicariKamyon YarışlarıMonster Truck YarışlarıKamyon SimülatörleriOtobüs SimülatörleriYeni TeknolojilerKamyon Magazin
türkiyedikkatbustreylerkamyonum haberler Kamyonşoförlkw