Kamyonum
GÜNDEMHABERLERTESLİMAT FOTO GALERİ VİDEO GALERİ YAZARLAR
Menü Arama Facebook Twitter Whatsapp İhbar Hattı
kamyonum dergisi, youtube kanal, kooperatif,
bisa
English
We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

1 2 3 4 5 6
Dergi
alp özler, yılnak,
schmitz, dorse, treyler,
12 Ağustos 2014 Salı - 12:40

Hidromas Dünya Markası Yolunda

Hidromas “Dünya markası’’ parolası ile çıktığı yola ara vermeksizin devam ediyor. Bu yolda tırmandığı her basamakta elde ettiği bilgiyi, tecrübeyi ve güveni sektöre katma değer yaratma çabası olarak ürünlerine ve işine dönüştürüyor.

Hidromas Dünya Markası Yolunda

Türkiye araç üstü imalat sanayisinin dışa bağımlılığını ( kendi alanında) sona erdiren Hidromas hem ülke ekonomisine hem de sektör imalatçılarına önemli ölçüde katkıda bulunuyor.

Tek dönüşlü pompalar ömrünü tamamladı…
Sürekli kalite anlayışından anlık dahi olsa sapma göstermeyen Hidromas sektöre kazandırdığı yeni ürünler ile de katma değer yaratmaya devam ediyor. Müşterilerinden almış olduğu birçok olumlu tepkiler de çalışmalarına yön ve hız veriyor.
Hidromas, Yıllık 50.000 adet üzerinde dişli pompa üretimi ile Türkiye’nin en büyük, dünyanın ise 3. büyük üreticisi durumunda. Firma 15 litreden 151 litreye kadar değişik debilerde dişli pompa üretiyor. Sektörden gelen talepler üzerine Hidromas çalışmalarını 2011 yılında bitirdiği, test aşamalarını da 2013 yılında sonlandırdığı YENİ NESİL 25 VE 35 SERİSİ ÇİFT DÖNÜŞLÜ DİŞLİ POMPALAR’ın seri üretimine geçmiş bulunuyor.
Hidromas, üretmiş olduğu yeni nesil 25 ve 35 serisi çift dönüşlü dişli pompalar ile müşteri memnuniyetini katlamayı hedefliyor.

Çift dönüşlü Pompalar ile işiniz Daha kolay
Stok maliyetlerinizi azaltıyoruz
Araçların PTO çıkış yönlerine göre üreticiler ve tüccarlar aynı debiye sahip sağ ve sol dönüşlü olmak üzere aynı pompadan iki adet bulundurmak zorunda idi. Hidromas’ın üretmiş olduğu yeni nesil çift dönüşlü pompalar ile stoklar azalıyor. Hidromas çift dönüşlü pompaları ile yer, para, iş gücü ve zaman kayıplarını sona erdiriyor.

Kolay montaj
Hidromas yeni nesil çift dönüşlü pompalar gövde ve kapaklarda ki tasarımları ile bütün araçlara montajı daha kolay hale getirdi. Bir çok firmanın şikayet ettiği “montaj esnasın da oluşan yer sıkıntısına bağlı olarak pompa montajını ancak ilave adaptör ile yapılması’’ sorununu tamamen ortadan kaldırıyor. Pompalardaki emiş ve basınç hattının pompanın arkasında bulunması ile hortum ve rakor bağlantıları da oldukça kolaylaştı.

Daha Hafif ve daha verimli
Hidromas yeni nesil çift dönüşlü dişli pompalar, Tasarım süreci Tübitak ile Hidromas AR-GE çalışanlarınca ortak yürütülmüş bir proje olma özelliği taşırken, bu proje ile pompa hafifletilerek yapılan tasarım ile mukavemeti oldukça arttırıldı.
Hidromas, müşteri istek ve beklentilerini karşılamayı amaç edinmiş bir firma olarak müşteride oluşan bu beklentinin gerçekleşmesi için sürekli gelişim ve yeniliği hedefliyor. Hidromas yapmış olduğu yatırımlar ile en kaliteli ürünü en uygun fiyattan ve en kısa sürede müşterisine ulaştırmaya devam etmeyi planlıyor.

Yeni Fabrikada Üretime Devam Edecek
Hidromas üretimini bu gün on bin metre kapalı alanda 65 beyaza yakalı 120 mavi yakalı olmak üzere toplamda 185 personel ile devam etmektedir. Son teknoloji makine parkuru, kendi laboratuvarı, AR-GE ve tasarım birimleri ile en kaliteli ürünler için gerekli donanımı oluşturan Hidromas, sürekli kaliteyi ve gelişimi hedefliyor. Hidromas 2015 yılı içerisinde bitirmeyi planladığı yeni fabrika binasında üretimine devam edecek.
Hidromas ürün kalitesi üzerinde bir kıyaslanma yapıldığında,  önde gelen üreticilere göre daha yüksek kalitede hammadde kullanılması, üretim aşamalarında yakalanan yüzey kaliteleri, üretim içi testleri, el değmeden montaj otomasyonu ve gerçek ortamda yapılan %100 ürün testleri ile müşteriye test raporlarının ürünle birlikte sunulabilmesi Hidromas’ı rakiplerinden birkaç adım daha öne çıkaran üstün yanları olarak dikkat çekiyor.
Hidromas başta teleskopik silindir olmak üzere Hidrolik pompalar (Dişli, Elemanlı, Eksenel ve tandem) Hidrolik Valf, PTO (Güç Aktarma Kutuları) ve 14 m3 ten 32 m3 kadar Hidrolik Kit imal ediyor.

 
Streamline Efsanesi!
 
Muayene Öncesi Yapabilecek 10 Basit Kontrol
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Gulf DLG-ÖÇP Tarım ve Teknoloji Günleri’nin Sponsoru Oldu
İlki 22- 25 Mayıs 2014 tarihlerinde İzmir’in Torbalı ilçesinde gerçekleştirilmiş ...
Mercedes-Benz'in Vazgeçilmezleri
Mercedes Benz'in Vazgeçilmezleri
​Mercedes-Benz’den Ağustos’a özel fırsalar
Mercedes-Benz Türk, farklı ürün gruplarında 2014 Ağustos ayına özel kampanyalar ...
 
Skoda Finans’tan 48 Ay Vade Fırsatı
Skoda Finans, Ağustos ayı boyunca tüm modellerinde 48 aya kadar uygun ...
Bozankaya 42 Milyon Euro’luk Protokol İmzaladı!
Bozankaya A.Ş. ile Kayseri Büyükşehir Belediyesi arasında 42 milyon Euro ...
Avıa D120 Yüksek Performans Düşük Yakıt Tüketimi
Avia D120 yüzde 1'in altında yakıt sarfiyatı ile kendi sınıfında rakiplerine ...
 
Soma’nın çocuklarına Anadolu Isuzu Moral Verdi
Galatasaray ve Atletico Madrid, maden kazasında yaşamlarını yitiren Somalı ...
Mesafeler Cebinize Geldi
Mobil uygulama sektörünün Türkiye’deki öncülerinden olan Arox Bilişim ...
Türktraktör’den 60. Yılında Rekor Ciro
2014 yılı ilk 6 aylık dönemde 14.545 adedi iç pazar ve 7.712 adedi ihracat ...
 
Nuray PEKCAN
Nuray PEKCAN
Helal Sana Başkan!
seyit usta, römort, treyler, üst yapı,
kamyonum, kamyon, kamyonumdergisi, kamyonumpazar,
YAZARLAR
Kamyonum TV
ÇOK OKUNANLAR
Güzeller
FACEBOOK'TA KAMYONUM
ANKET
Uluslararası taşımalarda karşılaştığınız en büyük sorunlar nelerdir?
 
Kamyonum Künye İletişim Abonelik ve Reklam Sitene Ekle
EkonomiİhaleGündemHaberlerTeslimatDeniz TaşımacılığıLojistikEnglishAkü
Ağır Vasıtalarda Yeni ModellerHafif Ticarilerde Yeni ModellerÖzel Tasarım AraçlarModifiye KamyonlarTreyler GaleriÜstyapı GaleriOtobüslerde Yeni ModellerKamyon MagazinGüzeller
Yeni Araç TanıtımlarıTest Sürüşleri - KamyonTest Sürüşleri - Hafif TicariKamyon YarışlarıMonster Truck YarışlarıKamyon SimülatörleriOtobüs SimülatörleriYeni TeknolojilerKamyon Magazin
srcfahrerdikkattürkiyelkwkamyonumbusnews haberler