Kamyonum
GÜNDEMHABERLERTESLİMAT FOTO GALERİ VİDEO GALERİ YAZARLAR
Menü Arama Facebook Twitter Whatsapp İhbar Hattı
kamyonum dergisi, youtube kanal, kooperatif,
bisa
English
Regenerative Braking Axle In Production Since Late 2022

Regenerative Braking Axle In Production Since Late 2022

1 2 3 4 5 6
Dergi
alp özler, yılnak,
schmitz, dorse, treyler,
22 Mart 2016 Salı - 12:42

Hankook, Yaz ve Kış Lastikleriyle Orijinal Ekipman Portföyünü Genişletiyor

Lastik üreticisi Hankook, yeni BMW 7 Serisi için orijinal ekipman lastik tedariğine başlıyor.

Hankook, Yaz ve Kış Lastikleriyle Orijinal Ekipman Portföyünü Genişletiyor

BMW Grubu'nun yeni nesil lüks sedan modeline, Hankook'un her ikisi de patlasa da gidebilen edebilen modeller olan yüksek performanslı yaz ve kış lastikleri Ventus S1 evo2 ve i*cept evo takılacak. Lastikler, şirketin Almanya merkezli Avrupa Ar-Ge Merkezi'nde geliştirilmiş ve Hankook'un Macaristan'daki son teknoloji fabrikasında üretilerek BMW'ye doğrudan tedarik edilmektedir.
 
Hankook Lastikleri, yeni BMW 7 Serisi için orijinal ekipman tedarikçisi olarak seçildi. Münih merkezli birinci sınıf araba üreticisinin yepyeni lüks sedanı, fabrika çıkışında Hankook lastiklerine sahip olacak.  Hankook'un son teknoloji birinci sınıf lastiği Ventus S1 evo2, patlasa da gidebilen 245/50R18Y ebatının yanı sıra, ön aks için yüksek performans sunan 245/45R19Y ve arka aks için 275/40R19Y ebatlarında da orijinal ekipman olarak tedarik edilecek. Lastik üreticisinin yüksek performans kış lastiği Winter i*cept evo ise 245/50R18H ebatında fabrika çıkışında sunulacak.
 
7 Serisi, BMW Grubu'nun, MINI, BMW 1, 2, 3, 4, ve 5 Serileri ve X5 ile birlikte Hankook’un orijinal ekipman olarak tedarik edildiği yedinci modeldir. BMW ile yapılan bu son orijinal ekipman anlaşması, Hankook’un, lastik üreticisinin BMW Grubu'na ilk kez orijinal ekipman olarak hem yaz hem kış lastikleri sağladığı için premium otomotiv sektöründeki Hankook'un küresel genişlemesinde başka bir önemli kilometre taşıdır. Hankook Lastikleri Avrupa Başkanı Ho-Youl Pae’nin açıklamaları ise şöyle: “Sadece yüksek performanslı amiral gemi lastiğimizi yeni 7 Serisi'ne tedarik ediyor olmaktan değil, bu prestijli sektörde üstün patlasa da gidebilen kış lastiklerimizin de orijinal ekipman olarak seçilmesinden dolayı da gururluyuz”.
 
Yoğun test süresi boyunca lastikler, dinamik sürüş özelliklerini korurken, aynı zamanda üst düzey konfor sağladığını da kanıtlamıştır. Lastikler, düşük iç ve dış gürültü sağlarken, kuru yol tutuş performansı ve azaltılmış yuvarlanma direnci gibi talepleri karşılamak zorundaydı. Avrupa'da BMW Grubu için lastik geliştirme bölümünün yer aldığı Hanover merkezli Avrupa Teknoloji Merkezi (ETC) Başkanı Klaus Krause, "Mükemmel sürüş ve konfor özellikleri ile aynı ölçüde talep edilen ıslak ve kar performansı birleştirilmiş olmalıydı. Bu, yalnızca özel lastik sırtı bileşeninin geliştirilmesini değil, sırt tasarımı, iskelet yapısı ve bileşen  arasındaki yeni dengeyi bulmayı da gerektirdi", dedi ve ekledi: "Kış lastikleri doğası gereği genellikle yüksek gürültü seviyelerine neden olan daha fazla dişe sahiptir. Bu sebeple, üst düzey konfor sağlamak için daha fazla çalışma gerektirmektedir."
 
Hankook’un 245/50R18H ebatındaki yüksek performans kış lastiği Winter i*cept evo, özellikle orta ve batı Avrupa kış koşullarında ıslak, kuru ve kar performansını iyileştirerek, üstün performans sağlaması için tasarlanmıştır. Lastiğin içten dışa doğru yönlü olan sırtı, yakın zamanda uluslararası ün salmış Red Dot Tasarım Ödülü'yle de taçlandırılmış ideal sürüş tecrübesini garanti eden geliştirilmiş bir diş tasarımı ile üst düzey bir mükemmellik sunmaktadır.
 
Şu anda yaklaşık 50 mühendis ve teknisyen, Hankook’un Almanya Hanover'daki Avrupa Teknik Merkezi'nde Avrupalı araba üreticileri için özel lastik çözümlerini geliştirmektedir. Burası ayrıca, Hankook'un orijinal ekipman BMW Grubu lastiklerinin geliştirildiği ve test edildiği yerdir. Burada geliştirilen lastikler, daha sonra Macaristan Rácalmás’ta şirketin son teknoloji fabrikasında üretilmektedir. Bu fabrika, Avrupa pazarı için binek otomobil lastikleri üretiminde uzmandır ve dünyadaki en modern üretim tesisleri arasında yer almaktadır. 

 
Taşıt Kredilerinde Finansman Hamlesi
 
Allison MAN TGM İtfaiye Aracı, SICUR 2016’da Sergilendi
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Taşıt Kredilerinde Finansman Hamlesi
Finansman şirketlerinin taşıt kredisi alacak tutarı 22.8 milyar TL’ye ...
Petrol Üretim Seviyesi Kararı 17 Nisan'da Verilecek
Petrol üretim seviyesi kararı 17 Nisan'da verilecek
Dolar Güne Nasıl Başladı?
Serbest piyasada dolar 2,86, euro 3,2190 liradan güne başladı.
 
Hava Sıcaklıkları Artacak
Hava sıcaklıkları, bugünden itibaren yurt genelinde 10 ila 12 derece artacak.
İzmir Yerli Otomotiv Üretimine Talip
Ege Otomotiv Derneği (EGOD) Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa İduğ, yerli ...
UND'den Sigorta Maliyeti Açıklaması: Artık Yeter, Sektörün Gücü Kalmadı
Uluslararası Nakliyeciler Derneği (UND) İcra Kurulu Başkanı Fatih Şener, ...
 
İstanbul Trafik Sıkışıklığında Liderliği Bıraktı
TomTom’un 6 kıtada bulunan 38 ülkedeki 295 şehirde trafik yoğunluğunu ...
Bolu Dağı Tüneli Ulaşıma Kapandı
Bolu Dağı Tüneli, bir tırın alev alması nedeniyle çift yönlü olarak ulaşıma kapandı.
Ford Otosan, Başarılarına Yenilerini Ekleyecek
Ford Otosan, bu yıl "Hız Kesmeden" temasıyla düzenlediği geleneksel “İmalatçılar ...
 
Nuray PEKCAN
Nuray PEKCAN
Helal Sana Başkan!
seyit usta, römort, treyler, üst yapı,
kamyonum, kamyon, kamyonumdergisi, kamyonumpazar,
YAZARLAR
Kamyonum TV
ÇOK OKUNANLAR
Güzeller
FACEBOOK'TA KAMYONUM
ANKET
Uluslararası taşımalarda karşılaştığınız en büyük sorunlar nelerdir?
 
Kamyonum Künye İletişim Abonelik ve Reklam Sitene Ekle
EkonomiİhaleGündemHaberlerTeslimatDeniz TaşımacılığıLojistikEnglishAkü
Ağır Vasıtalarda Yeni ModellerHafif Ticarilerde Yeni ModellerÖzel Tasarım AraçlarModifiye KamyonlarTreyler GaleriÜstyapı GaleriOtobüslerde Yeni ModellerKamyon MagazinGüzeller
Yeni Araç TanıtımlarıTest Sürüşleri - KamyonTest Sürüşleri - Hafif TicariKamyon YarışlarıMonster Truck YarışlarıKamyon SimülatörleriOtobüs SimülatörleriYeni TeknolojilerKamyon Magazin
truckKamyonbusşofördikkatlkwkamyonumsondakikasrc