Kamyonum
GÜNDEMHABERLERTESLİMAT FOTO GALERİ VİDEO GALERİ YAZARLAR
Menü Arama Facebook Twitter Whatsapp İhbar Hattı
bisa
English
We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

1 2 3 4 5 6
Dergi
alp özler, yılnak,
schmitz, dorse, treyler,
2 Ekim 2018 Salı - 13:05

Hankook, Macaristan'da Futbol Eğitimine Davet Etti

Hem dünya hem de Avrupa şampiyonu olan futbol oyuncusu ve Real Madrid CF Elçisi Álvaro Arbeloa, Hankook’un daveti üzerine dün Real Madrid’in üç koçuyla birlikte Macaristan’ı ziyaret etti. Ekibi SOS Çocuk Köyleri’ndeki çocuklar için Telki’deki Macaristan Futbol Federasyonu eğitim merkezinde futbol eğitimleri verdi. Sağlıklı egzersizler küçük ve istekli futbol oyuncularının yüzlerini güldürmekle kalmadı, aynı zamanda onlara rekorlara sahip İspanyol takımının profesyonelliğini de öğretti.

Hankook, Macaristan da Futbol Eğitimine Davet Etti

Hankook Lastikleri, şirketin global yardımseverlik çalışmalarının bir parçası olarak SOS Çocuk Köyleri’ni destekliyor. Lastik üreticisi, Real Madrid Futbol Kulübü ile birlikte stratejik işbirliklerinin bir parçası olarak Avrupa çapında yardıma muhtaç çocuklar için de aktif etkinlikler düzenliyor. Bunlarla birlikte lastik üreticisi yerel toplulukları desteklemek için ise düzenli olarak kurumsal sosyal sorumluluk aktivitelerini hayata geçiriyor. Bunun göze çarpan örneklerinden biri de “Lastik Bağışı” adı verilen ve Hankook’un yıllardan beri Macaristan’daki yerel bir sivil toplum kuruluşunu desteklediği bir program. Bu program dahilinde topluma hizmet veren ambülanslar, itfaiye araçları, çocuklar, yaşlılar, engelliler ve diğer ihtiyaç sahipleri için kullanılan araçlara ücretsiz lastik tedariği sunuluyor.

Hankook Lastikleri Avrupa Başkanı Han Jun Kim etkinlikle ilgili şunları söyledi: "Hankook Lastikleri global bir kurum olarak dünya çapında aktif olduğu çok sayıda ülkenin gururlu bir üyesi olarak hareket etmektedir. İşimizin çok sayıda alanında pazarlardan bir şirket olarak kar elde ederken aynı zamanda mümkün olan her yerde insanlara bir şeyler vermenin vizyonumuz ve nihai görevimiz olduğuna yürekten inanıyoruz. Bu sebeple global sponsorluk faaliyetlerimizi oluştururken her zaman içinde bulunduğumuz ülkelerdeki toplumlara hizmet eden çeşitli faaliyetleri göz önüne alıyoruz. Bu bağlamda Macaristan SOS Çocuk Köyleri’ndeki çocuklar için bu özel deneyim üzerinden bu bir günlük aktiviteyi sunmak, bana ve tüm çalışanlarımıza büyük keyif veren bir deneyim oldu.”

Hankook Lastikleri Budapeşte Ltd. Yönetici Direktörü Sang Soo Jeong açılış konuşmasında, “Macaristan Hankook'un Avrupa stratejisinde önemli bir ülkedir; biz istihdam yaratmanın ve birinci sınıf lastikler üretmenin yanı sıra aynı zamanda yardımseverlik faaliyetlerimizi ve iyi niyet yatırımlarımızı yönetmekten de sorumluyuz. Macaristan’daki SOS Çocuk Köyleri’nde işbirliğimizin bir dönüm noktası olarak birinci sınıf bir eğitim verebilmekten büyük keyif duyuyoruz. Eğitimlere katılan çocukların bu ilham verici spor deneyimlerinden ve tüm zamanların en başarılı futbol takımlarından birinin profesyonelliğinin arka planında olup bitenlere şahit olmaktan keyif alacaklarını umuyoruz" ifadelerini kullandı.

Etkinlikle konuşan bir diğer konuşmacı ise Álvaro Arbeloa oldu. Arbeloa, “Real Madrid ve Hankook Lastikleri yenilikçilik ve çalışmaya bağlılık gibi ortak değerlere sahip ve yalnızca sahada değil saha arkasında da en iyi olma amacını taşıyor" dedi. İhtiyaç sahibi insanlara yardım eli uzatmanın iki taraf için de son derece önemli bir misyon olduğunu dile getiren Arbeloa, "Başkanımız Florentino Pérez adına Hankook Lastikleri’ne ortaklıkları, arkadaşlıkları ve bu sosyal etkinliklerde bizimle birlikte çalıştıkları için teşekkür etmek isterim” sözleriyle konuşmasını sonlandırdı.

 
Renault, Paris Otomobil Fuarı’nda İki Dünya Prömiyeri Gerçekleştirdi
 
Türkiye'nin İlk Yerli Ulaşım Ağı Sistemi Mobil Uygulaması; ZUPPIN
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Pirelli'nin Hiper Yumuşak Lastikleri Rusya'ya Gidiyor
Formula 1'in lastik tedarikçisi Pirelli'nin ürettiği, serisindeki en hızlı ...
Audi'nin İlk Elektrikli Aracı Suv'un Lastikleri Goodyear'dan
Goodyear’ın ultra-yüksek performans lastikleri, Audi’nin ilk elektrikli ...
Hankook Lastikleri Üçüncü Kez Dow Jones'ta!
Hankook Lastikleri en sürdürülebilir global lastik üreticilerinden biri ...
 
PIRELLI'nin 3.Amiral Mağazası Kapılarını Açtı
Pirelli’nin en yeni P Zero World mağazası, Monaco Grand Prix’sinde Formula ...
Brisa’nın Bandag Bayileri Belarus’ta Bir Araya Geldi
60 yılı aşkın tecrübesiyle lastik kaplama alanında dünya lideri olan Bandag, ...
Hankook’un Elektrikli Otobüslere Yönelik Geliştirilmiş İlk Lastik
Hankook, kullanıcı ihtiyaçlarını karşılamaya yönelik olan lastik çözümlerine ...
 
Hankook Yeni Yol İçi ve Yol Dışı SmartWork Lastikleri
Hankook, şantiye serisi olan SmartWork’ü yeni yol içi ve yol dışı kullanımına ...
Lassa, Binlerce Uzun Yol Şoförüyle Bir Araya Geldi
Lassa’nın uzun yol şoförlerine özel olarak gerçekleştirdiği ‘Yola Sağlam ...
Pirelli Yeni BMW X4 İçin Orijinal Ekipman Onayını Aldı
Pirelli lastikleri, BMW Grubu’nun ilk kez Cenevre Motor Show 2018’de düzenlediği ...
 
Nuray PEKCAN
Nuray PEKCAN
Helal Sana Başkan!
seyit usta, römort, treyler, üst yapı,
kamyonum, kamyon, kamyonumdergisi, kamyonumpazar,
YAZARLAR
Kamyonum TV
ÇOK OKUNANLAR
Güzeller
FACEBOOK'TA KAMYONUM
ANKET
Uluslararası taşımalarda karşılaştığınız en büyük sorunlar nelerdir?
 
Kamyonum Künye İletişim Abonelik ve Reklam Sitene Ekle
EkonomiİhaleGündemHaberlerTeslimatDeniz TaşımacılığıLojistikEnglishAkü
Ağır Vasıtalarda Yeni ModellerHafif Ticarilerde Yeni ModellerÖzel Tasarım AraçlarModifiye KamyonlarTreyler GaleriÜstyapı GaleriOtobüslerde Yeni ModellerKamyon MagazinGüzeller
Yeni Araç TanıtımlarıTest Sürüşleri - KamyonTest Sürüşleri - Hafif TicariKamyon YarışlarıMonster Truck YarışlarıKamyon SimülatörleriOtobüs SimülatörleriYeni TeknolojilerKamyon Magazin
Kamyonkamyonumsondakikanewskamyoncu haberler dikkattürkiyefahrer