Kamyonum
GÜNDEMHABERLERTESLİMAT FOTO GALERİ VİDEO GALERİ YAZARLAR
Menü Arama Facebook Twitter Whatsapp İhbar Hattı
bisa
English
We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

1 2 3 4 5 6
Dergi
alp özler, yılnak,
schmitz, dorse, treyler,
7 Temmuz 2023 Cuma - 18:03

Hankook, Auto Express 2023 Yılın Ürünü Ödülleri Çerçevesinde Yine En İyi Notları Aldı

Premium lastik üreticisi Hankook, prestijli Auto Express Yılın Ürünü Ödülleri törenine “dört mevsim lastiği”, “yaz lastiği” ve “kış lastiği” olmak üzere tüm lastik kategorilerinde üç amiral gemisi ürünü ile katılım sağladı.

Hankook, Auto Express 2023 Yılın Ürünü Ödülleri Çerçevesinde Yine En İyi Notları Aldı

Kinergy 4S 2 dört mevsim lastiği, 2022 ve 2021 yıllarının ardından bu yıl arka arkaya üçüncü kez yılın ürünü ödülüne layık görüldü. Islak zemin testlerinde yıldızlaşan lastik, güçlü ön ve dengeli arka kısmı ile yol tutuş pistinde süper güvenli ve etkiliydi.Auto Express, bu performansı şu sözlerle takdir etti: “Hankook artık premium markalar arasında değişmez bir yere sahip. Kinergy 4S 2 dört mevsim lastiğinin arka arkaya galibiyeti hiç sürpriz olmadı.” (Auto Express 17.05.2023). “Övgüye Değer” unvanıyla yılın ürünü ödülünü alan ikinci ürün Hankook Ventus S1 evo 3 SUV, 2022 SUV lastiği testinde “Tavsiye Edilen” Auto Express ödülünü almıştı. 20 Haziran 2022 tarihli Auto Express'te “ıslak zeminde mükemmel performans” olarak nitelendirilen Ventus S1 evo 3 SUV, hem ıslak hem de kuru yolda aynı ölçüde yüksek performans ortaya koydu ve düz yolda ve virajlarda derin suyla da sorunsuz bir şekilde başa çıkabildi. Daha 2022 yılında ilk çıktığı zaman “Önerilen” unvanını kazanan Winter i*cept RS3, Auto Express 2023 Yılın Ürünü Ödülü kategorisinde ilk kez “Övgüye değer” unvanı ile ödüllendirildi. Auto Express 17.05.2023 tarihli sayısında bu lastiği “iyi ve memnun edici bir hassasiyetle sürülüyor” şeklinde niteleyerek bu lastik için özetle: “Yeni çıkan bu ürün çok iyi bir gelecek vaat ediyor” ifadesini kullandı.

Hankook Lastikleri Birleşik Krallık Genel Müdürü Chang Yool Han bu konuda şu açıklamada bulundu: “Bir kez daha Auto Express Yılın Ürünü ödülünü almaktan dolayı mutluluk duyuyoruz. Bu ödül, Hankook lastiklerin Britanyalı kullanıcılarımız için tüm yıl iyi bir tercih olduğunu onaylıyor. Ürün portföyümüzü ve performansını daha da iyi bir hale getirmek için sürekli araştırma ve geliştirmeye yatırım yapmaya devam ediyoruz.”

Yılın her mevsiminde güvenli sürüş sağlayan ödüllü üç lastiğin özellikleri

Premium lastik üreticisi Hankook, Kinergy 4S 2 ile farklı hava ve sıcaklık durumlarına yönelik olarak dört mevsim kullanıma özel bir lastik geliştirdi. Beşinci nesil bu yeni ürün daha dengeli ve sabit bir performans sunuyor. Lastik, özellikle altı ayda bir lastik değiştirmek istemeyen, fakat yılın tamamında en iyi performansı ve güvenliği almak isteyen, kalite ve maliyet konusunda bilinçli otomobil sürücülerine hitap ediyor. Avrupa'da gideren daha değişken hale gelen hava durumu koşulları ve lastiklerin ağırlıklı olarak şehir içinde kullanıldığı göz önünde bulundurulduğunda bu lastik yılın tamamında yasalara uygun bir şekilde seyahat etmek için cazip bir alternatif oluşturuyor.

Ventus S1 evo 3 SUV yaz lastiği, sırt yüzeyini oluşturan yüksek performanslı doğal reçine karışımı sayesinde hem kuru hem de ıslak yolda daha iyi, sportif ve dinamik bir sürüş davranışı sunuyor. “Bead packing” olarak adlandırılan ve yan duvar için kullanılan özel naylon malzeme, yan duvar mukavemetinin çok daha yüksek olmasını sağlıyor. İki katmanlı karkas ve aramid bir kompozit malzemenin kullanılması sayesinde yüksek hızlarda yuvarlanma çevresinde gerçekleşen istenmeyen esneme, önceki modellere göre yüzde 60'a varan oranda azaltılabilmiştir. Bu da çok yüksek sürüş stabilitesi, direksiyon hassasiyeti ve düşük ısı oluşumu nedeniyle dayanıklılığın artmasına yol açıyor.

Hankook'un yeni Winter i*cept RS3 modeli, her özelliğiyle selefinden daha iyi bir performans ortaya koyuyor ve daha fazla güvenlik sunuyor. Yeni ters V profil ve 3D kılcal damarlar, fren mesafesini karda ve buzda yüzde dörde varan oranda kısaltıyor; yeni mikro kenar ve optimize edilen profil mukavemeti virajlarda çok daha fazla çekiş gücü ve yan destek sağlıyor. Doğal reçine esaslı yeni nesil Aqua Pine bileşiği sayesinde ıslak yolda fren mesafesini yüzde yediye varan oranda kısaltmak mümkün oluyor. V biçimli profil olukları ve çaprazlama küçük profil olukları, suyu daha hızlı tahliye ediyor ve böylece tekerleklerin suda kızaklamasını önlüyor.

 
Volvo Cars, Kullandığı Denizyolu Taşımacılığında Yenilenebilir Yakıtlara Geçiyor! Karbon Emisyonlarını Yüzde 84 Azaltmayı Hedefliyor
 
Mercedes-Benz Türk'ten Actros Sürücülerine ‘Uzman Şoför’ Eğitimi
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Orijinal Ekipman P Zero ve P Zero Corsa Lastiklerin 10 Ebadı Geliştirildi
Pirelli, İngiliz performans markası Lotus’un ilk elektrikli hiper SUV ...
Hankook, Bölgesel Mal Taşımacılığına Yönelik Yeni Laufenn LF95 Römork Lastiğini Sunuyor
Hankook sağlam, yakıt verimli ve uzun ömürlü yeni LF95 ticari araç lastiğiyle ...
Pirelli, Jaguar Land Rover Tarafından Verilen ‘Mükemmel Tedarikçi’ Ödülünü Kazandı
Global lastik devi Pirelli, Jaguar Land Rover (JLR) tarafından verilen ...
 
Hankook ve McCann, Sosyal Medyada Ortak Bir iON Kampanya Videosu Yayınladı
Premium lastik üreticisi Hankook ve onun sosyal medya ajansı olan McCann, ...
Prometeon Türkiye, Dünya Çevre Günü’nde Geri Dönüşüm ile Yüzde 95 Enerji Tasarrufu Sağladığını Açıkladı
Prometeon Türkiye, 5 Haziran Dünya Çevre Günü’nde atık yönetimi sayesinde ...
Model Solution ve 3D Baskı Uzmanı Prototech Ortaklık Anlaşması Yaptı
Hankook & Company bünyesindeki Model Solution, Nisan ayında 3D baskı uzmanı ...
 
Prometeon’da İnsan Kaynakları Direktörlüğü’ne Okan Vural Getirildi
Prometeon Türkiye’de İnsan Kaynakları ve Endüstriyel İlişkiler Müdürü ...
Goodyear Le Mans’da Pilot ve Lastik Mühendisi Ortaklığı
Lastikler, motorsporları organizasyonlarının en önemli performans bileşenlerinden ...
Brisa Depremden Etkilenen Bayilerinin İş Sürekliliği İçin Sahada
Lastik sektörünün mobilite lideri Brisa, depremden etkilenen illerdeki ...
 
Nuray PEKCAN
Nuray PEKCAN
Helal Sana Başkan!
seyit usta, römort, treyler, üst yapı,
kamyonum, kamyon, kamyonumdergisi, kamyonumpazar,
YAZARLAR
Kamyonum TV
ÇOK OKUNANLAR
Güzeller
FACEBOOK'TA KAMYONUM
ANKET
Uluslararası taşımalarda karşılaştığınız en büyük sorunlar nelerdir?
 
Kamyonum Künye İletişim Abonelik ve Reklam Sitene Ekle
EkonomiİhaleGündemHaberlerTeslimatDeniz TaşımacılığıLojistikEnglishAkü
Ağır Vasıtalarda Yeni ModellerHafif Ticarilerde Yeni ModellerÖzel Tasarım AraçlarModifiye KamyonlarTreyler GaleriÜstyapı GaleriOtobüslerde Yeni ModellerKamyon MagazinGüzeller
Yeni Araç TanıtımlarıTest Sürüşleri - KamyonTest Sürüşleri - Hafif TicariKamyon YarışlarıMonster Truck YarışlarıKamyon SimülatörleriOtobüs SimülatörleriYeni TeknolojilerKamyon Magazin
trucktürkiyekamyonumsondakikakamyoncufahrertreylerşofördikkat