Kamyonum
GÜNDEMHABERLERTESLİMAT FOTO GALERİ VİDEO GALERİ YAZARLAR
Menü Arama Facebook Twitter Whatsapp İhbar Hattı
kamyonum dergisi, youtube kanal, kooperatif,
bisa
English
We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

1 2 3 4 5 6
Dergi
alp özler, yılnak,
schmitz, dorse, treyler,
11 Haziran 2014 Çarşamba - 13:52

Hakan Yıldırım, DHL Exported ile Londra Moda Haftası’na gidiyor

DHL Express ve IMG Fashion işbirliği ile başlatılan DHL Exported Programı’nı Türkiye’den Hakan Yıldırım kazandı. DHL Express, Hakan Yıldırım’ın 2 sezon boyunca Londra Moda Haftası’na katılımına sponsor olacak.

Hakan Yıldırım, DHL Exported ile Londra Moda Haftası’na gidiyor

Dünyanın önde gelen lojistik şirketi DHL ve IMG Fashion’ın dünya çapında başlattığı DHL Exported Programını Türkiye’den ünlü modacı Hakan Yıldırım kazandı. 35 ülkeden toplam 150 başvuru alan programda Hakan Yıldırım, Londra Moda Haftası’na 2 sezon üst üste DHL Express sponsorluğunda katılarak defile düzenleyecek.
 
Tüm dünyada moda endüstrisini desteklemek ve yetenekli tasarımcıların uluslararası arenada ilerlemesine katkı sağlamak amacıyla IMG Fashion ve DHL Express işbirliği ile başlatılan DHL Exported Programı’nın kazananları belli oldu. Dünya çapında ses getiren programa Avusturalya’dan Bulgaristan’a, Kanada’dan Hindistan’a kadar 35 ülkeden toplam 150 moda tasarımcısı başvurdu.
 
En yüksek katılımın 27 başvuru ile Türkiye’den yapıldığı programda, ünlü modacı Hakan Yıldırım, 11 finalisti geride bırakarak Londra Moda Haftası’na 2 sezon üst üste katılma hakkı kazandı. Yıldırım, DHL Express sponsorluğunda Londra Moda Haftası’nda defile düzenleyecek.
 
Londra Moda Haftası’na katılma hakkı kazanan ünlü modacı Hakan Yıldırım:DHL Exported Program’ını duyduğumda, çok iyi bir fırsat olduğunu düşündüm. Birkaç senedir Paris Fashion Week’e katılıyorum, yeni markam H by Hakan Yıldırım’ın da Londra’da yer almasını istiyordum. Bu nedenle DHL Exported Programı tam zamanında sunulan bir program oldu ve bu ihtiyacımı karşıladı. DHL gibi global bir markayla birlikte çalışmak, uluslararası arenada markalaşmama oldukça büyük katkı sağlıyor ve bu potansiyeli gördükçe de beni çok heyecanlandırıyor” diye konuştu.
 
DHL Express Türkiye CEO’su Markus Reckling, “DHL Express olarak en fazla işbirliği yaptığımız sektör olan moda ve tekstil sektörünün gelişimine katkıda bulunmak, Hakan Yıldırım ve tüm Türk modacılara, başarılarını uluslararası arenaya taşımak konusunda destek olmak bizi gururlandırıyor. Dünya çapında uygulanan bu programa bir Türk moda tasarımcısını taşıyacak olmaktan mutluluk ve gurur duyuyoruz. Hakan Yıldırım’ın muhteşem kreasyonlarını, DHL Express özeni ve hızı ile taşıyarak, ses getirecek defilelere birlikte imza atacağımıza inanıyorum DHL Express olarak tekstil sektörüne numune taşımacılığı, acil gönderi hizmetleri, fuar taşımacılığı gibi daha birçok hizmetle destek vermeye ve onlar için güvenilir bir iş ortağı olmaya devam edeceğiz” dedi.
 
Jarrad Clark, IMG Fashion Events, VP ve Global Kreatif Direktörü de; “150 katılımcı arasından finalistleri belirlemek hiç kolay olmadı. Tüm pazarlardan seçilen jüri üyeleri, katılımcıların, dizaynlarının estetikliğinin yanı sıra markaların pazarlara giricek hazırlıkta olup olmadığını da değerlendirdi. Tasarımcıların, altyapılarıyla da hem uluslararası pazarlara açılmaya hazır olmaları hem de DHL ile lojistik işbirliklerini bu anlamda kendilerine nasıl başarıya ulaştırdığını göstermeleri gerekti. Türkiye’den katılan tasarımcılarının koleksiyonlarını bu gözle, uluslararası pazarlara açılma amacıyla hazırladıklarını görmek oldukça enteresandı” şeklinde konuştu.
 
DHL Exported programı kapsamında kazanan tasarımcılar, New York, Londra, Milano ve Tokyo Moda Haftaları’na DHL’in lojistik gücü ile katılacak. DHL Express aynı zamanda modacıların tasarımlarının tüm dünyaya satış ve nakliyesini de üstlenecek.

 
Citroën C4’e Yepyeni İki Benzinli Seçenek Birden
 
Avrupa'nın En Güzel TIR Şoförü Yollarda
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Citroën C4’e Yepyeni İki Benzinli Seçenek Birden
Citroën’in kompakt segmentte en çok tercih edilen modeli olan C4, iki ...
Otokar’dan Dünya Çevre Günü’nde Çocuklara Ödül
Otokar, çalışanlarının çocuklarına yönelik olarak düzenlediği “Ailen ile ...
Araç Kullanırken Lastiğinizin Sesi Yerine, Kafanızı Dinleyin!
Goodyear, “SoundComfort” teknolojisi sayesinde gürültüyü dört desibele ...
 
Dünya Kupası Heyecanı TRT'de Başlıyor
Türkiye'de yayın hakkı yalnızca TRT'de olan 2014 FIFA Dünya Kupası 12 ...
DHL, Dünya Çevre Günü Etkinliklerine Katıldı
DHL, Birleşmiş Milletler tarafından her yıl Dünya Çevre Günü olarak kabul ...
Michelin Agilis + kampanyası kazandırıyor!
Tasarruf ve güvenliği bir arada sunan Michelin, hafif ticari araç lastiği ...
 
Yaşarlar A.Ş DAF Gücü İle Taşıyacak
Yaşarlar A.Ş 2 adet DAF CF 85.410çekicilerini Tırsan Samandıra lokasyonun ...
Lastik Devi Petlas Dünya Yollarında
Türkiye ihracatının çatı örgütü olan Türkiye İhracatçılar Meclisi 2013 ...
Ford Cargo’lar Kent Fuarı’nda İlgiyle İncelendi
Ford Trucks Yetkili Satıcısı Nadir Avcan, bu yıl 10’uncusu düzenlenen ...
 
Nuray PEKCAN
Nuray PEKCAN
Helal Sana Başkan!
seyit usta, römort, treyler, üst yapı,
kamyonum, kamyon, kamyonumdergisi, kamyonumpazar,
YAZARLAR
Kamyonum TV
ÇOK OKUNANLAR
Güzeller
FACEBOOK'TA KAMYONUM
ANKET
Uluslararası taşımalarda karşılaştığınız en büyük sorunlar nelerdir?
 
Kamyonum Künye İletişim Abonelik ve Reklam Sitene Ekle
EkonomiİhaleGündemHaberlerTeslimatDeniz TaşımacılığıLojistikEnglishAkü
Ağır Vasıtalarda Yeni ModellerHafif Ticarilerde Yeni ModellerÖzel Tasarım AraçlarModifiye KamyonlarTreyler GaleriÜstyapı GaleriOtobüslerde Yeni ModellerKamyon MagazinGüzeller
Yeni Araç TanıtımlarıTest Sürüşleri - KamyonTest Sürüşleri - Hafif TicariKamyon YarışlarıMonster Truck YarışlarıKamyon SimülatörleriOtobüs SimülatörleriYeni TeknolojilerKamyon Magazin
şoförbuskamyoncukamyonumlkw haberler fahrernewssondakika