Günay, Renault Trucks’ı Tercih Etti
Günay Nakliyat, Yurt içi nakliyat çalışmalarına başlamanın ilk adımı olan 10 adet Renault Premium 430 €5 interdarlı, klimalı son model çekicileri Arkas Otomotiv’den teslim aldı.
- | Kamyonum
Renault Trucks bu yıl pazara sunduğu yeni modelleriyle lider nakliye firmalarının öncelikli tercihi olmaya devam ediyor. Daha önce de Renault Trucks araçlarını kullanan ve son derece memnun kalan Günay Nakliyat firmasının genişlettiği filosu için tercihi yine Renault Trucks oldu. Günay Nakliyat’a 10 adet çekici Arkas Otomotiv Renault Trucks Denizli plazasında yapılan törenle teslim edildi.
Günay Nakliyat’ın günden güne gelişen ve büyüyen filosunun, Yurt içi pazarlardaki gelişimini sürdüreceğini ifade eden Günay Kökcü, “Sektöründe en uzman kuruluşların başında gelen Arkas ile geçmişten gelen iş birliliğinin gelişerek büyümesine vesile olan bu yeni projede birlikte yürümekten mutluyuz. Rakiplerine göre, kaliteye ve ekonomiye verdiği önemi, üretiminin her aşamasında titizlikle uygulamakta olan Renault Trucks markasını tercihimizin doğruluğunu görmekteyiz. Renault Trucks’ın ihtiyaçların ve beklentilerin günden güne arttığı satış sonrası hizmetler konusunda da gelişerek büyüyen yaygın servis ağı ve hizmet kalitesinden de oldukça memnunuz” dedi.






YORUMLAR
telefon numarası lazım.
Yorum Yap