Gülşehir Belediyesi İş Yapamayan Esnafa 750 TL Destek Veriyor
Gülşehir Belediyesi tarafından korona virüs salgının nedeniyle iş yerlerini kapatmak zorunda kalan esnaflara 750 TL kira yardımında bulunulacağı açıklandı.
- | Kamyonum
Gülşehir Belediye Başkanı Fatih Çiftçi, gece yarısı yaptığı açıklamada korona virüs ile mücadele kapsamında iş yerlerini kapatmak zorunda kalan esnaflara 750 ve sıkıntılı olduğunu belgeleyen tüm esnaflara 750 TL kira yardımı yapacaklarını açıkladı.
Korona virüs vakasının en çok görüldüğü il olan İstanbul da kepenk kapatan birçok esnafın bulunduğunu, öncülüğünü yaptığı kampanya ile İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’na seslenen Gülşehir Belediye Başkanı Fatih Çiftçi, "12 bin nüfuslu ilçe bunu yapıyorken siz neden yapmıyorsunuz’’ dedi.
KAYNAK:İHA





YORUMLAR
Yorum Yap