Advertisement
Kamyonum
GÜNDEMHABERLERTESLİMAT FOTO GALERİ VİDEO GALERİ YAZARLAR
Menü Arama Facebook Twitter Whatsapp İhbar Hattı
kamyonum dergisi, youtube kanal, kooperatif,
bisa
English
We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

1 2 3 4 5 6
Dergi
alp özler, yılnak,
mars, mars lojistik,
15 Ocak 2009 Perşembe - 00:00

Goodyear Hızlı Çözüm Servisiyle Yanınızda

Goodyear Hızlı Çözüm Servisiyle Yanınızda

Ticari araçlar sektörüne yönelik ürünlerinin yanı sıra, bu pazarda tüketicilere sağladığı “hızlı çözüm servisi” ve diğer hizmetleri hakkında Goodyear Ürün Müdürü Faruk Uslu’dan bilgi aldık.

Hızlı çözüm servisine yönelik Goodyear olarak yaptığınız hizmetlerden bahseder misiniz?

Goodyear; gerek ürünleriyle gerekse sunduğu hizmetleriyle tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de ticari araç yük ve yolcu taşımacılığına yön vermektedir. Özellikle ülkemiz şartlarına has olarak geliştirilen HCT (High Climate Technology - Yüksek Isı Teknolojisi) lastikleriyle sektöre öncülük yapmaktadır. Bununla birlikte; gelişmekte olan çekici (trailer) pazarına yönelik olarak, Avrupa ile eş zamanlı bir şekilde yeni ürünlerini pazara sunmaktadır. Bu ürünlerimizle nakliyecilerimizin rekabetçi gücünü artırmaları yolunda onlara destek olmayı hedefliyoruz.

Yük ve yolcu taşımacılığına baktığımızda, burada altı farklı uygulama alanı olduğunu görmekteyiz. Doğru uygulama alanı için doğru lastik seçimi, lastiğin performansını artıracağı gibi, filodan da daha fazla verim alınmasını sağlayacaktır. Bu amaçla Goodyear; uzun mesafe yük taşımacılığı, şehirlerarası bölgesel yük ve yolcu taşımacılığı, karma servis taşımacılığı, yol dışı taşımacılık, şehir içi taşımacılık ve kış koşullarında yük ve yolcu taşımacılığı alanlarına yönelik tüm ebatlarda müşteri taleplerini karşılayabilmektedir. Goodyear; özellikle ülkemizde aşırı tonaj sebebiyle oluşabilecek lastik arızalarına karşı, yüke ve ısıya dayanıklı HCT teknolojisine sahip lastiklerle birlikte, Türkiye yol koşullarına özel, daha üstün performans sağlayan lastikleri de üreterek tüketicilerine sunmuştur.

Goodyear’ın  yenilikçi teknolojilerini kullandığı ürünlerinden bahseder misiniz?

Goodyear, sunduğu yenilikçi ve üstün teknolojiye sahip ürünlerle nakliye firmalarının daha rekabetçi olmasına da katkı sağlamaktadır. Goodyear; daha fazla hacimde yük taşımaya imkan veren dünyadaki ilk 40 serisi lastikler yanında, 7,5 ton ön aks yükü taşıma fırsatı sunan ilk 50 serisi lastiklerle sektöre liderlik etmektedir. Goodyear tarafından geliştirilen teknolojilerden AirMax sayesinde, daha fazla yükü daha güvenli taşımak mümkündür. Aynı zamanda Airmax teknolojisi sayesinde daha düşük yuvarlanma direnci ile yakıt tasarrufu artmaktadır. Bunun yanında yol yüzeyinde oluşan hasarlar da azalmaktadır.

Kmax Teknolojisi ile daha fazla kilometre elde edilebilmektedir. Bu teknoloji sayesinde lastikler daha fazla kilometre yapabilmekte, daha geniş uygulama alanlarında lastikler kullanılabilmektedir. Örneğin hem uzun yolda;  hem de bölgesel taşımacılıkta sadece bu lastikle çalışmak mümkün olabilmektedir. Bu lastikler de aynı zamanda sağladığı yakıt tasarrufu ile (Tüv SUD testleri ile kanıtlanmıştır) nakliye giderlerini düşürmeye destek vermektedir.

Goodyear’ın piyasaya sunduğu bir diğer yenilikçi ürün ise; geliştirdiği DuraSeal teknolojisi ile kendi kendini tamir eden kamyon lastikleridir. Bu teknoloji sayesinde sürücüler yolda kalmadan, araçlarını sürmeye devam edebiliyorlar.

FuelMax teknolojisi ise özellikle uzun mesafe çalışan araçlarda yuvarlanma direncini düşürerek daha fazla yakıt tasarrufuna imkan vermektedir.

Goodyear, tüm bu teknolojileri aynı çatı altında toplayan Max Teknolojisi ile daha fazla kilometre ve yakıt tasarrufu sunan lastikleri geliştirmiş ve piyasaya sunmuştur. Max Teknoloji lastikleri aynı zamanda daha kısa mesafede frenleme sağlayarak sürüş emniyetine önemli katkı sağlamaktadır.

“Goodyear; yenilikçi ürünleri ve servisleriyle nakliyecilerin yanındadır” iddianız konusunda neler söylersiniz?

Goodyear, yenilikçi ürünleriyle olduğu gibi, satış sonrası hizmet alanında da sektöre sunduğu inovatif servislerle müşterisinin daima yanındadır. FleetFirst çatısı altında 7/24 servis hizmeti olan “ServiceLine 24h”, Türkiye dahil tüm Avrupa’da nakliyecilerin yolda kalma endişesi duymadan çalışmalarına imkan vermektedir. Türkçenin de dahil olduğu 12 dilde ve 32 ülkede faaliyet gösteren bu servis, 1800’ün üzerinde nokta sayısı ile sektörünün en kapsamlı yol destek hizmet paketidir. Bu hizmet ile müşterilerimiz stepnesiz çalışma imkanına sahip olmaktadırlar. Ayrıca, bireysel kamyoncular için benzer bir servis, 7/24 hizmet veren TruckForce organizasyonumuz tarafından sunulmaktadır.

Bu amaçla, Goodyear Türkiye bünyesinde “Nöbetçi Bayi” uygulamasını başlattık. Bu uygulama kapsamında müşterilerimiz; (505) 225 25 50 numaralı mobil hatta gönderecekleri SMS ile bulundukları lokasyona en yakın nöbetçi bayi bilgilerinin kendi cep telefonlarına gelmesini sağlayabiliyorlar. Böylece müşterilerimiz, yolda kalmadan yükünü planladığı nihai noktaya kolayca ve rahatça ulaştırabilmektedir. Bunun yanı sıra, TruckForce uzman kamyon lastikleri bayi ağı ile, tüm Avrupa’da aynı kalitede güvenli ve yenilikçi hizmetleri en uygun şartlarla müşterilerimize sunuyoruz.

Goodyear olarak, müşterilerimizin servis ve yolda kalma maliyetlerini azaltmak ve adına Mobility olarak anılan servis sigortası sistemini oluşturduk. Bu sistem kapsamında, belli bir prim karşılığı, firmanın aracı bir yıl süre ile lastik arızasından dolayı yolda kaldığında oluşacak servis giderleri sigorta firması tarafından karşılanmaktadır. Firmalara sunulan bir diğer yenilikçi hizmet olan, FOS (Fleet Online Solution) olarak adlandırılan Filo Yönetim Sistemi ile firmaların lastik işini yönetmelerine ve giderlerini azaltmalarına destek vermekteyiz. Böylece, firma tek noktadan alışverişin tüm avantajlarını yaşarken, giderlerini takip ve kontrol ederek yönetebilmektedir.

Goodyear’ın müşterilerine sunduğu bir diğer hizmet ise “NextTread”. NextTread kaplama organizasyonu sayesinde firmalar lastiklerini kaplatabilmekte ve kilometre başına maliyetlerini düşürebilmektedirler. Müşteriler, Goodyear’ın lastik ömrünü uzatan kaplama teknolojisi sayesinde, yeni lastik performansını çok daha uygun maliyete elde edebiliyorlar

 
"Devlet Sıkıntılarımıza Kulak Versin"
 
"Pazar İhtiyaçlarını Değerlendirerek Ar-Ge Yapıyoruz"
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Nuray PEKCAN
Nuray PEKCAN
Treder Zirvesi Sektörün Gelişimini Sergiledi
seyit usta, römort, treyler, üst yapı,
0
kamyonum, kamyon, kamyonumdergisi, kamyonumpazar,
0
  YAZARLAR
Dr. Can Baydarol
Dr. Can Baydarol
Son Düzlük
Alpay Lök
Alpay Lök
Otobüs Yolculuğunda Hedef Sıfır Ölüm!
Mustafa İmrak
Mustafa İmrak
Lojistik Sektöründe Çevreci Çözümler
Av. Bilun ELMACIOĞLU
Av. Bilun ELMACIOĞLU
Sınırda Karbon Düzenlemesi Mekanizması “SKDM” 1 Ekim 2023 Tarihinde Yürürlükte
Özgür Şener
Özgür Şener
 Nafile Çaba
Prof. Dr. Birol ERKAN
Prof. Dr. Birol ERKAN
Yıldız Sektör; Lojistik
Nizamettin KARADAĞ
Nizamettin KARADAĞ
Türkiye Taşımacılığını Kim Yönetiyor?
Kamyonum TV
0
  ÇOK OKUNANLAR
0
Güzeller
0
  FACEBOOK'TA KAMYONUM
0
  ANKET
     
 
Uluslararası taşımalarda karşılaştığınız en büyük sorunlar nelerdir?
0
Sınır kapılarında yaşanan sorunlar
Vize
Belge yetersizliği
Maliyetler
Tır parkı sorunları
Cezalar
Sınırlardaki ve güzergahlarda karşılaşılan geçiş sorunları
0
0 Sonuçlar
 
     
0
  Kamyonum
0
  •Künye
  •İletişim
  •Abonelik ve Reklam
  •Sitene Ekle
  0
 
Ekonomi
İhale
Gündem
Haberler
Teslimat
Deniz Taşımacılığı
Lojistik
English
Akü
  0
 
Ağır Vasıtalarda Yeni Modeller
Hafif Ticarilerde Yeni Modeller
Özel Tasarım Araçlar
Modifiye Kamyonlar
Treyler Galeri
Üstyapı Galeri
Otobüslerde Yeni Modeller
Kamyon Magazin
Güzeller
  0
 
Yeni Araç Tanıtımları
Test Sürüşleri - Kamyon
Test Sürüşleri - Hafif Ticari
Kamyon Yarışları
Monster Truck Yarışları
Kamyon Simülatörleri
Otobüs Simülatörleri
Yeni Teknolojiler
Kamyon Magazin
  0
 
sondakika
haberler
src
şoför
lkw
kamyonum
kamyoncu
truck
bus