1. Anasayfa
  2. Haberler
  3. Gündem
  4. Gefco, Gladyatör Sponsorları Arasında

Gefco, Gladyatör Sponsorları Arasında

GEFCO Grubu, İstanbul’da düzenlenen ODD Satış ve İletişim Ödülleri’nin kesintisiz olarak 9. defa sponsorlar arasında yer aldı.

  • | Kamyonum

Lojistik sağlayıcısı GEFCO, otomotiv sektörünün önemli gecesi ODD Satış Ve İletişim Ödülleri 2018 Gladyatörleri’nün sponsorları arasında yer aldı.

Sektörün önde gelen isimlerinin katıldığı gecede, GEFCO Türkiye Genel Müdürü ve Orta Doğu Bölge Müdürü Denis Renard da gecede bir ödül verdi. İletişim Ödülleri kategorisinde Yılın Gazete Uygulaması dalında birinci olan Renault markasına ödülü GEFCO Türkiye tarafından verildi.

GEFCO Türkiye Genel Müdürü ve Orta Doğu Bölge Müdürü Denis Renard otomotiv sektörünün “en” lerinin belirlendiği bu geceye GEFCO olarak katılmaktan memnuniyet duyduklarını iletti. Sayın Renard konu ile ilgili “GEFCO olarak otomotiv sektörünün her türlü ihtiyacını karşılamaya yönelik çalışmalarımıza devam ediyoruz. Örneğin, 2018’de inovasyona yönelik stratejilerimizi artırdık  ve yeni fikirler bulmak ve teşvik etmek için özel  bir İnovasyon Laboratuarı kurduk. Bu laboratuardan çıkan, müşterilerin araçlarının kapıdan kapıya nakliyesini organize eden bir akıllı telefon uygulaması olan My Car Is There (Arabam Orada) sayesinde; 2018 Avrupa Otomotiv Lojistiği Konferansı’nda ‘İnovasyon Lideri’ ödülünü aldık. “ diye belirtti.

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz