Advertisement
Kamyonum
GÜNDEMHABERLERTESLİMAT FOTO GALERİ VİDEO GALERİ YAZARLAR
Menü Arama Facebook Twitter Whatsapp İhbar Hattı
kamyonum dergisi, youtube kanal, kooperatif,
bisa
English
We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

1 2 3 4 5 6
Dergi
alp özler, yılnak,
filo kiralama, estepe,
mars, mars lojistik,
4 Kasım 2015 Çarşamba - 09:11

GOODYEAR Takın, Kış Koşullarına Takılmayın!

Goodyear, sahip olduğu kış uzmanlığını, UltraGrip kış ailesindeki zengin ürün gamıyla ortaya koyuyor. GOODYEAR Takın, Kış Koşullarına Takılmayın!

GOODYEAR Takın, Kış Koşullarına Takılmayın!

Goodyear’ın teknoloji ve inovasyon gücüyle geliştirilen UltraGrip Performance, UltraGrip+ SUV, UltraGrip 9 ve UltraGrip 8 lastikleri, farklı araç tiplerine göre sürücülerin tüm beklentilerini karşılıyor. 

Dünyanın lider lastik üreticilerinden Goodyear, sahip olduğu teknoloji ve inovasyon gücünü farklı araç tiplerine göre geliştirdiği ULTRAGRIP kış lastikleri ailesinin geliştirilmesinde ortaya koyuyor. Yüksek performans araçlar için geliştirilerek piyasaya sunulan UltraGrip Performance, bu ailenin en yeni üyesi.
 
UltraGrip Performance ile birlikte ailenin diğer üyeleri olan UltraGrip+ SUV, UltraGrip 9 ve UltraGrip 8 lastikleri yüksek teknolojinin eseri olma özelliklerinin yanı sıra, kış koşullarına sağladıkları uyum ve sundukları başarılı güvenlik performanslarında da birleşiyor.
 
Uzmanlar, lastik tercihinizi yaparken aracınıza ve yaşadığınız şehirdeki mevsim koşullarına göre karar vermeyi öneriyor. Aracınız; yüksek performans, SUV veya 4x4 olabilir. Kış lastiğinizi belirlerken bunu göz önünde bulundurmak gerekiyor.
 
UltraGrip Performance ile mükemmel yol tutuşu ve yüksek sürüş hakimiyeti !
 
UltraGrip Performance lastikleri, sunduğu mükemmel yol tutuşu ve yüksek sürüş hakimiyeti  sayesinde sürücülerin soğuk havalarda gönül rahatlığıyla yola çıkmasına olanak sağlıyor. UltraGrip Performance lastiklerinin temelinde 44 yıllık yenilikçilik sayesinde bugüne kadar 60 milyondan fazla satmış olan UltraGrip tecrübesi bulunuyor.
 
Kış koşullarının tamamında mükemmel yol tutuşu ve yüksek sürüş hakimiyet performansı sağlamak için lastik sırtında kenetlemeli sisteme sahip gelişmiş kılcal kanallara sahip sırt deseni ve çok sayıda blok aktivatörleriyle öne çıkıyor. UltraGrip Performance, sahip olduğu hidrodinamik kanallar sayesinde, ıslak ve sulu karlı zeminde kızaklamaya karşı artırılmış direnç sunuyor. Lastiğin, eşit basınç dağılımı sunan kare biçimine sahip taban alanı, kullanım ömrü boyunca kuru ve buzlu zeminde daha yüksek bir performans sağlıyor1.
 
Tüketici beklentilerinin ilk sırasında yol güvenliği olduğunun bilincinde olarak tüm ürünlerini geliştirdiklerinin altını çizen Goodyear Tüketici Lastikleri Direktörü Mahmut Sarıoğlu, “Yeni kış lastiğimiz UltraGrip Performance, kış mevsiminde yaşanacak olan hava koşulları ne kadar zorlayıcı olursa olsun, güvenli bir sürüş ve kısa fren performansıyla birlikte ıslak, buzlu ve karlı zeminlerde mükemmel yol tutuşu sağlama hedefiyle geliştirildi. En kısa fren mesafesini[2] sunan kış  lastiğimiz UltraGrip Performance’ı tüketicilerle buluşturmuş olmaktan ötürü gurur duyuyoruz" dedi. UltraGrip Performance, önde gelen rakiplerinin ortalamasına kıyasla karlı zeminde %3 oranında daha kısa bir fren mesafesi sunuyor2.
 
UltraGrip Performance ürün gamında, orta ve büyük segment araçlara yönelik, SD/195 - 255; AR/40 - 65; RD/15’’ - 19’’ ebatlarında 38 binek araç lastiği bulunuyor.
 
UltraGrip 9, kış güvenliği standartları yükseliyor !
 
Goodyear mühendislerinin uzun yıllar üzerinde çalışarak ortaya çıkardığı ve zorlu testlerden geçen UltraGrip 9 (UG9), yalnızca kış mevsiminin getirdiği zorlu koşullar için değil, aynı zamanda çamurlu ve aşırı ıslak zeminler de düşünülerek üretildi.
 
Sahip olduğu Yenilikçi “3-Boyutlu Kilitleme Teknolojisi” sayesinde UltraGrip 9, soğuk ve yağmurlu günlerde ıslak zeminde daha iyi frenleme sağlıyor. UltraGrip 9’un bileşeni önceki serilere göre geliştirilmiş olup, lastiğin hamuruna özel reçine ve bitkisel yağ içeren akışkan karışım eklenerek lastiğin kış koşullarında yola tutunma kabiliyeti artırıldı.
 
TÜV SÜD Automotive tarafından Ocak 2014’te yapılan ve UltraGrip 9’un önde gelen üç rakip lastiğin ortalama performanslarının karşılaştırıldığı teste göre[3]; Goodyear’ın yeni kış lastiği UG9, karda yüzde 4 daha kısa fren mesafesi ve yüzde 4 daha iyi yol tutuşu sağlıyor.
 
Ayrıca yoğun kılcal damarlar içeren kare şeklinde genişletilmiş lastik izi, buzlu zemin performansını, hidrodinamik kanallar, suda kızaklama direncini artırıyor. TÜV SÜD Automotive tarafından düzenlenen test sonuçlarına göre3 UG9; ıslak zeminde yüzde 8 daha fazla kızaklama direnci göstererek, değişken kış koşullarında optimum performans sergiliyor.
 
UltraGrip 8 kış lastiği ile yolu daha iyi kavrarsınız !
 
Goodyear, patentini aldığı 3D-BIS (3 Boyutlu Blok Kilitleme Sistemi) Teknolojisi’ne sahip ilk yönlü kış lastiği olan yeni UltraGrip 8 (UG8) ile güvenli bir sürüş keyfi yaşatıyor. 3 Boyutlu Blok Kilitleme Sistemi, lastiğin yolu daha iyi kavramasını sağlar ve fren mesafesini kısaltır. UG(‘in sahip olduğu kış hamur bileşimi yol tutuşunu artırır ve daha uzun ömür sunar. Yolla daha fazla temas eden lastik yapısı kaygan zeminde daha iyi yol tutuşu sağlar. Yeni nesil V-tipi kanallar suyu daha hızlı boşaltır ve lastik aşınsa bile performansını korur.
 

Karda Daha Kısa Fren Mesafesi :
 
3 Boyutlu Blok Kilitleme Sistemi, lastiğin yolu daha iyi kavramasını sağlar ve fren mesafesini kısaltır.
Daha Uzun Ömür:
 
Yeni nesil kış hamur bileşimi yol tutuşunu artırır ve daha uzun ömür sunar.
 
Kaygan Zeminde Daha İyi Yol Tutuşu:
 
Yolla daha fazla temas eden lastik yapısı kaygan zeminde daha iyi yol tutuşu sağlar.
 
Lastik Aşınsa Bile Azalmayan Performans: Yeni nesil V-tipi kanallar suyu daha hızlı boşaltır ve lastik aşınsa bile performansını korur.
 
En zorlu kış koşullarında; güvenlik, çekiş ve performans arayanlar için: Ultragrip+ SUV
 
Goodyear Ultragrip SUV üstün güvenlik özellikleri sayesinde, 4x4 ve SUV araç sürüclerine zorlu kış koşullarında bile 4x4 sürüş keyfi yaşatır. Çok yönlü yol çekişi sunan performans SUV kış lastiği, tüm kış mevsimi boyunca buzda, karda, kavrama ve üstün yol tutuşu, yol dışı performans ve artırılmış suda kızaklama direnci ile güvenli sürüş keyfi sunar.
 
 Bir önceki nesile göre

Önde gelen dört rakibin ortalama sonuçlarıylarıyla karşılaştırılmıştır. Aralık 2014 ve Ocak 2015'te Goodyear'ın isteği üzerine TÜV SÜD Otomotiv tarafından ölçülmüştür; Lastik Ebatı: 225/50R17 98V; Test Aracı: BMW 320d; Test Merkezi: SaariselkaIvalo (FI), Mireval(F), Montpellier (F), TÜV SÜD Allarch(D), TÜV SÜD Garching(D); Rapor No: 71305133

 TÜV SÜD Automotive tarafından Ocak 2014’te yapılan ve UltraGrip 9’un önde gelen üç rakip firmanın ortalama performanslarıyla karşılaştırıldığı testin sonuçları baz alınmıştır. Lastik ebadı:195/65R15; Test aracı: VW Golf 7; Test pisti: ST Moritz Area(CH), Mireval(F), TÜV SÜD Allarch(D), TÜV SÜD Garching(D); Rapor No: 76252693-1
 

 
Otomobil ve Hafif Ticari Araç Pazarı 2015 Yılı 10 Ayında % 34,7 Arttı
 
KARSAN, Dalyan'a 22 Jest Teslim Etti
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Otomobil ve Hafif Ticari Araç Pazarı 2015 Yılı 10 Ayında % 34,7 Arttı
Otomobil Pazarı % 5,6 küçüldü, Hafif Ticari Araç Pazarı % 3,4 büyüdü.
Tehlikeli Maddelerin Karayolu Taşınması Hakkında Yönetmelik
Resmi Gazete Tarihi: 24.10.2013 Resmi Gazete Sayısı: 28801
2015 Yılında Yetki Belgeleri Fiyatları Ne Kadardı?
"Yetki Belgelerini almasanız olmaz, alsanız denetim yetersiz!" diyor şoförler. ...
 
TomTom, ‘Mercedes me’ Uygulamasında Haritaları Güçlendiriyor
TomTom’un navigasyon hizmetleri ‘Mercedes me’ uygulamasında da kullanılabilecek. ...
Gücünüzü Kontrollü Kullanın!
Hız merakları için bu güzel arabalar şahane! Ancak siz yine de gücünüzü kontrollü kullanın.
Ford Trucks, İzmir Kent Expo 2015’te Geniş Ürün Gamı ile Şov Yaptı
Ford Trucks modelleri 8 - 11 Ekim tarihleri arasında İzmir'de düzenlenen ...
 
DHL Express’ten İki Atama
DHL Express, yatırımlarını aralıksız sürdürdüğü Türkiye pazarındaki kadrosunu ...
GO Runners, Amsterdam’da da İyilik Peşinde Koştu…
İpragaz’ın iyilik peşinde koşan takımı GO Runners, ilk yurtdışı deneyimini ...
Kendi Kendini Süren Otomobil
Sürmek veya sürülmek? Bosch, sürücülere bu ikisi arasında bir seçim sunacak ...
 
Nuray PEKCAN
Nuray PEKCAN
Treder Zirvesi Sektörün Gelişimini Sergiledi
seyit usta, römort, treyler, üst yapı,
0
kamyonum, kamyon, kamyonumdergisi, kamyonumpazar,
0
  YAZARLAR
Dr. Can Baydarol
Dr. Can Baydarol
Son Düzlük
Alpay Lök
Alpay Lök
Otobüs Yolculuğunda Hedef Sıfır Ölüm!
Mustafa İmrak
Mustafa İmrak
Lojistik Sektöründe Çevreci Çözümler
Av. Bilun ELMACIOĞLU
Av. Bilun ELMACIOĞLU
Sınırda Karbon Düzenlemesi Mekanizması “SKDM” 1 Ekim 2023 Tarihinde Yürürlükte
Özgür Şener
Özgür Şener
 Nafile Çaba
Prof. Dr. Birol ERKAN
Prof. Dr. Birol ERKAN
Yıldız Sektör; Lojistik
Nizamettin KARADAĞ
Nizamettin KARADAĞ
Türkiye Taşımacılığını Kim Yönetiyor?
Kamyonum TV
0
  ÇOK OKUNANLAR
0
Güzeller
0
  FACEBOOK'TA KAMYONUM
0
  ANKET
     
 
Uluslararası taşımalarda karşılaştığınız en büyük sorunlar nelerdir?
0
Sınır kapılarında yaşanan sorunlar
Vize
Belge yetersizliği
Maliyetler
Tır parkı sorunları
Cezalar
Sınırlardaki ve güzergahlarda karşılaşılan geçiş sorunları
0
0 Sonuçlar
 
     
0
  Kamyonum
0
  •Künye
  •İletişim
  •Abonelik ve Reklam
  •Sitene Ekle
  0
 
Ekonomi
İhale
Gündem
Haberler
Teslimat
Deniz Taşımacılığı
Lojistik
English
Akü
  0
 
Ağır Vasıtalarda Yeni Modeller
Hafif Ticarilerde Yeni Modeller
Özel Tasarım Araçlar
Modifiye Kamyonlar
Treyler Galeri
Üstyapı Galeri
Otobüslerde Yeni Modeller
Kamyon Magazin
Güzeller
  0
 
Yeni Araç Tanıtımları
Test Sürüşleri - Kamyon
Test Sürüşleri - Hafif Ticari
Kamyon Yarışları
Monster Truck Yarışları
Kamyon Simülatörleri
Otobüs Simülatörleri
Yeni Teknolojiler
Kamyon Magazin
  0
 
fahrer
news
Kamyon
treyler
haberler
src
türkiye
şoför
bus