1. Anasayfa
  2. Haberler
  3. Gündem
  4. Fortrans, Filosunu ‘Renault Trucks’ İle Güçlendirdi

Fortrans, Filosunu ‘Renault Trucks’ İle Güçlendirdi

2008 yılından beri uluslararası taşımacılık sektöründe hizmet veren Fortrans, filosunu Renault Trucks ile güçlendirdi. As-Sar Otomotiv tarafından 3 adet kamyonun teslimatı düzenlenen törenle firmaya teslim edildi.

  • | Kamyonum
Teslimat töreninde konuşan Fortrans Firma Sahibi Orhan Nacar, Renault markası ile yapılan işbirliğinden duydukları memnuniyeti dile getirdi. Nacar, “2008 Yılında kurulan şirketimiz; uluslararası taşımacılık sektöründe hizmet vermektedir. Yönetiminden, çalışanlarına kadar; sektöre uzun yıllar emeği geçmiş, tecrübeli, her türlü konuya hakim, müşteri memnuniyetini ön planda tutan, hoşgörü ve profesyonellikten asla ödün vermeyen, deneyimli bir kadroya sahiptir” dedi.
 
Firmanın ana prensibinin, müşterilerin talepleri doğrultusunda en kısa sürede en ekonomik koşullarda ve sıfır sorun anlayışı ile sevkiyatları gerçekleştirmek olduğunu vurgulayan Nacar, “Hızlı, güvenilir ve kaliteli lojistik hizmeti sağlayan global bir lojistik şirketi vizyonuyla yatırım yapan şirketimiz 2010 yılında Romanya / Bucuresti de Sc Fornacar Srl  firmasını  kurarak parsiyel  malzeme dağıtımlarını  öz mal  Romanya  plakalı araçlarla  yapmaya  başlamıştır. Bugün Romanya, Bulgaristan, Makedonya, Polonya, Macaristan, Çek Cumhuriyeti, Slovakya, Letonya, Estonya ve Litvanya da ofis ve acentelerimizle parsiyel taşıma yapmaktayız” şeklinde konuştu.
 

Nacar, “Renault markası ile işbirliğimizden ise son derece memnunuz, işletme maliyetleri bakımından birçok marka ile yaptığımız karşılaştırmalar sonucu Renault markası ön plana çıkıyor. Satış operasyonları konusunda bizlere her dönemde destek olan As-Sar Otomotiv’e ve Satış Müdürü Tayfun Fıçıcı’ya ayrıca teşekkür ederiz.”
 
“Araçlarımız bizleri mahcup etmiyor”

 
Fortrans ile işbirliklerinin uzun yıllara dayandığına dikkat çeken As-Sar Otomotiv Satış Müdürü Tayfun Fıçıcı, firmanın Renault Trucks Markası’nı tercih etmelerinden dolayı duydukları memnuniyeti belirtti. Fıçıcı, “Araçlarımızın bizleri yıllardır mahcup etmemesi ise ayrı bir gurur. İş birliğimizin uzun yıllar sürmesini  ve araçların değerli müşterimize uzun yıllar sorunsuz, karlı günler getirmesini dilerim” dedi.
 
 
 

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz