Kamyonum
GÜNDEMHABERLERTESLİMAT FOTO GALERİ VİDEO GALERİ YAZARLAR
Menü Arama Facebook Twitter Whatsapp İhbar Hattı
bisa
English
We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

1 2 3 4 5 6
Dergi
alp özler, yılnak,
schmitz, dorse, treyler,
25 Eylül 2017 Pazartesi - 11:54

Ford Otosan’a Endüstride Mükemmellik Ödülü

‘Industrial Excellence Award Turkey 2017’ yarışmasının  kazananı Ford Otosan oldu.  Ford Otosan Yeniköy Fabrikasının kazandığı ödül ile, Ekim ayında Almanya’da gerçekleşecek olan “Industrial Excellence Award” Avrupa Şampiyonluğu’nda Türkiye’yi temsil edecek.

Ford Otosan’a Endüstride Mükemmellik Ödülü

 

Koç Üniversitesi, WHU-Otto Beisheim School of Management, INSEAD ve Avrupa'nın önde gelen diğer işletme okulları ile ortaklaşa düzenlenen “Industrial Excellence Award” 2017 yarışmasında; yapılan başvuru değerlendirmesi ve fabrika ziyareti sonucunda, Ford Otosan Yeniköy Fabrikası Türkiye şampiyonu oldu. ‘Mükemmeliyeti, kurum kültürü olarak gören’ bakış açısıyla ödüle değer bulunan Ford Otosan,  4 Ekim 2017 tarihinde Almanya’nın Berlin kentinde gerçekleşecek olan “Industrial Excellence Award” galasında Almanya, Fransa, İspanya, İsviçre ve İtalya gibi güçlü rakiplerle Avrupa şampiyonluğu için yarışacak.

Türkiye şampiyonluğuna değer bulundukları için büyük mutluluk ve gurur duyduklarını belirten Ford Otosan Yeniköy Fabrikası Müdürü Gültekin Hanlıoğlu,‘‘Ford Otosan olarak sadece üretimde sınırlı kalmayıp üretim, yönetim ve geliştirme alanlarında da uyum, disiplin ve mükemmelliğe ulaşmak için çalışıyoruz. Bu bağlamda, fabrikalarımızda stratejimizi her alanda uygulayarak başarı elde etmeye devam ediyoruz. Performansımızın, hem Türkiye’de hem de Avrupa’daki şirketler için başarılı bir örnek teşkil edeceğine ve Avrupa şampiyonluğunda Ford Otosan olarak, ülkemizi en iyi şekilde temsil ederek, yarışacağımıza inanıyoruz. ’’ dedi.

“Industrial Excellence Award”,  birçok farklı kategoride, endüstriyel mükemmelliğe sahip olan şirketleri ödüllendiriyor. Türkiye’nin lider ticari araç üreticisi ve Ford Courier aracının dünyadaki tek üretim merkezi olan Ford Otosan Yeniköy Fabrikası’nın ana stratejinin değer zinciri boyunca üretim sistemi, tedarik zinciri yönetimi, yeni ürün ve süreç geliştirme gibi birçok alanda başarı ile uygulanmasını sağlayan strateji iletişimi  ile de dikkat çekti. Ödül komitesi yaptığı açıklamada, Ford Otosan Yeniköy Fabrikası’nın köklü bir üretim sistemi kuran net bir stratejisi olduğuna değinerek “Tedarik zinciri boyunca üretim, ürün geliştirme, risk yönetimi, insan kaynakları gibi alt birim stratejilerinin açıkça tanımlanması ve şirket stratejisi ile mükemmel uyumu Ford Otosan’ı başarılı kılıyor. Tesis, Yönetim kalitesi ve etkin liderlik sayesinde, stratejilerden faydalanan, çok sayıda öneri sunan ve gelişme gösteren yüksek çalışan katılımına sahip. Bu özellikler, otomasyonun kapsamlı kullanımı, dijitalleşme uygulamaları, Ar-Ge’ye verilen önem, tasarım ve çalışanların gelişimi ve bağlılığı ile destekleniyor. Tamamı kapsamlı bir disiplin ile yürütüldüğünde, hem tatmin edici hem de küresel bir başarıyı beraberinde getiriyor” şeklinde belirtti.

IEA; INSEAD VE WHU araştırmacılarının, partner üniversiteler ile birlikte oluşturduğu, ‘Yönetim Kalitesi’ olarak adlandırılan uluslararası tanınırlık ve saygınlık kazanmış bir değerlendirme modeline dayanıyor. 1995’ten beri, “Industrial Excellence Award” yarışması, üretim ve hizmet sektöründeki yönetim kalitesini kıyaslıyor. Yarışma, şirketlerin stratejik hedeflerine ulaşmak için faaliyetlerini ve verileri nasıl kullandıklarına odaklanıyor. Jüri, her ülkede , ülke birincilerini seçiyor ve ülke birincileri bir sonraki etap olan Avrupa ödülü için yarışıyor. Avrupa birincisi olarak seçilen şirket, “Industrial Excellence Award Europe” ödülünü kazanıyor. 

 
GAZ Grup Ural Modelini Halka Açık Yollar İçin Geliştirdi
 
Temsa’dan Beşiktaş'a Deplasman Desteği
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
GAZ Grup Ural Modelini Halka Açık Yollar İçin Geliştirdi
Rusya'nın bir çok alanda yatırımı bulunan lider endüstri grubu Basic Element'in ...
Gebze-Bursa Otoyolu Trafiğe Kapatılacak
Karayolları Genel Müdürlüğü, Gran Fondo Marmara 2017 Uluslararasıs Bisiklet ...
Brisaspor Bisikletçilerinden Kapadokya’da Zafer
Nevşehir’de gerçekleştirilen uluslararası Kapadokya Stage Race S-2 Dağ ...
 
Mercedes-Benz Türk, Maltepe’de düzenlenen Su Sporları Festivali’nde ikinciliği elde etti
Bu sene 50. kuruluş yıldönümünü kutlayan Mercedes-Benz Türk, çalışanlarından ...
Hankook, Kamyon ve Otobüs Lastikleriyle Kışa Hazır
Premium lastik üreticisi Hankook, kamyon ve otobüs lastikleriyle önümüzdeki ...
Oyak Renault’dan Yurtdışına İki Transfer Daha
Renault Grubu tarafından son beş yılda 200’e yakın beyaz ve mavi yakalı ...
 
Temsa, Busworld Fuarı'na 2’si Yeni 7 Aracıyla Katılıyor
Sabancı Holding İştiraklerinden TEMSA, 20-25 Ekim tarihleri arasında düzenlenen ...
Dünya Ralli Şampiyonası 7 Yıl Sonra Türkiye’de
Dünya Ralli Şampiyonası’nın Türkiye’ye geri dönmesi konusundaki Türkiye ...
Olumsuz Olaylardan Bizler Mağdur Olduk
Ankara Servis Araçı İşletmecileri Esnaf Odası Başkanvekili İlyas Aktürk, ...
 
Nuray PEKCAN
Nuray PEKCAN
Helal Sana Başkan!
seyit usta, römort, treyler, üst yapı,
kamyonum, kamyon, kamyonumdergisi, kamyonumpazar,
YAZARLAR
Kamyonum TV
ÇOK OKUNANLAR
Güzeller
FACEBOOK'TA KAMYONUM
ANKET
Uluslararası taşımalarda karşılaştığınız en büyük sorunlar nelerdir?
 
Kamyonum Künye İletişim Abonelik ve Reklam Sitene Ekle
EkonomiİhaleGündemHaberlerTeslimatDeniz TaşımacılığıLojistikEnglishAkü
Ağır Vasıtalarda Yeni ModellerHafif Ticarilerde Yeni ModellerÖzel Tasarım AraçlarModifiye KamyonlarTreyler GaleriÜstyapı GaleriOtobüslerde Yeni ModellerKamyon MagazinGüzeller
Yeni Araç TanıtımlarıTest Sürüşleri - KamyonTest Sürüşleri - Hafif TicariKamyon YarışlarıMonster Truck YarışlarıKamyon SimülatörleriOtobüs SimülatörleriYeni TeknolojilerKamyon Magazin
buskamyonumkamyoncutürkiyesrcKamyon haberler sondakikatruck