Kamyonum
GÜNDEMHABERLERTESLİMAT FOTO GALERİ VİDEO GALERİ YAZARLAR
Menü Arama Facebook Twitter Whatsapp İhbar Hattı
bisa
English
We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

1 2 3 4 5 6
Dergi
alp özler, yılnak,
schmitz, dorse, treyler,
25 Aralık 2020 Cuma - 11:13

FXNAK Lojistik Özbekistan Taşımalarına Devam Ediyor

Türki Cumhuriyetleri, Ortadoğu ve Avrupa hattında karayolu olarak ihracat, ithalat ve transit yük taşıyan FXNAK Lojistik; Özbekistan’a karayolu tır taşımalarına devam ediyor. Türkiye’den yükleme yapan 13,60 tenteli ve frigo araçları karayolu ile kısa sürede Özbekistan’ın başkenti Taşkent ve diğer illeri olan Buhara, Semerkand, Cizzak, Navoiy, Fergana, Harezm ve tüm illerine frigo, komple, parsiyel, sal kasa, proje taşımacılık çözümleri sunuyor.

FXNAK Lojistik Özbekistan Taşımalarına Devam Ediyor

Yılların vermiş olduğu deneyim ve tecrübe ile Özbekistan nakliye konusunda uzman ekibiyle hizmet sunuyor.

Özbekistan’a İhracat Taşımalarında Yükseliş Devam Ediyor

Türkiye ile Özbekistan arasında yapılan ticari anlaşmalarla Türkiye’nin ihracat rakamları Özbekistan’a artmakta. 2017 – 2018 - 2019 yıllarında yükseliş devam ederken; son dönemlerde covid-19 nedeniyle ihracat rakamlarında aşırı bir değişiklik olmadı. Türkiye’nin Özbekistan ihracatında köprü görevi gören FXNAK Lojistik; karayolu ve RORO destekleri olarak parsiyel, komple taşımalarına  devam ediyor. Aynı zamanda Özbekistan Ülkesinin ihracat yaptığı ülkeler sıralamasında Türkiye ilk 10 içerisinde yer alıyor. Özbekistan’dan ithalat yüklerini CMR Sigorta güvencesiyle Türkiye’ye yüklüyor.

Özbekistan Nakliye: Bu hizmette yükleri kapıdan teslim alıp, son varış noktasına kadar güvenle teslim ediyor. Kaliteden ödün vermeden, müşteri memnuniyet odaklı rekabetçi Özbekistan nakliye navlun fiyatları ile müşterilerine lojistik çözüm ortağı. İran güzergahı, Gürcistan üzeri Rusya rotası ve Azerbaycan RORO alternatif güzergahlarıyla müşterilerinin taleplerine doğru çözümler sunuyor. FXNAK Lojistik ve Dış Tic. Ltd. Şti. olarak Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Yetki Belgesi olan Taşıma İşleri Organizatörlüğü (TİO Belgesi) ile hizmetlerine  devam ediyoruz. Türkiye’nin tüm illerinden Özbekistan’ın tüm bölgelerine karayolu taşımacılık hizmetinde EURO Normlarına uygun yük teslimatı yapıyor.

Özbekistan’a frigo (soğuk zincir) taşımacılık: Ürünlerin koruması ve tazeliği FXNAK Lojistik güvencesi altında Özbekistan’a teslim ediliyor. 13,60 frigo dorse taşımacılığında öncü firmalar arasında yer alıyor. Gıda maddeleri, kimyasal hammadde gibi soğuk zincir ürünlerinin zamanında ve CMR Sigorta güvencesiyle teslimatlarını yapıyor. 

Özbekistan Parsiyel Nakliye: Türkiye’nin İstanbul şehrine düzenli olarak haftalık Özbekistan parsiyel taşımacılık hizmeti için uygun navlun fiyatları talep ediyor.

Özbekistan Ağır Nakliye ve Proje Taşımacılık: Gabari dışı yüklemeler için lashing hizmeti dahil Özbekistan’a sal kasa, lowbed gibi zorlu yüklerin altından uzmanlık ve kolaylıkla kalkıyor. CMR Sigortası güvencesiyle yükler güvence altında taşınıyor. 

Batı Avrupa Almanya, Fransa, Hollanda, Belçika Ülkelerinden Türkiye üzerinden Özbekistan’a 3. Ülke transit yükler taşınıyor. İletişime geçmek için web adresinden iletişim detaylarımıza ulaşabilirsiniz.

 

Kaynak: www.fxnak.com.tr

 
Asco Soğutma General Manager Ünsal Angar: "Deterioration Of A Truck- Load Of Vaccine Will Mean The Late Access To Vaccine By Lots Of People"
 
Scania 2040’a Kadar Fosil Yakıtı Bırakmayı Hedefliyor
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
KPMG Türkiye Taşımacılık Sektör Lideri Yavuz Öner, "Türkiye Ciddi Bir e-Ticaret Potansiyeline Sahip ve Bu da Kargo Taşımacılığına Talebi Canlı Tutacak"
Covid-19’dan etkilenen lojistik sektöründe 2020 umutlu kapanıyor. KPMG ...
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, ''Asya ve Avrupa Arasında Demiryolu Yük Taşımacılığı Alanında Yeni Bir Çağ Başladı''
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu ve Ticaret Bakanı Ruhsar ...
Arınak Lojistik Yıl Sonu İtibarı ile Artan Azerbaycan Nakliye Taleplerine Olumlu Dönüş Sağlıyor
Uluslararası ticaretin en yoğun bulunduğu ülkeler arasında yer alan Azerbaycan ...
 
İkinci İhracat Treni Çin'e Hareket Etti
Türkiye'den Çin'e gidecek ikinci ihracat yük trenin de yola çıktığını ...
Şah Lojistik Taşımacılık Sektöründeki Gelişmeleri Yakından Takip Ediyor
Günümüzde sektörel anlamda ortaya çıkan yenilikler ve gelişmeler tüketicinin ...
GEFCO Türkiye Yeni Otomotiv Lojistik Hizmeti TRANSANADOLU’yu Hayata Geçiriyor
Küresel multimodal tedarik zinciri uzmanı ve Avrupa'da lider otomotiv ...
 
Kargo ve Uluslararası Nakliye
Günümüzün en revaçta taşıma metotlarından olan karayolu nakliyesi ağırlıklı ...
Uluslararası Lojistik İşletmecileri (L2) Ödülünün Sahibi OMSAN Lojistik Oldu
Bu yıl 11’inci kez düzenlenen ve iş dünyasının her geçen yıl daha büyük ...
Şah Lojistik’in Yurt İçi ve Uluslararası Yük Taşıma Organizasyonları Sürüyor
Dünya genelinde son dönemlerde yaygınlaşan tüketim yoğunluğu beraberinde ...
 
Nuray PEKCAN
Nuray PEKCAN
Helal Sana Başkan!
seyit usta, römort, treyler, üst yapı,
kamyonum, kamyon, kamyonumdergisi, kamyonumpazar,
YAZARLAR
Kamyonum TV
ÇOK OKUNANLAR
Güzeller
FACEBOOK'TA KAMYONUM
ANKET
Uluslararası taşımalarda karşılaştığınız en büyük sorunlar nelerdir?
 
Kamyonum Künye İletişim Abonelik ve Reklam Sitene Ekle
EkonomiİhaleGündemHaberlerTeslimatDeniz TaşımacılığıLojistikEnglishAkü
Ağır Vasıtalarda Yeni ModellerHafif Ticarilerde Yeni ModellerÖzel Tasarım AraçlarModifiye KamyonlarTreyler GaleriÜstyapı GaleriOtobüslerde Yeni ModellerKamyon MagazinGüzeller
Yeni Araç TanıtımlarıTest Sürüşleri - KamyonTest Sürüşleri - Hafif TicariKamyon YarışlarıMonster Truck YarışlarıKamyon SimülatörleriOtobüs SimülatörleriYeni TeknolojilerKamyon Magazin
treyler haberler bussondakikakamyonumlkwsrcnewsfahrer