1. Anasayfa
  2. Haberler
  3. Gündem
  4. FIA 2013 Kamyon Yarışları Sona Erdi

FIA 2013 Kamyon Yarışları Sona Erdi

Avrupa’da Formula 1’den sonra en çok seyirci çeken, pistte Goodyear lastiklerinin kullanıldığı heyecan dolu Avrupa FIA 2013 Kamyon Yarışı başarıyla tamamlandı.

  • | Kamyonum

Dünyanın en büyük lastik üreticilerinden Goodyear, Avrupa Kamyon Yarış Şampiyonası'na 9 yıldır lastik tedarik ediyor. Bu sezon on ayak üzerinden gerçekleşen şampiyona İtalya Misano'da 18 Mayıs'ta başlayarak, 12 Ekim’de Fransa Le Mans’da son buldu.  FIA 2013 Avrupa Kamyon Yarışları Şampiyonası için özel olarak tasarlanan ve geliştirilen Goodyear lastikleri, “Federation Internationale de l’Automobile” (FIA) tarafından onaylanan tek örnek oldu.

2011, 2012 FIA Avrupa Kamyon Yarışı Şampiyonu olan Jochen Hahn ile yine geçmiş yıllarda şampiyon olan Antonio Albacete arasında Goodyear lastikleri ve MAN marka kamyonları kullanarak gerçekleşen heyecan dolu yarış, oldukça ilgi gördü.

Avrupa Kamyon Yarış Şampiyonası hakkında ek bilgi için www.truckrace.org adresini ziyaret  edebilirsiniz.

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz