Kamyonum
GÜNDEMHABERLERTESLİMAT FOTO GALERİ VİDEO GALERİ YAZARLAR
Menü Arama Facebook Twitter Whatsapp İhbar Hattı
bisa
English
We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

1 2 3 4 5 6
Dergi
alp özler, yılnak,
schmitz, dorse, treyler,
17 Ocak 2023 Salı - 16:16

Evolog Lojistik’in Denizyolu Taşımacılık Hacminin Üçte Biri Rusya’dan

Kurulduğu günden bu yana her yıl yüzde 30’luk büyüme yakalayan ve lojistik sektöründe bu sene 10. yılını kutlayan EvoLog Lojistik; Rusya pazarında önemli bir hacme ulaştı. 2023’te bölgedeki araç kapasitesini 10 bin TEU’ya (10 bin konteyner) yükseltmeyi hedefliyor.

Evolog Lojistik’in Denizyolu Taşımacılık Hacminin Üçte Biri Rusya’dan

Azerbaycan ofisini açarak Bağımsız Devletler Topluluğu’na havayolu ve karayolu taşımacılığındaki pazar deneyimini de götüren EvoLog, Rusya’daki denizyolu taşımacılığı ile de bölgedeki uzmanlığını ve hizmet kalitesini güçlendiriyor. 

Genç ve dinamik kadrosu ile lojistik sektöründe sürekli büyüyen ve Avrupa trafiklerinin en önemli oyuncularından biri haline gelen EvoLog, Rusya pazarında kapasitesini artırıyor.  Geçtiğimiz yıl alt yapı çalışmalarını tamamlayarak Rusya Novorossiysk Limanı’na parsiyel konteyner taşıma servisi başlatan EvoLog, 2023’te Rusya’nın bir diğer limanı olan St. Petersburg için de parsiyel servisini devreye almayı amaçlıyor. 

Rusya pazarı için başlatılan parsiyel konteyner ihracat hizmetine yönelik bilgi veren EvoLog Genel Müdürü Halil Özendi, “Rusya limanları uzun yıllardır düzenli servis ağımızın içinde yer alan bir bölge.  Geçen sene şubat ayı sonunda başlayan durumun, mevcuttaki talebi arttıracağını öngörmüştük. Oradaki en büyük açık Türkiye’den birçok limana olan parsiyel konteyner taşımacılığının bu bölgeye daha önce hiç denenmemiş olmasıydı. Bunun en büyük nedeni karayolu ile bu hizmetin sağlanması ve gümrüksel anlamda karşılaşılabilecek zorluklardı. Ancak şartlar karayolu ticaretini güçleştirdi ve bu da denizyoluna olan talebi hem maliyet hem transit süre avantajı göz önünde bulundurarak artırtırdı. Biz de bölgedeki acente gücümüz ve pazar bilgimizle denizyolunda yüksek hacimler yakaladık” dedi. 

“Her geçen gün ihracatçı şirketlerden gelen talep artıyor”

Konumu ve ticari ilişkileri gereği Türkiye’nin Rusya ticaretinde oynadığı rolün 2023 senesinde de artıracağını vurgulayan Halil Özendi, EvoLog’un artan taleplerin karşılanması için gerekli yatırım hazırlıklarını tamamladığının ve pazardaki liderliğini sürdüreceğinin altını çizdi. 

 

Rusya pazarına hızlı bir giriş yaptıklarını söyleyen Özendi konuşmasına şöyle devam etti: “EvoLog’un transfer merkezi ve antreposunda bu operasyon için kapasite ayırdık ve hızlı bir şekilde alt yapıyı tamamladık. Parsiyel taşımacılık için tüm enstrümanlar, yıllardır parsiyel karayolu taşımacılığında sektör liderlerinden olan şirketimizin elimizdeydi.  Gelen talepler her geçen gün artmakta. Servis kalitemizle ve başladığımız günden beri sürekliliği savunduğumuz haftalık servisimizle hem transit hem standart ihracat yüklemeleri için müşterilerimizin ilk tercihiyiz.”

 

“Maliyet ve zaman avantajıyla Türk ihracatçıların önemli bir çözüm ortağı olduk”

Haftalık olarak hem transit hem ihracat yüklemeleri için parsiyel konteyner hizmeti servisi verdiklerini kaydeden Özendi, “Rusya pazarı için başlattığımız parsiyel konteyner ihracat hizmetimiz bölge açısından önemli bir ürün haline geldi. Bu üründe ihracatçının talebine göre kapıdan- kapıya hizmet verebiliyoruz. Isı kontrollü konteyner taşımalarına da talep gün geçtikçe artıyor.  Servisimizin sürekliliği ve transit yüklemeler konusundaki uzmanlığımız ile müşterilerimize sadece navlun değil oluşabilecek diğer masraflar konusunda da hem maliyet hem zaman avantajı sağlamaktayız. Rusya bölgesinde uzman acentelerle olan işbirliğimiz de tercih edilme nedenlerimizden bir diğeri. Rusya’da kısa sürede, denizyolu taşımacılığındaki toplam hacmimizin üçte birine ulaştık. 2023’te 10bin TEU’luk bir hacme ulaşmak bizim için sürpriz olmaz” diye konuştu. 

“Doğu’daki ilk yatırımımız EvoLog Azerbaycan MMC”

EvoLog Azerbaycan MMC’nin, Türkiye ve tüm dünyadan, Azerbaycan’a olan taşıma talepleri için hızlı bir başlangıç yaptığını ifade eden Halil Özendi şunları söyledi: “Haziran ayında açtığımız Azerbaycan MMC yurtdışındaki beşinci yatırımımız, doğudaki ilk kapımız.  ‘Mikro İhracat’ yükleri dahil, tüm taşıma modlarında hizmet veren deneyimli ekibimizde özel bir gümrük müşaviri de bulunuyor. Potansiyeline çok inandığımız EvoLog Azerbaycan MMC’nin, diğer Türk Devletlerine yapacağımız yatırımların öncüsü olmasını hedefliyoruz. 2023 yılında en azından bir Türk Devletine daha yatırım yapmayı planlıyoruz. Yatırımın çerçevesi daha önceki şirketlerimiz gibi tüm taşıma modlarında aktif olacak, sadece Türkiye ile değil tüm dünya ile yapılacak ticarete hizmet verecek.”

 
Bora Beşir, "Üst Üste Dördüncü Defa Bu Değerli Ödülü Almış Olmak Gurur Verici"
 
Yeşil Kart Sigorta Poliçelerinin Aslını Taşımayanlara Ceza!
YORUMLAR
Toplam 1 yorum var, 1 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Atahan görgülü 9 Nisan 2023 Pazar 19:53

Öncelikle hayırlı işler Baba mesleğim olan nakliye işini devam etmekteyim bu yıla kadar iç piyasada nakliye yapmaktayım yıl başından itibaren yurtdışı calışıyorum 4 adet tırım var yurtdışı işim yoktur piysadan buldugum işlere gidiyorum bir yere bağlı olup işimi sürdürmek istiyorum bu konuda yardımcı olmanızı istiyorum 05336664483

Yorumu oyla      2      1  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Bora Beşir, "Üst Üste Dördüncü Defa Bu Değerli Ödülü Almış Olmak Gurur Verici"
DHL Supply Chain Türkiye, 2023 yılında da Top Employer’s Institute tarafından ...
Hamdi Erçelik, Borusan Limanı 2023 Yılında da Büyümeye Devam Edecek
Türkiye’nin ilk yeşil / eko limanlarından olan Borusan Limanı, 2022 yılı ...
WISTA Türkiye ve UTİKAD Ortak Eğitimlere Başlıyor
Uluslararası Deniz Ticareti ile İştigal Eden Kadınlar Derneği WISTA Türkiye ...
 
Sinan Ünal, 2023 Yarıyılı İçinde 12 Milyon Euroluk Araç Yatırımı Anlaşmasını Tamamladık
TLS Lojistik büyüme hedefleri doğrultusunda yatırımlarını sürdürerek gücünü ...
Shipeedy, Yeni Yüzü ile İhracatçı ve İthalatçıya Hızlı ve Kolay Hizmet Sunacak
'Lojistiğin Arkasındaki Güç' mottosu ile lojistik sektöründe öncü yatırımlar ...
Alışan Lojistik, Yeni Yıla Yeni Yatırımla Başladı
Geçtiğimiz yıl yaptığı yatırımlar ile adından sıkça söz ettiren, Türkiye’nin ...
 
Globelink Ünimar, Bir Kez Daha Great Place to Work Sertifikası Almaya Hak Kazandı
Küresel ölçekte kurum kültürlerini ve çalışan deneyimini değerlendiren ...
İran'ın Yeşil Kart Sigorta Sistemindeki Üyeliği Askıya Alındı!
UND, İran’ın Yeşil Kart Sistemindeki üyeliğinin 1 Ocak 2024 tarihinden ...
Alışan Lojistik’in Yeni CEO’su Uygar Usar Oldu
37 yıldan bu yana birçok sektörün yanı sıra, ulusal ve uluslararası arenada ...
 
Nuray PEKCAN
Nuray PEKCAN
Helal Sana Başkan!
seyit usta, römort, treyler, üst yapı,
kamyonum, kamyon, kamyonumdergisi, kamyonumpazar,
YAZARLAR
Kamyonum TV
ÇOK OKUNANLAR
Güzeller
FACEBOOK'TA KAMYONUM
ANKET
Uluslararası taşımalarda karşılaştığınız en büyük sorunlar nelerdir?
 
Kamyonum Künye İletişim Abonelik ve Reklam Sitene Ekle
EkonomiİhaleGündemHaberlerTeslimatDeniz TaşımacılığıLojistikEnglishAkü
Ağır Vasıtalarda Yeni ModellerHafif Ticarilerde Yeni ModellerÖzel Tasarım AraçlarModifiye KamyonlarTreyler GaleriÜstyapı GaleriOtobüslerde Yeni ModellerKamyon MagazinGüzeller
Yeni Araç TanıtımlarıTest Sürüşleri - KamyonTest Sürüşleri - Hafif TicariKamyon YarışlarıMonster Truck YarışlarıKamyon SimülatörleriOtobüs SimülatörleriYeni TeknolojilerKamyon Magazin
srctrucklkwkamyoncunews haberler busfahrerKamyon