1. Anasayfa
  2. Haberler
  3. Gündem
  4. Evin duvarına çarpıp durdu

Evin duvarına çarpıp durdu

Kamyon aşırı hız ve dikkatsizlik sonucu evin duvarına çarpıp durabildi.

  • | Kamyonum

İSTANBUL'dan Adapazarı'na götürdüğü eşyaları boşalttıktan sonra dönmek için yola çıkan nakliyat firmasına ait kamyon aşırı hız ve dikkatsizlik sonucu evin duvarına çarpıp durabildi.

Kaza, saat 03.00 sıralarında Adapazarı 32 Evler Mahallesi’nde meydana geldi. 30 yaşındaki Tayfun Çito, yönetimindeki 34 BZS 70 plakalı kamyonla İstanbul'dan Adapazarına ev eşyası getirdi. Eşyaları boşaltan sürücü dönerken aşırı hız ve dikkatsizlik sonucu iki katlı evin mutfak duvarına çarparak durabildi.


Evlerinde uyuyan 46 yaşındaki Hasan Arsan Çimen ile eşi 38 yaşındaki Ayşe Çimen, büyük gürültü üzerine kendilerini dışarı attı. Kazanın şokunu üzerinden uzun süre atamayan Ayşe Çimen, "Gürültü duydum. Ardından bir cam kırılması sesi ve evin duvarları sallandı. Deprem olduğunu sandım. Pencereden baktığımda ise koca kamyonu gördüm" dedi.


YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz