Kamyonum
GÜNDEMHABERLERTESLİMAT FOTO GALERİ VİDEO GALERİ YAZARLAR
Menü Arama Facebook Twitter Whatsapp İhbar Hattı
bisa
English
We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

1 2 3 4 5 6
Dergi
alp özler, yılnak,
schmitz, dorse, treyler,
10 Eylül 2014 Çarşamba - 09:40

Erman Toroğlu ve Tanju Çolak Mobil Delvac Dostlarıyla Buluşuyor

6. Yılında Mobil Delvac Dostları etkinlikleri kapsamında 13 ilde toplam 18 kamyon garajı ve kooperatifte Mobil Delvac aktivite alanları oluşturuluyor.

Erman Toroğlu ve Tanju Çolak Mobil Delvac Dostlarıyla Buluşuyor

Etkinliklerde motor yağı teknolojilerindeki son gelişmeler, Mobil Delvac 1’in üstün özellikleri ve kullanıcılarına sağladığı avantajlar aktarılacak, ayrıca Mobil Delvac ekibi yakıt ekonomisi, sürüş güvenliği ve uzun servis aralıkları gibi konularda uzman görüşü vermek için hazır bulunacak.  

Best FM’in sevilen programcısı Cem Arslan tarafından sunulacak etkinliklerde Mobil Delvac Dostları; Gebze’de Tanju Çolak, Bursa’da ise Erman Toroğlu ile bir araya gelecek.  

ExxonMobil’in önde gelen ticari araç yağı serisi Mobil DelvacTM 6 yıldır gerçekleştirdiği “Mobil Delvac Dostu” aktivitelerini bu yıl,  Türkiye’nin 13 ilinde kamyoncuların uğrak yeri olan tam 18 noktada gerçekleştiriyor.
 
Mobil DelvacTM ekibi tarafından yürütülen ve bugüne kadar binlerce ağır vasıta sürücüsü ile  bir araya gelinerek eğlenceli programlar eşliğinde yakıt ekonomisi, güvenlik ve dayanıklılık konusunda faydalı bilgilerin paylaşıldığı buluşmalar bu sene de Best FM’in sevilen programcısı Cem Arslan’ın keyifli sunumuyla gerçekleşecek.
 
Mobil Delvac Dostlarını 2014 yılında da yine sürpriz isimler bekliyor. Tanju Çolak 4 Eylül Perşembe günü Gebze Marmara Kamyon Garajı’nda, Erman Toroğlu ise 16 Eylül Salı günü Bursa Kestel Kamyon Garajı’nda Mobil Delvac Dostları ile bir araya gelerek sohbet edecek, merak edilen soruları yanıtlayacak, birlikte fotoğraflar çektirecekler.
 
“Şakkabaz” olarak bilinen komedyen Rıfat Cenk Özsever de yine Mobil Delvac Dostları ile buluşan bir başka önemli isim olacak.  Özsever, İzmit, Konya, Mersin ve Ankara’da Mobil Delvac Dostları’na keyifli gösterisini sunacak.
 
Mobil Delvac Dostları aktiviteleri Eylül ve Ekim 2014 süresince, Tekirdağ, Çorlu, Gebze, İzmit, Adapazarı, Düzce, Gemlik, Bursa, Salihli, İzmir, Konya, Kayseri, Adana, Mersin, Gaziantep ve Ankara’daki kamyon garajları ve kooperatifleri ziyaret edecek.
 
Aktiviteler kapsamında kamyon garajlarında etkinlik çadırı hazırlanıyor ve ekipler, kamyon sürücüleriyle doğrudan iletişime geçiyorlar.  Böylece sürücülere, Mobil Delvac’ın uzman ekipleriyle birebir ilişkiler kurma, değişen talep ve beklentilerini iletme, sorunlarına çözüm üretme ve motor yağı kullanımı konusunda teknolojik bilgileri aktarma fırsatları yaratılıyor. 
 
Ana teması “futbol” olan etkinlikte, kamyon sürücüleri, penaltı atma oyununun yanı sıra Cem Arslan tarafından sunulacak trafik güvenliği ve motor konularındaki bilgilerinin sınanacağı bir bilgi yarışmasına katılacaklar.
 
ExxonMobil Ticari Araç Yağları Pazarlama Danışmanı Dilek Dalkılıç: “Ülke çapından kamyon sürücülerine uzman tavsiyelerinin verileceği ve Mobil Delvac ürünlerinin tanıtılacağı Mobil Delvac Dostları etkinliğini bir kez daha düzenlemekten ötürü heyecanlıyız. Geçen yıl 4 ilde gerçekleştirdiğimiz etkinliklerimizi bu yıl 13 ilde ve 18 kamyon garajında gerçekleştireceğiz. Bu bizim Mobil Delvac Dostlarına verdiğimiz önemin bir göstergesi. Ayrıca geçen yıl başlattığımız, Mobil Delvac Dostları etkinliklerimize coşku ve eğlence katan futbol temalı aktivitelerimiz, hepsi iyi birer futbolsever olan kamyon sürücüsü dostlarımızdan büyük ilgi görmüştü. Bu yıl da futbol temalı aktivitelerimizi geliştirerek devam ettireceğiz. Çünkü futbolda nasıl futbolcuların performanslarını yüksek tutmaları, 90 dakika boyunca verimli olmaları ve takımlarının kazanmasına katkıda bulunmaları gerekiyorsa; kamyon sürücülerinin de motorlarının performansını korumaları, verimli ve ekonomik çalışarak yakıt ekonomisi sağlamaları ve böylece kazançlarına katkıda bulunmaları gerekiyor. Mobil Delvac olarak onların bu konuda her zamanki gibi en büyük yardımcıları olmaya devam ediyoruz. Mobil Delvac Dostu sürücülerimizi etkinliklerimizde aramızda görmekten mutluluk duyacağız.”
 
Türkiye’nin 13 ilinde toplam 18 noktada gerçekleştirilecek etkinliklere katılarak Mobil Delvac Dostu kimlik kartı hazırlatan sürücüleri yine çeşitli hediyeler bekliyor.
 
“Mobil Delvac Dostu” Aktivite Programı  

  • 10 Eylül 2014/ Adapazarı Kamyon Garajı
  • 11 Eylül 2014/ Düzce T. Koop.
  • 13 Eylül 2014/ Bursa Gemlik M.T. Koop.
  • 15-16 Eylül 2014/ Bursa Kestel Kamyon Garajı
  • 18 Eylül 2014/ Salihli T. Koop.
  • 19 Eylül 2014/ Aliağa T. Koop.
  • 20-22-23 Eylül 2014/ İzmir Pınarbaşı Kamyon Garajı
  • 25-26 Eylül 2014/ Konya Kamyon Garajı
  • 29-30 Eylül 2014/ Kayseri Melikgazi Kamyon Garajı
  • 8-9 Ekim 2014/ Adana Kamyon Garajı
  • 10-11 Ekim 2014/ Mersin Kamyon Garajı
  • 13-14 Ekim 2014/ Gaziantep Kamyon Garajı
  • 16-17 Ekim 2014/ Ankara Şaşmaz Kamyon Garajı

 
Frene Basılı Kurtarılmayı Bekledi
 
Ford Trucks Bayi Atağına Çetaş İle Devam Ediyor
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Frene Basılı Kurtarılmayı Bekledi
Çanakkale - İzmir kara yolunda kontrolden çıkan ve düşük bankette dorsesi ...
Boeing 3’üncü Barış Kartalı Uçağını Türkiye’ye Teslim Etti
Boeing Türkiye’nin savunma kabiliyetlerini daha da geliştirecek olan üçüncü ...
Türkiye’nin İlk Yerli Metrosu Berlin’de
Türkiye’nin ilk yerli raylı sistem aracı İpekböceği’ni üreten Durmaray, ...
 
Motorinde 7 kuruş indirim
Motorin fiyatlarında bu geceden itibaren 7 kuruş indirim yapıldı.
Tırsan’ın 9 Ülkedeki Satış Ağı Adapazarı Fabrikasında Toplandı
Avrupa’nın ürün çeşitliliği en geniş treyler üreticisi olan Tırsan’ın ...
“Drive Your Passion” Tasarım Yarışması’na Türk Finalist
Türk finalist Dünya lastik sektörü devi Michelin’in düzenlediği “Drive ...
 
Volkswagen Ticari Araç’a Altın Örümcek Web Ödülü
Volkswagen Ticari Araç’ın, beğenilen modeli Caravelle için hazırladığı ...
Iveco “Caravan Salon” 2014 için Düsseldorf’ta
Bu yıl Iveco, dünyanın önde gelen karavan fuarında 30 Ağustos - 7 Eylül ...
İşte Çarpışma Anı!
İşte Çarpışma Anı!
 
Nuray PEKCAN
Nuray PEKCAN
Helal Sana Başkan!
seyit usta, römort, treyler, üst yapı,
kamyonum, kamyon, kamyonumdergisi, kamyonumpazar,
YAZARLAR
Kamyonum TV
ÇOK OKUNANLAR
Güzeller
FACEBOOK'TA KAMYONUM
ANKET
Uluslararası taşımalarda karşılaştığınız en büyük sorunlar nelerdir?
 
Kamyonum Künye İletişim Abonelik ve Reklam Sitene Ekle
EkonomiİhaleGündemHaberlerTeslimatDeniz TaşımacılığıLojistikEnglishAkü
Ağır Vasıtalarda Yeni ModellerHafif Ticarilerde Yeni ModellerÖzel Tasarım AraçlarModifiye KamyonlarTreyler GaleriÜstyapı GaleriOtobüslerde Yeni ModellerKamyon MagazinGüzeller
Yeni Araç TanıtımlarıTest Sürüşleri - KamyonTest Sürüşleri - Hafif TicariKamyon YarışlarıMonster Truck YarışlarıKamyon SimülatörleriOtobüs SimülatörleriYeni TeknolojilerKamyon Magazin
srcşoförlkwfahrertruckkamyoncu haberler Kamyonsondakika