Emirates’in kabin ekibi alımları için yeni tarihler belli oldu
Emirates’in, kabin ekibi alımı için yapılan görüşmeler 12 Mayıs’ta İstanbul The Marmara Pera ve 18 Mayıs’ta Ankara Divan Oteli’nde devam edecek.
- | Kamyonum
Dünyanın en hızlı büyüyen ve en kârlı şirketlerinden Emirates Havayolu, kabin ekibi işe alımı için 12 Mayıs tarihinde İstanbul’da The Marmara Pera’da ve 18 Mayıs’ta ise Ankara Divan oteli’nde görüşme günleri düzenleyecek.
Kabin ekibi alımı görüşme günlerinde, havacılık sektöründe kariyer hedefleyen adaylara hayallerindeki iş ve Dubai’de yaşam hakkında bilgi edinme olanağı veriliyor. Dünyanınen önemli metropollerinden biri konumundaki Dubai, yıl boyu güneşli havanın yanı sıra çok çeşitli eğlence ve kültür aktiviteleriyle farklı bir yaşam tarzı sunuyor. Belirlenen iki gün boyunca, kadın ve erkek adaylar Emirates’in işe alım ekibiyle görüşerek şirket hakkında ve yurtdışında çalışma konusunda bilgi edinebilecekler.
Emirates, bünyesinde çalışacak adaylarda, en az 21 yaşında olma koşulunun yanı sıra açık fikirli, yardımsever, cana yakın ve hizmet odaklı olma gibi özelliklere öncelik veriyor. Başvuracak adayların yanlarında İngilizce özgeçmişleri ile birlikte bir adet fotoğraflarını bulundurmaları gerekiyor.






YORUMLAR
Yorum Yap