Kamyonum
GÜNDEMHABERLERTESLİMAT FOTO GALERİ VİDEO GALERİ YAZARLAR
Menü Arama Facebook Twitter Whatsapp İhbar Hattı
bisa
English
We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

1 2 3 4 5 6
Dergi
alp özler, yılnak,
schmitz, dorse, treyler,
24 Mayıs 2021 Pazartesi - 14:57

Ekol Sürdürülebilirlik Liderliğini En Üst Seviyeye Taşıdı

FIATA (Uluslararası Taşıma İşleri Organizatörleri Dernekleri Federasyonu) 2014 Dünya Kongresi’nde dünyada “SÜRDÜRÜLEBİLİR LOJİSTİK TESCİLİ”Nİ ALAN İLK ŞİRKET OLAN EKOL, 2021’in ilk çeyreğinde gerçekleşen denetimle sürdürülebilir hizmet anlayışı ile yürüttüğü faaliyetlerinin başarısını tekrar tescil ettirdi. Böylece Ekol 8 yıldır üst üste artırdığı, en üst kategori olan ALTIN seviyesindeki puanını bu sene daha da yükseltmiş oldu.

Ekol Sürdürülebilirlik Liderliğini En Üst Seviyeye Taşıdı

FIATA (Uluslararası Taşıma İşleri Organizatörleri Dernekleri Federasyonu) 2014 Dünya Kongresi’nde dünyada “SÜRDÜRÜLEBİLİR LOJİSTİK TESCİLİ”Nİ ALAN İLK ŞİRKET OLAN EKOL, 2021’in ilk çeyreğinde gerçekleşen denetimle sürdürülebilir hizmet anlayışı ile yürüttüğü faaliyetlerinin başarısını tekrar tescil ettirdi. Böylece Ekol 8 yıldır üst üste artırdığı, en üst kategori olan ALTIN seviyesindeki puanını bu sene daha da yükseltmiş oldu.

Öncü ve girişimci yapısını her platformda kanıtlayan Ekol’ün bu teşvikle sürdürülebilir büyümesine ivme katarak performans seviyesini daha da üste taşıyacağını söyleyen Ekol Türkiye Ülke Müdürü Arzu Akyol Ekiz, ‘’Büyük resme baktığımızda son 10 yılda toplam 438 bin m3 yakıt azaltımı sağladık ve 658 bin ton CO2’nin atmosfere salımına engel olduk. Bir başka deyişle 74.753 hektar yani İstanbul Belgrad Ormanı’nın 14  katı büyüklüğüne eşdeğer ormanı kurtaracak ve Ay ile Dünya arasında 1700 kez gidiş- dönüşte kullanılabilecek fosil  yakıt tüketimini önlemiş olduk. Ekol olarak her ay yaklaşık 700 futbol sahası büyüklüğünde ormanı gezegenimize hediye ederken, Dünya’nın etrafında 350 tur atılmasına da eşdeğer yakıt tasarrufu sağlıyoruz” diye konuştu.

Uluslararası Taşımacılık ve Lojistik Hizmet Üretenleri Derneği (UTİKAD) ve uluslararası bağımsız belgelendirme ve denetleme kuruluşu Bureau Veritas iş birliği ile dünyada öncü olacak şekilde ilk kez Türkiye’de geliştirilen Sürdürülebilir Lojistik Tescili kapsamında; yönetişim, risk ve fırsat yönetimi, çevre, enerji, iş sağlığı güvenliği, çalışan hakları, yol güvenliği yönetimi, varlık yönetimi, müşteri geri bildirimi yönetimi ve uyum yönetimi kriterleri değerlendiriliyor. Sürdürülebilir Lojistik Tescil süreci; tüm paydaşlar ile ilişkileri düzenlemeyi, kurumsal düzeyde sürdürülebilir kalkınmaya hizmet katkısını tanımlamayı ve bu hizmetin ölçüldüğü metriklerdeki ilerlemeyi ortaya koyuyor.

EKOL HAKKINDA: 

Ekol, 1990 yılında kurulan; taşımacılık, kontrat lojistiği, dış ticaret, gümrük ve tedarik zinciri yönetimi alanında 13 ülkede kusursuz hizmet anlayışıyla faaliyet gösteren entegre bir lojistik şirketi.

Aklı, duyguyu ve bilinci birleştiren iş yapış modelini teknolojiden aldığı ilhamla destekleyen Ekol, her zaman müşterilerine entegre, esnek ve en etkin çözümleri sunuyor. Ekol ‘ün hep bir adım ileride oluşu, yeterince iyiyle yetinmemesi müşterilerinin başarılarına hizmet ederken aynı zamanda çevresel, ekonomik ve sosyal faydalar da sağlıyor.

Türkiye, Almanya, İtalya, Yunanistan, Fransa, Ukrayna, Romanya, Macaristan, İspanya, Polonya, Çekya, Slovenya ve İsveç’te olmak üzere, kapalı alanı 1.000.000 m²’nin üzerindeki dağıtım merkezinin yanı sıra Intermodal taşımacılığa fırsat veren haftalık 52 sefer yapan blok trenleri ve 6 bin aracıyla da Ekol, Avrupa’nın önde gelen lojistik sağlayıcıları arasında.

Dağıtım alanındaki gücünün yanı sıra Ekol‘ün vaatlerini gerçekleştirmedeki en önemli gücü sahip olduğu insan kaynağı. Kusursuz müşteri memnuniyeti için bitmeyen bir enerjiyle hizmet veren 8 binin üzerinde çok uluslu çalışanı, Ekol’ü başarıya taşıyan yolda çok önemli bir rol oynuyor. Ekol, Dünya’nın en iyisi değil, Dünya için en iyisi olmayı amaçlıyor.

 
Türkiye-İran Lojisttik Hattında İhracat Ve İthalat Çalışmaları
 
Hyundai Yeni Tucson
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Türkiye-İran Lojisttik Hattında İhracat Ve İthalat Çalışmaları
Sınır komşularımızdan olup aynı zamanda Asya ülkelerinin büyük bir bölümüne ...
Opel'in İlk ElektroMOD modeli: Manta Geri Dönüyor!
Sahip olduğu üstün Alman teknolojisini en çağdaş tasarımlarla buluşturan ...
Nuhoğlu, ''Sektöre Doğrular Söylenmiyor!''
UND Başkanı Çetin Nuhoğlu, 15 Haziran’da gerçekleştirilecek başkanlık ...
 
Marmara Otoyolu’nun 7. Kesimi Hizmete Açıldı
Kuzey Marmara Otoyolu Projesi'nde Hasdal-Habipler ile Başakşehir kavşakları ...
Keçiörenli Çiftçilere 87 Bin 680 Adet Ücretsiz Sebze Fidesi Dağıtıldı
Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, Keçiören'e bağlı köylerde tarımsal ...
Verhniy Lars Sınır Kapısında Yürütülen İnşa Çalışmaları Geçiş Kapasitesini Azaltacak!
Uluslararası Nakliyeciler Derneği (UND), Gürcistan-Rusya) Verhniy Lars ...
 
Borusan Otomotiv'de Üst Düzey Atama
Borusan Otomotiv Grubu’nda İnsan Kaynakları, İş Sağlığı ve Güvenliği Genel ...
BIREG Sistemine Yüklenen Geçiş Belgesi Seri Numaraları Sadece İki Kere Kullanılabilecek
Uluslararası Nakliyeciler Derneği (UND), BIREG sistemine yüklenen geçiş ...
Slovenya, Macaristan ve Çekya Geçiş Belgelerinde Son Durum
Uluslararası Nakliyeciler Derneği (UND), Slovenya transit geçiş belgelerinin ...
 
Nuray PEKCAN
Nuray PEKCAN
Helal Sana Başkan!
seyit usta, römort, treyler, üst yapı,
kamyonum, kamyon, kamyonumdergisi, kamyonumpazar,
YAZARLAR
Kamyonum TV
ÇOK OKUNANLAR
Güzeller
FACEBOOK'TA KAMYONUM
ANKET
Uluslararası taşımalarda karşılaştığınız en büyük sorunlar nelerdir?
 
Kamyonum Künye İletişim Abonelik ve Reklam Sitene Ekle
EkonomiİhaleGündemHaberlerTeslimatDeniz TaşımacılığıLojistikEnglishAkü
Ağır Vasıtalarda Yeni ModellerHafif Ticarilerde Yeni ModellerÖzel Tasarım AraçlarModifiye KamyonlarTreyler GaleriÜstyapı GaleriOtobüslerde Yeni ModellerKamyon MagazinGüzeller
Yeni Araç TanıtımlarıTest Sürüşleri - KamyonTest Sürüşleri - Hafif TicariKamyon YarışlarıMonster Truck YarışlarıKamyon SimülatörleriOtobüs SimülatörleriYeni TeknolojilerKamyon Magazin
haberler fahrerkamyonculkwsondakikakamyonumsrcKamyonşoför