Kamyonum
GÜNDEMHABERLERTESLİMAT FOTO GALERİ VİDEO GALERİ YAZARLAR
Menü Arama Facebook Twitter Whatsapp İhbar Hattı
kamyonum dergisi, youtube kanal, kooperatif,
bisa
English
Regenerative Braking Axle In Production Since Late 2022

Regenerative Braking Axle In Production Since Late 2022

1 2 3 4 5 6
Dergi
alp özler, yılnak,
schmitz, dorse, treyler,
20 Ocak 2015 Salı - 11:14

Düzce Cam, filosunu yeniledi

Düzce Cam, “2015 Yılın Uluslararası Kamyonu” seçilen Renault T serisinden 20 araçlık alım ile filosunu tamamen yeniledi.

Düzce Cam, filosunu yeniledi

DÜZCE CAM ‘TAŞIMACILIKTA KÂRLILIK’ DEDİ,
FİLOSUNUN TAMAMINI RENAULT TRUCKS İLE YENİLEDİ

Okan Holding bünyesinde faaliyet gösteren Düzce Cam, filosunun tamamını Renault Trucks T serisi ile yenileyerek araç sayısını 21’e yükseltti.
 
“2015 Yılın Uluslararası Kamyonu” seçilen Renault Trucks T serisi, Euro 5 ve Euro 6 motor seçenekleriyle yakıt tüketiminde bir önceki nesle göre yüzde 5’e ulaşan tasarruf sağlıyor. Bakım maliyetlerinde de müşterilerine avantaj sağlayan Renault Trucks T serisi, güçlü ve dayanıklı şasisi ve kabiniyle yüksek performans ve dayanıklılık sunuyor. Kabinde geniş yaşam alanı ve giriş kolaylığı, üst düzey sürüş konforu ve üstyapı kullanım kolaylığı gibi sürücünün günlük hayatını kolaylaştıran özellikler de T serisinde öne çıkıyor. 
 
Koçaslanlar Otomotiv Kocaeli şubesinde gerçekleştirilen teslimat töreninde Düzce Cam’ı temsilen Kasım Aktaş yer alırken,  Renault Trucks adına Türkiye Satış Direktörü Tolga Küçükyumuk ve Koçaslanlar Otomotiv adına Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Koçarslan ile Genel Müdür Erdoğan Seymen hazır bulundu. Aktaş, “Koçaslanlar Otomotiv ile ortaklığımız öncesi 1 adet yeni T serisi araç satın aldık. Bu aracı bir hafta boyunca filomuzdaki diğer marka araçlar ile birlikte aynı yük ve güzergâhta test ettik. Sonuçta T serisi 100 km’de ortalama 3 litre daha az yakıt tüketti. Bu tasarrufu ay bazında düşündüğümüzde firmamız için büyük bir kârlılık söz konusu. Mevcut filomuzun tamamını Koçaslanlar Otomotiv’e geri vererek yerine 20 adet T serisi araç satın aldık. Renault Trucks’ın ve Koçaslanlar Otomotviv’in Satış Sonrası Hizmet anlayışının da bize büyük katkı sağlayacağının farkındayız. Bu alımı, uzun sürecek bir ortaklığın başlangıcı olarak görmekteyiz” sözleriyle yatırımlarını Renault Trucks ile sürdürecekleri mesajını verdi.
 
Koçaslanlar Otomotiv adına konuşan Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Koçaslan, “Öncelikle, Düzce Cam’a satışını gerçekleştirdiğimiz Renault Trucks T460.19 4x2 Smooth E5 araçlarımızın teslimatından dolayı oldukça mutluyuz. Bu araçlar yürüyen bir fabrika gibiler; otomotik vitesi, sürüş kalitesi ve çevreci kimliği ile firmaya önemli bir katma değer sağlayacaklar. Amacımız satış sonrası müşteri memnuniyetini her zaman birinci planda tutmak. Verdiğimiz hizmetin ciddiyetinin bilinci ile Koçaslanlar Otomotiv olarak Bursa, Balıkesir, Denizli, Düzce, Eskişehir, İzmir ve Kocaeli’nde bulunan satış ve satış sonrası hizmet noktalarımızda 7/24 müşterilerimize hizmet vermekteyiz. Düzce Cam’a Renault Trucks markasına göstermiş olduğu güvenden dolayı teşekkür ederiz” dedi.
 
Renault Trucks adına konuşan Türkiye Satış Direktörü Tolga Küçükyumuk ise, “Düzce Cam ve paydaşımız Koçaslan Otomotiv’e teşekkür ederiz. Bu alımla birlikte Düzce Cam ile olan iş birliğimizin devam edeceği mesajını almamız oldukça önemli. Müşterilerimize bugüne kadar sağladığımız kârlılık, güven, kalite ile kaliteli satış ve sonrası hizmet anlayışımızı sürdüreceğiz” dedi..

 
Volvo Kamyon’un Spor Otomobil Şanzımanına Inovasyon Ödülü
 
Detroit Auto Show'da Michelin çıkarması
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Volvo Kamyon’un Spor Otomobil Şanzımanına Inovasyon Ödülü
Avrupa’nın prestijli ödüllerinden ‘2014 Yılın Kalite İnovasyon Ödülü’, ...
Goodyear’da İki Yeni Atama!
Goodyear Türkiye organizasyonu kapsamında Tüketici Lastikleri İş Birimi ...
Total, Boğaziçi Üniversitesi İle İşbirliği Sözleşmesi İmzaladı
Total Grubu, insan kaynakları stratejisi kapsamında Boğaziçi Üniversitesi ...
 
Toyota Teknolojisi Şimdi Otobüslerde Kullanılıyor
Toyota, Mirai adını verdiği hidrojen yakıt hücreli otomobilin ardından ...
2015 ve …
Yoğun bir kar yağışı ve soğuk ile 2015’i karşıladık. Bu durum hayatımızı ...
118’inci Sayımız Çıktı! / Our 118th issue is coming soon!
Kamyonum Dergisi 2015 yılının ilk sayısı olan Ocak sayısı siz okurlarımızla ...
 
​Türkiye İran Sorunu Çözüldü
Türkiye–İran arasındaki önemli taşımacılık sorunları çözüm buldu. Karayolu ...
Ford Trucks Bayi Samsun ile Devam Ediyor
Ford Trucks’ın 2015’teki ilk 4S plazası Samsun’da açıldı. Ford Trucks ...
Türkiye İle İran Anlaştı!
Türkiye ile İran arasında yeni demiryolu hattı kurulması konusunda anlaşmaya ...
 
Nuray PEKCAN
Nuray PEKCAN
Helal Sana Başkan!
seyit usta, römort, treyler, üst yapı,
kamyonum, kamyon, kamyonumdergisi, kamyonumpazar,
YAZARLAR
Kamyonum TV
ÇOK OKUNANLAR
Güzeller
FACEBOOK'TA KAMYONUM
ANKET
Uluslararası taşımalarda karşılaştığınız en büyük sorunlar nelerdir?
 
Kamyonum Künye İletişim Abonelik ve Reklam Sitene Ekle
EkonomiİhaleGündemHaberlerTeslimatDeniz TaşımacılığıLojistikEnglishAkü
Ağır Vasıtalarda Yeni ModellerHafif Ticarilerde Yeni ModellerÖzel Tasarım AraçlarModifiye KamyonlarTreyler GaleriÜstyapı GaleriOtobüslerde Yeni ModellerKamyon MagazinGüzeller
Yeni Araç TanıtımlarıTest Sürüşleri - KamyonTest Sürüşleri - Hafif TicariKamyon YarışlarıMonster Truck YarışlarıKamyon SimülatörleriOtobüs SimülatörleriYeni TeknolojilerKamyon Magazin
buskamyoncusrcsondakikaKamyontruckşoförlkwfahrer