1. Anasayfa
  2. Haberler
  3. Gündem
  4. Driftçi Kaçtı Polis Kovaladı

Driftçi Kaçtı Polis Kovaladı

Driftçiler, Başkent sokaklarını yarış pistine çevirdi. Yasadışı düzenlenen yarışa polis müdahale etti. Polisten kaçan drift meraklıları, “Artık polislerden kaçmaktan ve ceza ödemekten bıktık. pist istiyoruz” dedi.

  • | Kamyonum

Başkent’te, sokakları yarış pistine çeviren driftçiler, İvedik Organize Sanayi Bölgesi’nde buluştu. Birbirinden tehlikeli hareketlerle şov yapan yarışçılar, ihbar üzerine gelen polislerden kaçtı. Halil A., Oğuz A. ve Abdullah A.’nın sosyal paylaşım sitesi “Facebook” üzerinden organize ettiği yasadışı yarışlara onlarca otomobil ve yüzlerce izleyici katıldı.

ARTIK BIKTIK PİST İSTİYORUZ

Yarışçılar ve yarış severler yasadışı olarak düzenlenen yarışları, yasal yollarla sürdürme isteklerini dile getirdi. Organizatörlerden Halil A., “Artık polislerden kaçmaktan ve ceza ödemekten bıktık. Türkiye’de birkaç şehirde belediyeler tarafından drift yarışları için alanlar ayrılıyor. Biz de bu yarışları yasal yollardan yapmak için pist istiyoruz” dedi.

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz