1. Anasayfa
  2. Haberler
  3. Dünyadan
  4. DHL'den Hibrid Araç Atağı

DHL'den Hibrid Araç Atağı

  • | Kamyonum

Stuttgart’tan gelen haberde ilk kez bir kargo firmasının hibrid araç kullanacağı açıklandı. Ayrıca Deutsche Dünya Posta Ağı (DHL) firması, World Mobility Forum’da ‘ilerleyen dünyanın en büyük filosunu deneyen firma’ seçildi.

Daimler Kamyon Yönetim Kurulu Üyesi Andreas Renschler, ilk iki araç olan Mercedes Benz AtegoTec Hybrid ve Mitsubishi Fuso Canter Eco Hybrid’i teslim etti. Ayrıca Renschler, gelecek aylarda DHL filosunda da Daimler’in hibrid araçlarını görebileceğimizi belirtti.

Daimler ve Deutsche Posta Dizel ve elektrik ile çalışabilen hibrid motorlu 7.5 tonluk araçların sahibi olurken yetkililerin yaptığı açıklamada yüzde 20 daha az emisyon gazı oluşacağı belirtildi. Daimler’in hibrid teknolojisinde öncü olduğunu bildiren Renschler, “Bizim daha temiz bir çevre amacıyla yürüyen geleceğin taşımacılığına şekil vermemiz, çevreye ve müşterilerimize karşı sorumluluğumuzu yerine getirdiğimizi gösteriyor. Posta çalışmalarında DHL’e Mercedes Benz hibrid araçları sağlamamız bize gurur verdi” diye konuştu. 

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz