DHL Express, Red Bull X-Fighters heyecanına hız kattı!
Tüm dünyanın ilgiyle izlediği Red Bull X-Fighters’ın, 16 Haziran Cumartesi günü 2012 Spor Başkenti İstanbul’da gerçekleşecek gösterisi için geri sayım başladı. İş dünyasının temsilcileri, dünyanın en heyecanlı serbest stil motokros yarışması Redbull X-Fighters’ın resmi lojistik sponsoru DHL Express Türkiye’nin düzenlendiği brunch etkinliğinde bu heyecana ortak oldu.
- | Kamyonum
DHL Express, Red Bull X-Fighters heyecanına hız kattı!
Red Bull X-Fighters oyun konsolunda oynanan heyecanlı oyunlarda birinci gelen misafire çift kişilik bilet hediye edildiği etkinliğe katılan misafirler ayrıca, buluşmaya özel olarak kurulan Biletix standından indirimli bilet alma fırsatı yakaladılar.
Etkinlikte yaptığı konuşmada, yalnızca motosiklet tutkunlarının değil; sporu, hızı, eğlenceyi ve mücadeleyi seven herkesin ilgisini çeken, bu heyecanlı serbest stil motokros yarışmasına destek vermekten duydukları mutluluğu ifade eden DHL Express Türkiye Bölge Direktörü Michel Akavi; “DHL Express olarak, bulunduğumuz ülkelerin sosyal ve kültürel gelişimlerine katkıda bulunmak ana sorumluluklarımız arasında yer alıyor. Manchester United ve Formula 1 sponsorluklarımız, İKSV ile uzun yıllardır yürüttüğümüz ortak çalışmalar bunun birer örneği. Dünyada 1,1 milyar kişinin izlediği Red Bull X-Fighters’ın, 2012 dünya turu kapsamındaki 6 ayağından birinin, 10 milyon euro’luk bir yatırımla İstanbul’da gerçekleşecek olmasından ve Red Bull markası ile bir araya gelerek bu büyük etkinliğin bir parçası olmaktan büyük mutluluk duyuyoruz” dedi.
Büyük heyecan için hazırlıklar sürüyor
Dünyanın en heyecanlı serbest stil motokros yarışması Red Bull X-Fighters’ın İstanbul ayağı, 16 Haziran Cumartesi günü Yedikule Zindanları’nda gerçekleşecek. Dünyanın en iyi 12 FMX sürücüsünün birbirinden zorlu parkurlarda sergileyecekleri kıyasıya mücadele ile izleyenlere unutulmaz bir gece yaşatacağı yarışı İstanbullularla buluşturmak üzere kapsamlı bir çalışma yürütülüyor. Yedikule Zindanları’nda oluşturulan özel seyir alanında 11 bin kişi tarafından izlenecek İstanbul yarışı için kullanılacak olan 8 bin ton dağ kumu, 48 saatte 500 adet kamyonla Yedikule Zindanları’na taşınacak. Toplam 11 gün sürecek kurulum çalışmasında 740 kişilik ekip görev alacak.






YORUMLAR
Yorum Yap