Kamyonum
LOJİSTİKTESLİMATGÜNDEM FOTO GALERİ VİDEO GALERİ YAZARLAR
Menü Arama Facebook Twitter Whatsapp İhbar Hattı
English
Driventic: Conventional Drive and Brake Technologies For Trucks

Driventic: Conventional Drive and Brake Technologies For Trucks

1 2 3 4 5 6
Dergi
19 Ekim 2021 Salı - 18:03

DFDS Akdeniz İş Birimi Mersin-Trieste Hattındaki 3. Gemisini Hizmete Sunarken Lojistik Sektörünün Liderleriyle Buluştu

DFDS Akdeniz İş Birimi, 7 Ekim 2021 tarihinden itibaren Mersin-Trieste hattındaki 3. gemisini müşterilerinin ve bölge ihracatçısının hizmetine sunarken, liman kenti Mersin’deki faaliyetlerini, Mersin ve Trieste (İtalya) hatları arasında gerçekleştirilen seferler ile ilgili yenilikleri ve hedeflerini iş dünyası liderleri ve iş ortakları ile bir araya gelerek paylaştı. 

DFDS Akdeniz İş Birimi Mersin-Trieste Hattındaki 3. Gemisini Hizmete Sunarken Lojistik Sektörünün Liderleriyle Buluştu

Danimarkalı denizcilik ve lojistik alanlarında Avrupa’nın lider firması DFDS’in Türkiye’de faaliyet gösteren şirketi DFDS Akdeniz İş Birimi, DFDS Akdeniz İş Birimi Başkanı Lars Hoffmann ve DFDS Akdeniz İş Birimi Başkan Yardımcısı Fuat Pamukçu’nun ev sahipliğinde, 15 Ekim 2021 tarihinde Mersin Hilton’da iş dünyası temsilcileri ve iş ortakları ile buluştu. 

DFDS Akdeniz İş Birimi etkinlikte, Akdeniz coğrafyasının ve Türkiye’nin en önemli limanlarından biri olan liman kenti Mersin’deki faaliyetleriniMersin ve Trieste (İtalya) hatları arasında gerçekleştirilen seferler ile ilgili gelişmeleri ve hedeflerini paylaştı. 

DFDS 3. gemi ile bölge ihracatçısının hizmetinde 

Mersin-Trieste hattında 2009 yılından bugüne 2 gemi ile hizmet veren DFDS Akdeniz İş Birimi, 7 Ekim 2021 tarihinden itibaren Mersin-Trieste hattında 3. gemisini müşterilerinin ve dolayısıyla bölge ihracatçısının hizmetine sundu. Sağlanan frekans ve kapasite ile ihracatçı ve ithalatçılar, artan gemi kontenjanının yanı sıra kısalan transit süreleri sayesinde artık çok daha fazla yük taşıma potansiyeline sahipler. DFDS Akdeniz İş Birimi Başkanı Lars Hoffmann etkinlikte şöyle konuştu: “DFDS olarak bölge için oldukça faydalı olacağını ve Türkiye ekonomisine katkıda bulunacağını ön gördüğümüz 3. gemi yatırımımızı bütün paydaşlarımız ile bizzat Mersin’de bir etkinlikte buluşarak paylaşmak istedik. 7 Ekim 2021 tarihi itibarıyla 3.gemi hizmetimizi Türkiye’nin ihracatında büyük payı olan bölge ihracatçısının hizmetine sunmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Bunun yanı sıra Mersin’deki operasyonların daha etkin olması için acente ofisimiz, roll trailer yatırımlarımızla bölgeye yönelik çalışmalarımızı daha üst seviyeye taşımaya devam ediyoruz.”

 
Mercedes-Benz, Hafif Ticari Araç’da Özel Servis Kampanyaları Sunuyor
 
Ford Otosan Türkiye’nin İlk ve Tek Yerli Şanzımanını Eskişehir Fabrikası’nda Tanıttı
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
DP WORLD, Karını Yüzde 52 Artırdı
DP World, tüketimdeki hızlı artış ve pandemi sonrası küresel ticarette ...
Afganistan Frigo ve Parsiyel Nakliye Hizmeti
Saygınlar Nakliyat uluslararası alanda yapmış olduğu sevkiyat hizmetlerinde ...
Kazakistan Karayolu Tır Taşımacılığı Hizmetleri
Asya kıtasında yer alıp Türk Cumhuriyetleri içerisinde en büyük yüz ölçümü ...
 
Kuveyt Frigo ve Parsiyel Nakliye Çalışmaları
Kuveyt Nakliye konusunda karayolu taşıma hizmetleri arasında komple tenteli ...
Türkiye-Türkmenistan Arası Kara Yolu Tır Nakliye Çalışmaları
Ülkemizde üretimi yapılmakta olan yerli ürünlerimizin yurt dışına ihraç ...
DHL Express Türkiye, Kayseri’deki Hizmet Merkezini Büyütüyor
Türkiye’nin lider lojistik şirketi DHL Express Türkiye, kuruluşunun 40’ıncı ...
 
Türkiye ile Irak Arası İhracat ve Lojistik Çalışmaları
Ülkemizin güney sınırında bulunan komşularından olan Irak ile ticari ...
DFDS Akdeniz İş Birimi, Barcolana Deniz Zirvesi Kapsamında Sürdürülebilirlik Hedeflerini Paylaştı
DFDS Akdeniz İş Birimi, 6- 9 Ekim tarihleri arasında Trieste’de gerçekleştirilen ...
Mars Logistics Yönetim Kurulu Başkanı Garip Sahillioğlu, "Kadın Sürücü İstihdam Etmeye Devam Edeceğiz"
Mars Logistics, Ocak ayında başlattığı Eşitliğin Cinsiyeti Yoktur projesi ...
 
Nuray PEKCAN
Nuray PEKCAN
R156 Uyumunu Tamamlayamayan Filolar
YAZARLAR
Kamyonum TV
ÇOK OKUNANLAR
Güzeller
FACEBOOK'TA KAMYONUM
ANKET
Uluslararası taşımalarda karşılaştığınız en büyük sorunlar nelerdir?
 
Kamyonum Künye İletişim Abonelik ve Reklam Sitene Ekle
LojistikTeslimatGündemTicari AraçlarÖzel HaberRegülasyonlarLastik-Akaryakıt-AküDünyadanAraç Komponentleri
Ağır Vasıtalarda Yeni ModellerHafif Ticarilerde Yeni ModellerÖzel Tasarım AraçlarModifiye KamyonlarTreyler GaleriÜstyapı GaleriOtobüslerde Yeni ModellerKamyon MagazinGüzeller
Yeni Araç TanıtımlarıTest Sürüşleri - KamyonTest Sürüşleri - Hafif TicariKamyon YarışlarıMonster Truck YarışlarıKamyon SimülatörleriOtobüs SimülatörleriYeni TeknolojilerKamyon Magazin
Kamyondikkatnewslkwtreylerkamyoncutürkiyefahrersondakika