Kamyonum
GÜNDEMHABERLERTESLİMAT FOTO GALERİ VİDEO GALERİ YAZARLAR
Menü Arama Facebook Twitter Whatsapp İhbar Hattı
bisa
English
We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

1 2 3 4 5 6
Dergi
alp özler, yılnak,
schmitz, dorse, treyler,
17 Ocak 2019 Perşembe - 17:39

DENKO'nun Tercihi Renault Trucks

DENKO Uluslararası Nakliyat, Denizli merkezli taşımalar için Renault Trucks T çekiciler ile filosunu güçlendiriyor.

DENKO nun Tercihi Renault Trucks

Denizli’nin önde gelen lojistik firmalarından DENKO Uluslararası Nakliyat, bölgenin ihraç ürünlerini Avrupa ülkelerine taşıyor. Filosunun yüzde altmıştan fazlası Renault Trucks çekicilerden oluşan DENKO, 8 adet T 460 4x2 ADR’li Euro 6 çekici ile araç parkını geliştiriyor.

Denizli’de gerçekleştirilen teslimat törenine DENKO Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Erdoğan ve Oğuz Erdoğan ile Renault Trucks Türkiye Başkanı Sebastien Delepine, Satış Direktörü Ömer Bursalıoğlu, Ege Bölge Müdürü Tolga Aykaç, Özmutlubaş Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Mutlubaş, Bölge Satış Yöneticileri Mehmet Aydın ve Mustafa Karabulut katıldılar.

"Lojistik Sektörü Desteklenmeli"

Denizli’nin 190 ülkeye 3 milyar dolar üzerinde ihracat yaptığını belirten DENKO Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Erdoğan; “Lojistik sektörü, bu dönem dar bir boğazdan geçiyor. İthalat ve ihracat dengelerinin değişkenliği, Avrupa’da otoban ücretlerine yapılan fiyat artışları, sürücülerin vize alırken yaşadıkları sorunlar gibi birçok faktör, lojistik operasyonlarını olumsuz etkileyebiliyor. Bu nedenle lojistik sektörüne yapılan her türlü destek, büyük önem taşıyor. Yıl sonunda başlayan ÖTV ve KDV indirimleri, lojistik firmalarının yatırımlarında biraz olsun nefes almasını sağladı. Biz de bu durumdan faydalanarak yeni araç alımları yaptık ve yine Renault Trucks araçları tercih ettik” şeklinde belirtti.

300’ün üzerinde firmaya lojistik hizmeti sunan DENKO, bir çok sektör için komple ve parsiyel karayolu taşımacılığı yapıyor. Almanya, Hollanda, Belçika, Avusturya başta olmak üzere Avrupa’nın tüm bölgelerine taşıma hizmeti sunuyor. Denizli ve bölgesindeki yerli üretim malların lojistiğini sağlayan DENKO, yüzde 95 oranında tekstil ve konfeksiyon ihracatı için taşımacılık sağlıyor.

"T Serisi Segmentinde Lider"

Renault Trucks Türkiye Başkanı Sebastien Delepine, teslimat töreninde yaptığı açıklamada; “T serisi çekicilerimiz, yakıt tasarrufu ve performansları ile segmentinde lider araçlar. Bu çekiciler, gelişmiş özellikleri ve konforu ile lojistik firmalarının üzerinden büyük yük alıyorlar. Bu doğrultuda DENKO Uluslararası Nakliyat’ı da araçlarımızdan memnun müşterilerimiz arasında görmek, gurur veriyor” dedi.

DENKO sürücülerinin Renault Trucks T çekicileri kullanmaktan memnuniyetlerine değinen Uğur Erdoğan; “Uzun yol nakliyesinde, operasyonlarımızın verimliliği için sürücülerimizin konfor ve güvenliğini düşünmek durumundayız. Renault Trucks T çekicilerden sürücülerimiz de oldukça memnun. Bu da tabi ki alım kararımızı etkiliyor” diyerek ekledi.

Denizli ticaretinin Ege Bölgesi ve Türkiye için önemine vurgu yapan Ahmet Mutlubaş ise; “Denizli, ilde ve bölgede gerçekleştirilen yerli üretimi ihraç eden önemli illerimiz arasında yer alıyor. Bölgedeki lojistik hizmetleri için Renault Trucks T serisi çekicilerin tercih edilmesi, bizler için oldukça önemli. Uzun zamandır Renault Trucks çekicileri kullanan DENKO, hem araçlarımızdan hem satış sonrası bakım-onarım hizmetlerimizden oldukça memnun. Bizler de iş birliğimizin bu yönde ilerlemesi, DENKO çekicilerinin yollarına en iyi performans ile devam etmeleri için tüm satış sonrası desteği sağlıyoruz” diye belirtti.

 

 
No-Deal Brexit Threatens Road Transport Industry
 
UND ve Seyir Mobil İş Birliği
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Kaya Çiftliği'nden Lojistik Hamlesi
Günümüz teknolojisiyle donatılmış fabrikasında günlük 200 ton süt işleme ...
Lojistik Sektöründe 14 Milyar Dolarlık İhracat
Hizmet ihracatında 14 milyar dolarlık bir rakama ulaşan lojistik sektörü, ...
Fevzi Gandur Logistics'e Müşteri Ödülü
Lojistik sektöründe 70 yılı geride bırakan Fevzi Gandur Logistics, bu ...
 
Haydarpaşa'dan Tunus ve Libya'ya Ro-Ro Seferleri Başladı
Akdeniz Ro-Ro Haydarpaşa’dan Tunus ve Libya’ya karşılıklı Ro-Ro Seferlerine başladı.
GEFCO ve BERGE'den Lojistik Firması
GEFCO ve BERGE, İspanya’nın lider bitmiş araç lojistiği firmasını kurmak üzere anlaşma imzaladı.
Drewery Siparişlerini Azaltıyor
Denizcilik endüstrisinin önde gelen araştırma ve danışmanlık firmalarından ...
 
Lojistik Sektörünün Büyüklüğü 372 Milyar TL
2018 yılında dış ticarette ve lojistik sektöründe önemli gelişmelerin ...
GEFCO Türkiye TEİD Üyeleri Arasına Katıldı
Endüstriyel tedarik zinciri hizmetlerinin global sağlayıcısı ve otomobil ...
Ekol, The One Awards’ta Lojistik Sektör Birincisi
Ekol, Marketing Türkiye ve Akademetre iş birliğiyle gerçekleştirilen “The ...
 
Nuray PEKCAN
Nuray PEKCAN
Helal Sana Başkan!
seyit usta, römort, treyler, üst yapı,
kamyonum, kamyon, kamyonumdergisi, kamyonumpazar,
YAZARLAR
Kamyonum TV
ÇOK OKUNANLAR
Güzeller
FACEBOOK'TA KAMYONUM
ANKET
Uluslararası taşımalarda karşılaştığınız en büyük sorunlar nelerdir?
 
Kamyonum Künye İletişim Abonelik ve Reklam Sitene Ekle
EkonomiİhaleGündemHaberlerTeslimatDeniz TaşımacılığıLojistikEnglishAkü
Ağır Vasıtalarda Yeni ModellerHafif Ticarilerde Yeni ModellerÖzel Tasarım AraçlarModifiye KamyonlarTreyler GaleriÜstyapı GaleriOtobüslerde Yeni ModellerKamyon MagazinGüzeller
Yeni Araç TanıtımlarıTest Sürüşleri - KamyonTest Sürüşleri - Hafif TicariKamyon YarışlarıMonster Truck YarışlarıKamyon SimülatörleriOtobüs SimülatörleriYeni TeknolojilerKamyon Magazin
bussondakikafahrerkamyonumsrcdikkatlkwşoförtruck